Hej dziewczyny!
Jak dzis nastroje? Esch, wyszlas z dolka? Bo szczerze mowiac to i ja dzis w nie najlepszym jestem. Tak ogolnie zastanawialam sie nad wszystkim i doszlam do wniosku, ze zajscie w ciaze to cos strasznie trudnego i tak naprawde nie wiadomo, kiedy sie w koncu uda, za miesiac za pol roku czy za dwa?
Anusienko, witaj!!! To ty zalozylas ten watek, a teraz mam dzidzie, czyli nadzieja jest:-)
Jesli tu jeszcze wpadniesz, to napisz, prosze, jak to bylo u ciebie, ile sie staralas itp.
Alisa, to teraz rozumiem skad ta decyzja. Popieram!
Jak dzis nastroje? Esch, wyszlas z dolka? Bo szczerze mowiac to i ja dzis w nie najlepszym jestem. Tak ogolnie zastanawialam sie nad wszystkim i doszlam do wniosku, ze zajscie w ciaze to cos strasznie trudnego i tak naprawde nie wiadomo, kiedy sie w koncu uda, za miesiac za pol roku czy za dwa?
Anusienko, witaj!!! To ty zalozylas ten watek, a teraz mam dzidzie, czyli nadzieja jest:-)
Jesli tu jeszcze wpadniesz, to napisz, prosze, jak to bylo u ciebie, ile sie staralas itp.
Alisa, to teraz rozumiem skad ta decyzja. Popieram!
Tu chodzi o moją wątrobę - jak wiadomo anty ( ja mam brać w sumie 3 antybiotyki!!) jej szkodzą, więc nie chcę jej dodatkowo rozwalać.....:-(W środę spróbuję dopytać się gina. Jutro jadę z M. robić jeszcze wymaz ze spojówek - żeby sprawdzić, czy chlamydii też tam nie ma..... Brak mi sił na to wszytko momentami............:-(

Żal mi było mojego M. jak nie wiem co, bo on nienawidzi jak mu się coś przy oczach dłubie
Dla mnie to normalka, bo codziennie paluchy z soczewkami wpycham do oczu. Więc wyszedł z tego gabinetu z oczami jak królik i potem cały dzień narzekał, że oczy bolą

) i dopytać o tę nieszczęsną szczepionkę...