Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(z wyjatkiem pracy 

)
Dzwonilismy do tego dobrego szpitala (maja lepsze rezultaty niz pozostale) ale tam wogole do konca sierpnia z nami nie chca rozmawiac. Powiedzieli ze 26 sierpnia mozemy przyjsc na otwarte spotkanie informacyjne dla wszystkich a po nim wtedy mozemy zaczac rozmawaic. Z tego wynika ze indywidualna rozmowa wstepna bylaby we wrzesniu najwczesniej, i stymulacja od wrzesnia/pazdziernika - wiec ICSI kolo listopoada/grudnia - W NAJLEPSZYM WYPADKU
Ale i tak zdecydowaliśmy, że jedziemy.

Trochę się niepokoję, co od niego usłyszę, ale z drugiej strony to się cieszę, że wreszcie zacznie się leczenie.
Buziaki!
Sloneczko ladnie mnie dzis "przysmazylo"...
. Wiec niby wychodzi na to, ze jutro, najpozniej pojutrze powinna byc owu. A sluz jakis marny, jajnik nie za bardzo daje sie we znaki. Jednym slowem skolowana jestem. Jedno jest pewne, jak tylko M wroci z pracy to go z miejsca wykorzystam

Ten moj szpital jest gorszy w statystykach. Maja 35% ciaz na kazdy cykl. Ten lepszy ma 45% ciaz na kazdy cykl wiec spora roznica....no ale pal go licho. Ja zamierzam byc w tych 35% :-) jeszcze w poniedzialek zadzwonimy do dziadka (bo piatek mial wolne) ze sie zdecydowalismy na ten gorszy. Moze cos jeszcze nam zasugeruje, ale jak nie - to idziemy an ten gorszy (i hopefully sierpien a najpozniej wrzesien mam fasolke)