lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ty to sie masz z tymi poznymi kolacjami :-)
Uciekaj i sie baw dobrze
Uciekaj i sie baw dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ładnie tutaj rozrabialyscie a mnie tylko jeden dzien nie bylo 
Alisa ja w nocy caly glod przesypiam i nic mnie nie jest w stanie obudzicEschenbach, jem późno, bo siedzę do późna. Gdybym nie zjadła o tej porze, to napadłby mnie głód o północy, a to najgorsze co może być!!!
Niezłą "drzemkę" sobie strzeliłaś! ;-) Ale widocznie tego potrzebowałaś.

Naturalne sposoby na wywolanie @ w terminie jej przyjscia: seksik, czerwone wino i goraca kapiel!!! Sprawdza sie - sama probowalamZ innej beczki: Znacie sposoby (naturalne) na przyspieszenie @?

No ladnie Lolitka za moimi plecami(Eschenbach - Ty tego nie slyszalas)))

Na pewno będę musiała co nieco zmienić w moim trybie życia, wyciszyć się porządnie. I chyba nie będę tyle na BB.... Uzależniłam się już naprawdę,
No w moim rozumieniu to ja zamierzam ograniczyc w tym sensie, ze codziennie wejde na forum i napisze...ale juz nie bede siedziec i pisac godzinami. Jednak takie siedzenie to jest rowne promieniowaniu. Posiedziec, napisac ze 30 minut dziennie jest ok. Gorzej jak 2-3 godziny...

Ja mojemu daje Salfazin - bo wyszly mu bardzo zle badania zolnierzykow :-(Krytyczny jest SELEN, CYNK, wit E i C. 2 pierwsze budulce spermy, C poprawia ruchliwosc. Dobrze tez L Karnine dawac... Wiec moze pomysl o jakims zestawie ze zwiekszona dawka selenu i cynku
Juzem jest Kochane ;-)Eschenbach Bog wie gdzie jest, Alisa spi po tych poznych filmach nocnych, Ola znikla, Nicola tez....