• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No faktycznie jakos tu dzis pusto. Jak was tu chmara to ja zawsze zajeta, a jak mam czasu to pustki na forum, ehhh. Czytam sobie na roznych forach o dzialaniu clo i jest calkiem sporo pozytywow. Zrobie sobie jeszcze jedna kawke a potem moze skocze na rower, zeby spalic wczorajsza pozna kolacyjke.@ jak na zlosc nie przylazi, a liczylam, ze to dzis nastapi:-(

reklama
Suri

No CLO zwieksza ilosc pecherzykow....Zwykle sie podaja go przed inseminacja i IVF. Pamietaj ze oslabiasz sluzowke tym CLO

Bedziez monitorowana przy braniu ?

Dzień dobry! No trochę pospałam, ale nie myślcie, że do południa!
Od rana czuję jajnik i gniecenie i już myślałam, że @ przychodzi. Ale jakoś się ociąga. Czekam dalej.
Dziś mam na obiedzie Mamę, w menu pieczone pstrągi!
Pogoda kapryśna, a jak! Chmura się i chmura, duszno poza tym. Jak nie będzie lało, to pod wieczór chcę na rower się wybrać (co by od Was nie odstawać :)

No, właśnie, gdzie są wszyscy? :)

Udanej niedzielki, pokazów traktorów, przejażdżek rowerowych i co tam sobie jeszcze miłego zaplanujecie!

Dlaczego Wy tam macie piękną pogodę, a my tu mokniemy???? Niesprawiedliwe!
A ja dziś wypiję ostatnie piwo - od jutra pozwalam dojrzewać komórkom w spokoju ;)

Niestety z przejazdzki rowerowej nici bo juz od dobrych dwoch godzin leje, teraz jakby troche ustaje, ale nie zanosi sie juz na nic dobrego. Tak wiec na razie tkwimy w domu. Zdazylam sie juz nawet poklocic z M i teraz sobie mysle, ze dobrze nawet, ze w tym miesiacu sie nie udalo;-). Niestety jak na zlosc @ jakos nie chce zawitac dzis, pewnie dlatego, ze tak mi na tym zalezy przyjdzie jutro a moze i we wtorek.
Lolitko, monitoring bedzie, oczywiscie.
Alisa, jak widzisz nie tylko u ciebie pogoda do bani.

reklama
Tu też trochę słońca, trochę deszczu. Wariactwo!

Suri, Mąż pewnie szybko wybaczy, w końcu @ się zbliża i humor ma prawo się wahać ;)

Lolitka,:-D cwaniaku mały, może to też Twoje ostatnie piwo:laugh2: A juści we wtorek się dowiesz, że będzie sierpień? Nie zarzekaj się tak:laugh2:

My już po smacznym obiadku. Teraz kawkujemy i oglądamy komedię z Chevy Chase'm. Z roweru nici - chmurzy się znowu....

Jeju!!!!! Grad z nieba leci, wiatr drzewa szarpie!!! Całe szczęście, ze teraz nie jesteśmy w trasie na rowerach!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry