reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie moje drogie 30-tki,
Dzis jestem w lepszym nastroju, jajnik juz mi odpuscil, wiec chyba Lola miala racje, ze owu byla wczoraj:-).
Dagamit, oby ten nasz wozek zaprowadzil nas do upragnionej fasolki, a i przedtem zbytnio nie bladzil. Napisz cos wiecej, jak sie czulas po CLO, bo ja dziwacznie zarowno jesli chodzi o nastroj jak i o bol jajnikow (choc to podobno normalne).
Alisa, no to jestes z powrotem:-) Dobrze, ze sobie poobcowaliscie z natura...
Esch, ja tez sie doluje za kazdym razem, kiedy ktos ze znajomych spodziewa sie dziecka, niestety co jakis czas takie wiescie beda do nas docieraly, a my po prostu musimy byc twarde. W koncu ktoregos dnia same znajdziemy sie w ich sytuacji:tak:(na razie trudno mi w to uwierzyc;-))
Onna, witaj, jak dlugo sie starasz??

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Jestem juz z pracy i chyba zaraz pojde spac bo ledwo dojechalam do domu - zasypialam za kierownica :szok:
Nastroj nie najlepszy dalej :no: Tak jakos mocniej mnie zabolala wiesc o ciazy mojej sasiadki. Dziewczyna dwa razy poronila juz ciaze (jedna w 4 miesiacu). Niby trzymalam mocno kciuki zeby jej sie wkoncu udalo ale jednak.... :zawstydzona/y:

Onna nie jest lepiej :no:
I wcale sie nie wyglupilas... przeciez bytnosc na BB tez zaczynalas od tego watku... i zagladaj tutaj jak najczesciej :tak: razem ze mna :-D

Alisa ja push upa nie musze miec.... wrecz moge Ci troche odstapic... tak ze 2 rozmiary :-D

Suri chyba obie jestesmy takie niedowiarki :-(

Lolitko, zgodnie z twym zaleceniem zaciagnelam emka do wyra, choc na moje oko to i tak juz po ptokach;-)No, ale nie bede was juz zanudzac. Jutro pojde do

I dobrze... Jak Lola mowic, to robic :-D Lola wie co gada (no zwykle wie :-D)

To chyba jedziemy na jednym wozku, Dagamit, bo ja mialam ponad 9, ale wydawalo mi sie, ze skoro norma do 12 to jest w porzadku. Poza tym robilam tylko raz takie badanie, wiec kto wie co by wyszlo, gdybym je powtorzyla. No to, kurcze, nie dobrze, bo znaczy, ze i moje jajeczka sa ograniczone:-(

Czego smecisz mnie tu. 9-12 to nadal norma. Oznacza nieznacznie obnizona rezerwe jajnikowa, no ale nie zadna tragedia. Klopoty sie zaczynaja przy powyzej 13, duze klopoty sie zaczynaja powyzej 18. Dopoki jest do 12 - wsio w pariadkie

A ja naładowałam akumulatory. Polecam wszystkim wypad, nawet tylko na 2 dni. Mieliśmy fuksa, bo jak dotarliśmy na miejsce, to akurat wyszło słońce i już nic nie padało. Na drugi dzień – żar z nieba aż cienia szukaliśmy. O to mi chodziło – las, pola, woda, cisza. Długo spacerowaliśmy, pograliśmy w siatkę i badmintona, no i celebrowaliśmy posiłki na wolnym powietrzu… Na chwilę oderwaliśmy się od przykrej rzeczywistości. Teraz właśnie do niej wracam, no i idę wykupić antybiotyki. Zajrzę do przychodni spytać, czy wskazane jest teraz szczepienie przeciwko żółtaczce. Podskórnie czuję, że nie, dlatego, Lolitko, sierpień się ode mnie oddala L

Wac Panna odpoczela - no to super :-). A rzeczywistosc w lesie taka sama jak w domu - czyli jest charaszo:-) Sierpien jest nadal na talerzu. Koniec lipca i jestes jak mlody Bog. Od sierpnia ruszasz codziennie wieczorem... Ja koniec sierpnia zaczne stymulacje (bo szanse na lipiec niby sa, ale male) i w polowie wrzesnia transferek. Wiec dotrzymasz mi kroku

Witajcie moje drogie 30-tki,
Dzis jestem w lepszym nastroju, jajnik juz mi odpuscil, wiec chyba Lola miala racje, ze owu byla wczoraj:-).

A co nie ma miec racji - jasne ze miala :-) Pamietajcie babki. Serduszkujcie codziennie. 33% szanse w dzien owu, 25% w 1 dzien przed owu. Jak Wam zmyknie owu, to kolejny dzien po owu, jesli serduszkujecie z bardzo rano jest nemal bliski temu jak byscie serduchowaly w owu. Wszystko zalezy o ktorej godzinie jajeczko zostalo uwolnione, i ile bedzie zylo. W wielu przypadkach poranne przytulanki po owu koncza sie nadal fasolka....wiec 1szy dzien gdy tempka rosnie - jesli mozecie, zaserduszkujcie

Esch
Wiem co czujesz kochanie. Tez mnie sciska w zoladku jak slysze o ciazy. Mojemu pracwonikowi wlasnie sie coreczka urodzila i mnie "raczy" codziennie jej zdjeciami. Ma 3 tygodnie. Normalnie sie wyrzygac idzie ze smutku. Serduszkuj kochana bo widze ze na godzinach owu sie pojawi wiec gwalc mezusia codziennie....

Ostatnia edycja:
Moje drogie, mam do was zal, bo ostatnio wszystkie sie opuscilyscie w odwiedzaniu BB:wściekła/y: Rozumiem, dieta dieta, ale jak juz to trafnie ktoras z was wczesniej okreslila, to nie miala byc glodowka!!!
Wlasnie wrocilam od ginka, ktory stwierdzil, ze owu byla, pecherzyka nie widac, plyn w zatoce jest, endo 12,5 wiec cytujac Lole "wsio w pariadkie".
Powiedzial, ze owu mogla byc w sobote lub niedziele. Wedlug niego LH = 57 jak na dzien piku zle nie bylo, ale tez i nie rewelacyjne. No i troszke pluje sobie w brode, ze w sobote sie nie staralam , tylko w piatek i niedziele:wściekła/y:, bo moze akurat po srodku byla owu, a zolnierze popadali zawczasu;-)
No to spadam chwilowo, i prosze mi sie tu czesciej udzielac:-)

Onna, nie szkodzi, że wątki pomyliłaś. Przecież możesz z nami zostać!

Eschenbach, w moim przypadku push up tylko w sensie wyeksponowania do góry ;-) :laugh2: Na rozmiar nie narzękam, więc dzięki, ale nie wezmę od Ciebie żadnych dwóch rozmiarów, bo wystarczą mi moje.:cool2:

Lolitka, ja bardzo chciałabym dotrzymać Ci kroku, ale nie jestem pewna, czy się da...
Zakładam, że z bakcylem uporam się w miesiąc, trochę dłużej, ale wisi mi jeszcze ta cholerna szczepionka na żółtaczkę!!! Muszę się koniecznie doszczepić i teraz jest pytanie, czy mogę teraz i po tym brać antybiotyki, czy po skończonej kuracji. Po szczepionce trzeba odczekać z 2-3 miesiące zanim podejmie się starania.:crazy: Tu chodzi o moją wątrobę - jak wiadomo anty ( ja mam brać w sumie 3 antybiotyki!!) jej szkodzą, więc nie chcę jej dodatkowo rozwalać.....:-(W środę spróbuję dopytać się gina. Jutro jadę z M. robić jeszcze wymaz ze spojówek - żeby sprawdzić, czy chlamydii też tam nie ma..... Brak mi sił na to wszytko momentami............:-(

Suri, ja się staram wpadać, ale sama widzisz, że mnie te badania dowalają i muszę sobie wciąz w kalendarzu notować, kiedy jaki lekarz, co za badanie itp... Nie martw się tak z owu, przecież pt i niedziela serduchowałaś - żołnierz swój karabin ma i hasło zna. Nie bój żaby!!!!

Ostatnia edycja:
Alisa, kochana, a skad nagle pomysl szczepienia przeciw zoltaczce??? Ja wiem, ze tak lepiej i bezpieczniej, ale te 2-3 miesiace czekania........
Ja chyba wolalabym sobie odpuscic i wczesniej zaczac starania. Ale to ja, niecierpliwa dusza;-). Dla mnie jeden cykl to wiecznosc:tak: Ty widze podchodzisz do sprawy powaznie i to sie chwali.

No to ja sie jeszcze zamelduje tej nocy.... u mnie dol jeszcze wiekszy (chyba przestane spotykac sie z sasiadkami na kawusi :-()

Lolitka owu raczej juz byla w ubieglym tygodniu...

Suri ja jestem, zadnej diety bb-mowej nie mam tylko dolek u mnie.... czytam na biezaco ale nie zawsze mam sile odpisac :-(

Alisa do wyeksponowania wcale nie musi byc push up....
Poczytaj tutaj: LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Suri, wierz mi, ja też jestem bardzo niecierpliwa. Ale po tym, co mi się przydarzyło, już wolę wszystko grzecznie zrobić (czyli zbadać i wyleczyć), byle zmniejszyć ryzyko powtórki. Skoro gin i internista zgodnie twierdzą, że mam za mało przeciwciał (wynik Hbs "wątpliwy") i muszę się doszczepić, to wolę tak zrobić. Nigdy nie wiadomo, czy poród nie będzie przez cc lub jakieś inne zabiegi (choćby dentysta) mogą zaszkodzić.... Ja się już po prostu boję, a jeszcze bardziej boję się, że popadnę w jakąś paranoję z tymi badaniami......

Eschenbach, .... dlatego właśnie ja za często nie chodzę na kawę do sąsiadek... bo nie chcę się już bardziej dołować....
Jak by co, to ja albo Dziewczyny chętnie z Tobą kawkę wypijemy, naprawdę (tylko podaj jakiś odpowiedni czas, bo ok. pólnocy to raczej w isomnię wpadniemy :))
O eksponowaniu poczytam ;) aczkolwiek i tak push up zdał u mnie egzamin ;)

Dobrej nocy, smutki wkładamy pod poduchy!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Pedze za chwile na prl.... mam nadzieje ze wynik bedzie dobry....

Esch - Ty nie pędź tylko idź powolutku :-):-D i bez stresu bo wiesz ........od tego wynik zależy;-) i ja nieustannie trzymam kciuki.

A wszystkim 30-stkom życzę powodzenia . też miałam ten problem ale udało się....
obniżona rezerwa to niestety problem bo nie można tego leczyć- polecają niektórzy biosteron przez 3 miesiące.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry