reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Agi

Czlowiek jest tak zaprogramowany ze umie sie dostosowac do kazdej sytuacji. Jakbys sie znalazla na moim miejscu, inaczej bys pewnie zaczela podchodzic do roznych rzeczy...bo sytuacja tego wymaga....

reklama
Witam! Mam 30 lat i tez dopiero teraz bede starala sie o dzidzie. Myslalam, ze podjecie decyzji w tym wieku bedzie latwiejsze, ale wydaje mi sie, ze mam jeszcze wiecej obaw niz kilka lat temu... ale zwlekac nie chce, bo planujemy przynajmniej dwojke. Tydzien temu udalo mi sie odejsc od tabletek nasennych, ktore wykluczaly ciaze. W przyszlym tygodniu ide do ginekologa (w przeszlosci mialam problemy z cystami) i do alergologa (wiosna czesto musze brac leki na astme)... mam nadzieje, ze wszystko jest ok i bedziemy mogli zaczac starania.

Hej dziewczyny! Wlasnie sie dowiedzialam, kto siedzi u mnie w brzuchu i jest to maly chlopiec. Tak tez przeczuwalam:-)
Lola, jak tam wyciszanie?
Happy, witaj! Fajnie, ze nas coraz wiecej. Nie wiedzialam, ze tabletki nasenne maja wplyw na plodnosc.
Wpadaj do nas, no i szybkiego zafasolkowania!!!
Agi, trzymam kciuki, zeby @ nie przyszla.
A co sie dzieje z Dagamit, Alisa i Esch?

Suri - gratulacje a propor meskiego potomka:)

Reszta dziewczyn gdzies znikla. Moze sa na diecie forumowej, bo juz sie za bardzo nakrecaly.

U mnie wyciszanie super. Wogole zadnych objawow, zero jakby nic sie nie dzialo...Nie moge wiec chwilowo narzekac. 7 zastrzyczkow zaaplikowanych i jedziemy dalej:)

Suri - GRATLULUJĘ cudownego, małego chłopczyka!!!! Bardzo się cieszę!!!!:happy:

Happy79 - Witamy na forum!!!!!:biggrin2:

Lolitka - Bardzo się cieszę że Twoje wyciszanie przebiega tak spokojnie....Trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie !!!
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif

Ja dziś, ewentualnie jutro powinnam @ dostac....Zawsze przychodzi raniutko....a jak narazie cisza....No nic zobaczymy co przyniesie nam jutro....jeśli rano nikt do mnie nie zawita to odrazu testuję!!!!:-D Dam znać!!!!
Pozdrawiam

Agi

Nie testuj za szybko. Uniknij stresu....Czasem warto poczekac 2 dni po terminie zeby miec pewnosc. Testy czasem nie wychodza w 14dpo wiec daj sobie plus 1-2 dni

trzymam kciuki za 2 kreski w weekend:)

A ja sobie jade na weekend na 3 dni pozwiedzac kraj troche bo nigdy na polnocy nie bylam. Troche sie rozerwe

Agi, daj znac czy @ przyszla i czy testowalas. Oby sie udalo!!!
Lolitka, milego zwiedzania. Odpocznij troche, bo to Ci sie teraz bardzo przyda.

reklama
Agi, od podjecia decyzji zajelo mi to chyba z 9 miesiecy. Teraz z perspektywy czasu mysle, ze wcale nie bylo tak najgorzej, ale wtedy dluzylo mi sie okropnie i juz sobie wyobrazalam, ze pewnie jestem bezplodna. W miedzyczasie robilam rozne badania i probowalam przeroznych specyfikow (bralam witaminy, a M Salfazin, do tego testy owu itp). No a zaszlam w cyklu, w ktorym zaczelam brac clo, estrofem i luteine. Wiec tak naprawde nie wiem co pomoglo.

Do góry