Dziewczyny, wczoraj zapomniałam przywitać nowe koleżanki

. Bardzo fajnie, że dołączyłyście do wiekowych ;-) staraczek!
Ani@k jesteśmy w tym samym wieku, tylko my zaczeliśmy starania od kwietnia. Jak narazie wszędzie ciąże naokoło mnie tylko nie we mnie. Jak na wszystko trzeba czekać.
Beatta74 SUPER! Życzę wszystkiego najlepszego z fasolinką lub fasolinkiem. Testem się nie martw bo to tylko test, ważniejsza chyba jest beta.
kok.o ale duża ta Twoja dziecinka. Niesamowite musisz mieć teraz uczucie, jak masz w sobie malutkie bijące miłością serdeszko. Prześlij pozdrowienia od BabyBoomowych ciotek po 30-ce :-). A jak zareagował mąż na usg? I ciekawa jestem czy już rodzicom powiedziałaś.
Brzózka, kasia, lumina trzymam kciuki, u mnie meta maratonu coraz bliżej. Mam nadzieję że nie odpadnę na samym końcu maratonu.
lumina jak mnie sie teraz nie uda to mam wrzesień i pażdziernik w plecy - przymusowa antykoncepcja i to naruralna! Jadę na półtora miesiąca do Polski sama i 2 cykle mi przepadną.
Muma, a co dziś rano zobaczyłaś na papierze? Mnie też się przytrafiła niespodzianka ale tylko raz. Nie było to coś różowe, raczej brązowawe. Też myślę, ze może implantacja bo to było 7 dnia od 13dc - bardzo pracowitego :-).