Cześć Dziewczynki!
Cieszę się, że Wam miło upłynęła niedziela. Ja dziś jestem do niczego. ZMORA jeszcze nie przyszła

, ale czekam na nią z kubłem gorącej wody ! Strasznie siędzisiaj czuje, nie chce mi się jeść i cały czas się strasznie pocę. Przeleżałam cały dzień i trochę pospałam. Teraz zrobiłam sobie kawę i trochę umysł mi się rozjaśnia.
Nie mam objawów jak przed okresem tylko brzuch trochę rozdenty i to mnie trochę zastanawia. Pojutrze jak nie dostanę okresu to robię test.
Muma, te wymioty to może FASOLÓWKA a nie grypa JELITÓWKA ;-)? A jak dziś się czujesz? Gdyby była jelitówka to pewnie dziś byłby ciąg dalszy. Ja miałam w kwietniu przez 3 dni łącznie z temperaturą 39 stopni. Dlatego myślę, że u Ciebie to raczej Fasolówka. Napewno zadzwonię jak przyjadę i się umówimy, ale nie na soczek marchewkowy bo nie wolno pić w czasie ciąży. Zakładam z góry, że na spotkaniu będziemy już jako mamy po 30-tce :-) .
kasia.natka, całe szczęście, że wam się nic nie stało. Ja miałam kiedyś wypadek z tirem ale wyszliśmy z tego cało. Samochów był do kasacji. Nie patrz na owu tylko pracuj. Trzymam kciuki z całych sił.
lumina, a nie myślałaś wyjechać z mężem tam gdzie on pracuje? Czasem zmiana miejsca to nowe możliwości.
Trzymam za was wszystkie kciuki kochane!