reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
a ja chce wam pogratulowac świadomego macierzyństwa (może nie do końca, że po 30, po prostu, że świadomego). Sama dobijam do dopiero 30 i mam 2-letnia córeczkę. Nie popieram odkładania urodzenia dziecka ponad kariere, ale POPIERAM kobiety, które świadomie układaja sobie zycie i to realizuja. Trzymajcie sie dzielnie mamuski:tak:

Smutno mi tylko czasem, jak pomyślę, że przyszła ciąża pewnie nie będzie już tak beztroska...

Myślę, że beztroska to jest jedynie u nieświadomych nastolatek, które wpadną i traktują to bardziej jak zabawę a nie odpowiedzialność. U nas może być jedynie świadoma i bardzo dojrzała. Ale czy to źle? Chyba nie ma się co smucić, bo może być to czas zupełnie innego życia - nastawnionego nie na siebie, ale na cud, który się wydarzy. A smucić się można tylko z tego powodu, że tak dlugo na ten cud trzeba czekać...

Wszystko racja, Dagamit, na pewno będzie świadoma, dojrzała i wyczekana. Jednak na każdym kroku będę drżeć, czy aby na pewno wszystko ok, tym bardziej, że wtedy dobrze się czułam i to był szok. I nie jestem pewna, czy to dobrze działa na ciążę.

Wlasnie, co racja to racja. Ja rozumiem, ze wakacje i tak dalej, z reszta sama tez w trakcie urlopu jestem, ale to mi nie przeszkadza w tym, zeby od czasu do czasu zajrzec na bb.
Alisa, Esch, pojawiac sie tu prosze. Dagamit, jak u Ciebie sie sprawa zakonczyla? Nie trzymaj nas w niepewnosci. Lolitka, cos mi sie zdaje, ze Ty bedziesz nastepna ciezarowka;-)
A reszta trzydziestek gdzie???

Cześć dziewczyny!
Wróciłam z 3-dniowego odpoczynku w Pieninach. Było super - ani raz nie siedziałam smutna czy załamana...Wprawdzie jechałam z @, bo przyszła w piątek, a my w sobote wyjeżdżaliśmy, ale nie była bardzo uciążliwa. Po duphastonie @ dostałam w 31 dc, a standardowo mam w 27-28 dc.
Wypoczęłam - aktywnie - za wszystkie czasy! W niedzielę zaczęłam 3 cykl z Clo. Nie mam wielkich nadziei, tak jak przed pierwszym. Wtedy myślałam, że za miesiąc na bank będe w ciąży! Skutecznie ostatnie miesiące wybiły mi z głowy takie napalanie się. Staram się nie myśleć.... Za tydzień mąż ma długi urlop i mam nadzieję, że znów się gdzieś wybierzemy i poszalejemy.

reklama
Jestem wku....na maksa
Dzisiaj lekarz wyslal wyniki do szpitala. Zadzwonilismy zeby sie umowic na wizyte sierpniowa zeby zaczac stymulacje, a te medy zamknely szpital do 15 sierpnia. Wiec umowic sie nie mozna, a co to oznacza ze stymulacji nie bedzie w sierpniu, bo przeciez nie zdaza w tydzien czasu od otwarcia z administracja i testami mojego

No zesz ku...jego mac. Mowili ze sierpien najpozniej, a teraz zamkneli wsio na 3 spusty i tyle. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry