reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Tak przelatuje niedziela.... U nas za oknem o ironio losu czyste niebo i słońce: po gradobiciu i burzy, ot, na koniec weekendu żeby było bardziej żal:wściekła/y: Porąbana ta pogoda dzisiaj!!

Zajęłam się już przygotowaniami do nowego tygodnia pracy i tak tę niedzielę zakończę. W radiu leci reklama parady smoków w Kraqu, więc dodatkowo mnie skręca, że nic z tego.:-( Trzeba będzie sobie na wakacjach porządnie odbić:happy:

Nie poszlim no. Szukalim szczegolowego programu o ktorej sie szol zaczyna, no ale dupa blada nie znalezlim. Wiec powiedzialam ze nie jedziemy bo nie bede na darmo jechac 15 km z szansa 50/50 ze trafimy w godzine :wściekła/y:

Jak tam pstrag ? Ale mi ochoty na niego narobilas

To też się Ci nie poskładało.
Pstrąg palce lizać. Zawsze wychodzi prima. Sam się piecze aż mu gały na wierzch wychodzą ;)
Idz, idz, polatać. Do potem!

Plaza? Lolitko gdzie ty mieszkasz, ze z psem na plaze wychodzisz??
Ja tez bylam na spacerku z psem przed chwila niestety tylko przed blokiem:-)
Alisa i mi slinka cieknie, a czym tego pstraga doprawiasz jesli mozna wiedziec?

No jestem back

Suri - mieszkam przy samym morzu w lesie :-) Mam od domu 100 metrow do morza. Stad plaza to codziennosc, tak samo z reszta jak las :-)

Aliska - wlasnie, jak robisz pstraga ? Ja ostatnio karpia zrobilam ale niedobry mi wyszedl

reklama
To szczesciara z ciebie Lolitko. Czasem mam juz dosc tego gwaru miejskiego i z checia pomieszkalabym w takim miejscu obok lasu i morza. Dobra spadam chwilowo robic pozna kolacje (wiem, wiem, ze o tej porze nie powinnam, ale my jeszcze dlugo nie pojdziemy spac;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry