reklama

Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Kochana ale czym sie tak stresujesz?? W poniedzialek bedzie piekna betka wynoszaca ponad 120 

Eschenbach
Mnie gin nie pozwolil no-spy. Kazal lykac podwojna dawke magnezu (magnexb6). Powiedzial ze nospa to ewentualnie pozniej....
I nic nie przeliczaj tylko spokojnie do poniedzialku czekaj... a jutro z rana mozesz strzelic sobie sikanca

I nic nie przeliczaj tylko spokojnie do poniedzialku czekaj... a jutro z rana mozesz strzelic sobie sikanca

Krzynka betka jest ok i nie panikuj
a brzuch może Cie tez z nerwów boleć więc sie nie nakręcaj,
mnie w pierwszych tygodniach, a zwłaszcza w okresie w którym miała dostać @ bolał dość mocno i nic nie brałam, jeśli możesz wytrzymać nie bierz nic...
wiem że napweno bardzo się teraz wsłuch ujesz w swój organizm
i pewnie każdy sygnał Cie niepokoi... dasz radę, tylko nie zamartwiaj się na zapas, bo co ma być to będzie... a będzie dobrze, bardzo dobrze!!!

a brzuch może Cie tez z nerwów boleć więc sie nie nakręcaj,
mnie w pierwszych tygodniach, a zwłaszcza w okresie w którym miała dostać @ bolał dość mocno i nic nie brałam, jeśli możesz wytrzymać nie bierz nic...
wiem że napweno bardzo się teraz wsłuch ujesz w swój organizm
i pewnie każdy sygnał Cie niepokoi... dasz radę, tylko nie zamartwiaj się na zapas, bo co ma być to będzie... a będzie dobrze, bardzo dobrze!!!

Eschenbach
Ja przed ciaza lykalam po jednej tabletce pozniej gin mi zwiekszyl. Sprawdz jaka to jest dawka magnezu. Ja mam 300 mg i to mam lykac 2 x dziennie. Ginek powiedzial ze gdybym miala dawke 150 mg to 4x dziennie.

krzynka77
Fanka BB :)
Na moim jest 250mg - tez go łykam od jakiegos czasu.Ja przed ciaza lykalam po jednej tabletce pozniej gin mi zwiekszyl. Sprawdz jaka to jest dawka magnezu. Ja mam 300 mg i to mam lykac 2 x dziennie. Ginek powiedzial ze gdybym miala dawke 150 mg to 4x dziennie.
PS. Kochane jesteście

reklama

Eschenbach
No to lykaj 2x dziennie. I jutro czekamy na fotke sikanca