reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Oprocz clo dostalam tez estrofem, bo poziom estradiolu niby w normie, ale wedlug gina troche niski. A co tam, raz kozie smierc;-). Bede nafaszerowana jak sie masz, obym tylko nie przytyla, wszystko inne zniose tylko nie to:no:
Alisa, ty tez sobie lyknij kielonka na wieczor, moze pomoze?? Ja mam jeszcze pol butelki wina czerwonego to sobie troszke wypije, tym bardziej, ze dzis M gotuje kolacje, wiec w ogole pelen luz.

reklama
Lolitka, na razie.

Suri, nie znam się kompletnie na tych hormonalnych kuracjach. Choć nie wiem, co mnie jeszcze czeka. Po @ zacznę się interesować badaniami hormonalnymi, bo kompletnie nie wiem, czy u mnie wszystko w normie. A badałaś tarczycę, TSH? Ciekawa jestem, co Twój gin na ten temat mówi. Ponoć dla staraczek najlepsza wartość to 1-1,5. Ja na początku ciąży miałam 2, 47 (norma) i ponoć było ok. Już sama nie wiem, jak to ma być.

Jeszcze poszalałam z odkurzaczem, bo wydaje mi się, że trochę wysiłku nie zaszkodzi i może popcha @. Ale zażyję też wina (mam takie szlachetne, "nieulepszane", made by Teść). Więc sto lat! Smacznej kolacyjki przy świecach Ci życzę!

No dobra. Jestem
Pies ledwo zipie, sie umeczyl na maksa. Ja odpoczne 15 minut i na steper :-)

Aliska
Raczysz sie tym winem ? Ja chyba se campari zapodam po steperze

Ano badalam i tarczyce i mialam podobnie do ciebie czyli cos ponad 2.
Na kolacyjke jeszcze czekam, M sie uwija :-) a ja juz lampe wina zaliczylam ;-)
Lolitko, niezle dajesz czadu, najpierw rower teraz steper no no, pelen podziw.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry