kasia.natka
Fanka BB :)
witajcie kobietki :-)
witam nowa koleżankę-bionda i trzymam mocno &&& za ciebie - na pewno ci się w końcu uda
ja wciąż urlopowo ale pogoda nam się całkiem zepsuła :-( trudno - i tak wypoczywamy
a u mnie cykl stracony tzn. tempka ani drgnie czyli bezowulacyjnie niestety więc nie będzie rocznicowej niespodzianki, oby się chociaż szybko skończył...
witam nowa koleżankę-bionda i trzymam mocno &&& za ciebie - na pewno ci się w końcu uda
ja wciąż urlopowo ale pogoda nam się całkiem zepsuła :-( trudno - i tak wypoczywamy
a u mnie cykl stracony tzn. tempka ani drgnie czyli bezowulacyjnie niestety więc nie będzie rocznicowej niespodzianki, oby się chociaż szybko skończył...
najpewniejszy jest monitoring
Śluzu (na zewnątrz) u mnie zawsze raczej brak, ale sadzac po uczuciu wilgoci i chęci na sexik to mam owu przez jakies 2 tyg :-)
i strrraaszny ból brzucha w trakcie @). Na razie jestem szcesliwa, bo pierwszy raz od ... nie wiem kiedy, nie bolą mnie piersi i brzuch juz 2 tyg przed @. Wlasciwie to prawie brak zapowiedzi @ . Heh, mała rzecz a jak komfort zycia poprawia! :-)
, pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło. Aż nie chcę nic myśleć bo zaraz się wkręcę tak jak miesiąc temu
.