Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli kosmos. Albo mnie ten estrofem tak nafaszerowal, albo mam jeszcze ze dwa dodatkowe pecherzyki, ktore urosly po ostatnim usg (bo przeciez norma na jeden pecherzyk wynosi okolo 200). A najgorsze, ze ginek wyjechal i dopiero w poniedzialek bedzie. Oby tylko popekaly, zeby w zadna torbiel sie to nie przeksztacilo. Cholera, teraz beda dwa dni stresu
. 
Melduje sie w sensie. Wczoraj mnie nie bylo bo mielismy summer party. Nawet fajnie bylo. Wrocilam do domu prawie przed polnoca
Alisa - nie martw sie kochana. Toc i tak zakladalysmy ze okolo miesiaca zajmie to dziadostwo zeby wytepic. I sie umowilysmy na sierpien wiec ja nadal obstaje ze w sierpniu zaczniemy :-) A decyzja taka jak sugerowalam. Ze nie bede czekac tak dlugo, bo to przy dobrych wiatrach oznacza grudzien zafasolkowania, a mi sie spieszyTen moj szpital jest gorszy w statystykach. Maja 35% ciaz na kazdy cykl. Ten lepszy ma 45% ciaz na kazdy cykl wiec spora roznica....no ale pal go licho. Ja zamierzam byc w tych 35% :-) jeszcze w poniedzialek zadzwonimy do dziadka (bo piatek mial wolne) ze sie zdecydowalismy na ten gorszy. Moze cos jeszcze nam zasugeruje, ale jak nie - to idziemy an ten gorszy (i hopefully sierpien a najpozniej wrzesien mam fasolke)
Suri - wykorzystalas malza?
Esch - latawico jedna. Sie walesasz non stopKupilas sobie jakis biustonosz chociaz na tych przechadzkach ?
A ja wlasnie po owu i mam cykl nieco krotszy bo 29 dni (owu wczesniej o 2 dni przyszla) wiec zaczynam badania od 27 czerwca![]()
Lolitko kiedy miałaś owu?