Witajcie moje drogie 30-tki,
Dzis jestem w lepszym nastroju, jajnik juz mi odpuscil, wiec chyba Lola miala racje, ze owu byla wczoraj:-).
Dagamit, oby ten nasz wozek zaprowadzil nas do upragnionej fasolki, a i przedtem zbytnio nie bladzil. Napisz cos wiecej, jak sie czulas po CLO, bo ja dziwacznie zarowno jesli chodzi o nastroj jak i o bol jajnikow (choc to podobno normalne).
Alisa, no to jestes z powrotem:-) Dobrze, ze sobie poobcowaliscie z natura...
Esch, ja tez sie doluje za kazdym razem, kiedy ktos ze znajomych spodziewa sie dziecka, niestety co jakis czas takie wiescie beda do nas docieraly, a my po prostu musimy byc twarde. W koncu ktoregos dnia same znajdziemy sie w ich sytuacji
(na razie trudno mi w to uwierzyc;-))
Onna, witaj, jak dlugo sie starasz??
Dzis jestem w lepszym nastroju, jajnik juz mi odpuscil, wiec chyba Lola miala racje, ze owu byla wczoraj:-).
Dagamit, oby ten nasz wozek zaprowadzil nas do upragnionej fasolki, a i przedtem zbytnio nie bladzil. Napisz cos wiecej, jak sie czulas po CLO, bo ja dziwacznie zarowno jesli chodzi o nastroj jak i o bol jajnikow (choc to podobno normalne).
Alisa, no to jestes z powrotem:-) Dobrze, ze sobie poobcowaliscie z natura...
Esch, ja tez sie doluje za kazdym razem, kiedy ktos ze znajomych spodziewa sie dziecka, niestety co jakis czas takie wiescie beda do nas docieraly, a my po prostu musimy byc twarde. W koncu ktoregos dnia same znajdziemy sie w ich sytuacji
(na razie trudno mi w to uwierzyc;-))Onna, witaj, jak dlugo sie starasz??
Ostatnia edycja:

Tak jakos mocniej mnie zabolala wiesc o ciazy mojej sasiadki. Dziewczyna dwa razy poronila juz ciaze (jedna w 4 miesiacu). Niby trzymalam mocno kciuki zeby jej sie wkoncu udalo ale jednak.... 

Rozumiem, dieta dieta, ale jak juz to trafnie ktoras z was wczesniej okreslila, to nie miala byc glodowka!!!
Na rozmiar nie narzękam, więc dzięki, ale nie wezmę od Ciebie żadnych dwóch rozmiarów, bo wystarczą mi moje.
Tu chodzi o moją wątrobę - jak wiadomo anty ( ja mam brać w sumie 3 antybiotyki!!) jej szkodzą, więc nie chcę jej dodatkowo rozwalać.....:-(W środę spróbuję dopytać się gina. Jutro jadę z M. robić jeszcze wymaz ze spojówek - żeby sprawdzić, czy chlamydii też tam nie ma..... Brak mi sił na to wszytko momentami............:-(