• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
No to juz jestem w cywilizowanym swiecie ;-):-D Ładnie tutaj rozrabialyscie a mnie tylko jeden dzien nie bylo :sorry:

Eschenbach, jem późno, bo siedzę do późna. Gdybym nie zjadła o tej porze, to napadłby mnie głód o północy, a to najgorsze co może być!!!
Niezłą "drzemkę" sobie strzeliłaś! ;-) Ale widocznie tego potrzebowałaś.
Alisa ja w nocy caly glod przesypiam i nic mnie nie jest w stanie obudzic :tak:

Z innej beczki: Znacie sposoby (naturalne) na przyspieszenie @?
Naturalne sposoby na wywolanie @ w terminie jej przyjscia: seksik, czerwone wino i goraca kapiel!!! Sprawdza sie - sama probowalam :tak:

(Eschenbach - Ty tego nie slyszalas :))))
No ladnie Lolitka za moimi plecami :no:

Na pewno będę musiała co nieco zmienić w moim trybie życia, wyciszyć się porządnie. I chyba nie będę tyle na BB.... Uzależniłam się już naprawdę,
No w moim rozumieniu to ja zamierzam ograniczyc w tym sensie, ze codziennie wejde na forum i napisze...ale juz nie bede siedziec i pisac godzinami. Jednak takie siedzenie to jest rowne promieniowaniu. Posiedziec, napisac ze 30 minut dziennie jest ok. Gorzej jak 2-3 godziny...

No co Wy dziewczny mowicie!!!! To z kim ja bede klikac :szok::no:

Krytyczny jest SELEN, CYNK, wit E i C. 2 pierwsze budulce spermy, C poprawia ruchliwosc. Dobrze tez L Karnine dawac... Wiec moze pomysl o jakims zestawie ze zwiekszona dawka selenu i cynku
Ja mojemu daje Salfazin - bo wyszly mu bardzo zle badania zolnierzykow :-(

Eschenbach Bog wie gdzie jest, Alisa spi po tych poznych filmach nocnych, Ola znikla, Nicola tez....
Juzem jest Kochane ;-)

Lolitka takie sa wyniki mojego meza:
testosteron: 250 ng/dl
badanie nasienia: objetosc 3.7 ml, wyglad bialawy, zapach typowy, lepkosc prawidlowa, odczyn 8pH, uplynnienie po 20 min, ocena ruchu – szybki postepowy 5%, wolny 15%, nieprawidlowy 35%, brak 40%, aglutynacja nieobecna, zywotnosc 65%, licbza plemnikow w 1 ml 16 mln, liczba plemnikow w ejakulacie 59.2 mln, liczba luekocytow w 1 ml w normie, liczba komorek okraglych w normie, liczba plemnikow o prawidlowej budowie 7%

Kochana

U was jest zla morfologia. Mysleliscie o IVF ? Trudno przy takich wynikach o naturalna ciaze niestety....zwlaszcza gdy u Ciebie sa jakies problemy...

Lolitka na razie nic nie myslelismy o IVF.... zreszta lekarze tez nic na razie nie wspominaja.... w tym momencie jeszcze probujemy z mezem homeopatii a ja dodatkowo chodzilam na magnetronik i teraz bede robila kontrolna prl.... ale widze ze jest poprawa: bol glowy minal, problemow ze wzrokiem tez na razie nie mam, okres mi sie zaczal regulowac....

Kochanie

Nie chce smecic ale nawet jak u Ciebie sie poprawia to ta morfologia troch sprawe rozwala. Powtarzal on badania czy to jednorazowe byly ?

A lekarze to walkonie. Trza samemu brac sprawy w swoje rece

Aha, no to dobrze. Faszeruj go kochana. Zadnych kaw, zadnych alkoholi, duzo witamin.
Budowy witaminy nie zmienia, ale chociaz szybkosc moze poprawia. Mam nadzieje ze budowa sie zmieni naturalnie - moze wczesniej jakies choroby mial lub cos.

Bede trzymac kciuki

reklama
Lolitka moj maz kawy wogole nie pije, alkohol bardzo rzadko, wpycham w Niego duzo owocow i mam nadzieje ze to cos zmieni....
Na pewno zly wplyw ma praca mojego meza - jest informatykiem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry