• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
My oba siedziemy kolo siebie, on w kompie i jak tez.
Teraz razem ogladamy TV:) wiec to ze tu siedze nie oznacza ze razem nie jestesmy:)

Dzis rano po raz pierwszy moj powiedzial "pozdrow te swoje z forum i powiedz im ze jak zaczna wiecej z mezami czasu spedzac zamiast siedziec na forum to kazdemu to na zdrowie wyjdzie " :-D

Hi hi, no prosze, to juz zaczynamy myslec podobnie;-)
Moj mi tylko mowi, zebym juz tyle nie czytala o tym jak sprawic, zeby sie udalo, bo w koncu sie uda.
Z niego widac optymista, ja niestety realistka, jak nie zobacze to nie uwierze.
Branza handlowa moznaby rzec;-)

My oba siedziemy kolo siebie, on w kompie i jak tez.
Teraz razem ogladamy TV:) wiec to ze tu siedze nie oznacza ze razem nie jestesmy:)

Dzis rano po raz pierwszy moj powiedzial "pozdrow te swoje z forum i powiedz im ze jak zaczna wiecej z mezami czasu spedzac zamiast siedziec na forum to kazdemu to na zdrowie wyjdzie " :-D

Niby racja, ja tez siedzę z kompem na TV, ale jak on coś do mnie mówi, to czasem odpowiadam od rzeczy i tak się wkopuję:-)
A takie teksty mój M. też rzuca, znam to! :sorry:

Suri
OK:-)

Alisa
Tez mam to samo. Czasem cos do mnie gada, a ja jak mysl zalapie tu i pisze to odpowiadam glupoty. A on wtedy "powtorz jakie Ci pytanie zadalem" i wtedy jest wpada :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry