Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Alisa co Ty nam tu mydlisz oczka.... jasniej procim....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie znacie tego powiedzonka? Mój kumpel tak zawsze mówi. :-)

A propo postanowien "odponiedzialkowych"....
Dolaczam mala korekte w moich zywieniach rannych. Na sniadanko wznawiam moje platki gorskie na mleku. Wiecie ze radza pic 1 litr mleka w miesiacy stymulacjiWiec juz powoli bede sie do zwiekszonej dawki mleka przyzwyczajac
ps. a Wy byly glosowac ?
ale mam usprawiedliwienie. Nie miałam kiedy poczytać o tych naszych kandydatach, a w chybił-trafił nie będę się bawić. Tym razem muszą mi wybaczyć :-)Lolitka maz sam zdecydowal jak urzadzalismy kuchnie ze zmywarki nie kupujemy bo on bedzie zmywal.... teraz jak dlugo gary stoja w zlewie to chodze i na glos komentuje ze zmywara mi sie pospula![]()
Ona za często nie przychodzi, ale jak już przyjdzie to później mam wyrzuty sumienia cały dzień. Ona to ma wyczucie...
ŻARTOWAŁAM!!!!! Żadnej pikanterii nie będzie!!!

A z tym litrem mleka to prawda?
Lolitka jeszcze kilka godzin wczesniej pisalam Ci ze nie mam zadnych oznak owu... a od 15 minut jajanik mnie tak napierdziela ze ruszyc sie nie moge :/

Oj Alisa a juz nam tu smaczka zrobilas a tu nic....
Nikola cos z tymi naszymi zmywarkami nie tak... moze trzeba zlozyc reklamacje ;-)
Lolitka jeszcze kilka godzin wczesniej pisalam Ci ze nie mam zadnych oznak owu... a od 15 minut jajanik mnie tak napierdziela ze ruszyc sie nie moge :/