reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasia.natka - masz super podejście :tak: do sprawy

ja kiedyś mówiłam do męża że mamy naturalną antykoncepcje - ma to swoje dobre strony
tylko człowiek myśli co będzie za 10 lat , wtedy ta wolność i swoboda już może tak nie cieszyć

kiedyś zajmowałam się synem siostry a on już dziś dorosły , wyjeżdża za granicę do pracy i to jest właśnie to - upływ czasu nie do zatrzymania

reklama
Ani@k cykl masz obfitszy czy okres? jak okres to różnie bywa więc sie nie martw
Cykl normalny ale okres bardzo obfity i urozmaicony o przeróżnego rodzaju skrzepy...tak wielkie że zadzwoniłam do gina. Przyjął mnie następnego dnia, kazał brać żelazo, wykluczył ciąże pozamaciczną...i to wszystko...teraz odpoczywam na zwolnieniu...:-(
Poza tym jestem po wizycie u endokrynologa...:-(ehh aż się pisać nie chce, przedemną wiele badań...ale wiem że moja tarczyca nie jest przeciwnikiem ciąży - tyle w tym wszystkim dobrego:-)
P.S. Ostatnio co krok widzę ciężarną lub małe dzieci...bliźniaki:-) czy to jakaś wróżba?&&&&&&&&&

Witam Was Dziewczynki,
Dawno mnie nie było bo jakaś kiepska jestem ostatnio. Zaczynam podejrzenia bo coś ze mną nie tak. w 7 dni po staraniach miałam dziwną wydzielinę brązową ale tylko raz na papierze po siusianiu. Ogólnie jestem rozbita i senna, mogę ciągle polegiwać i spać. Ale najlepsza jest moja nieodparta chęć na tuńczyka! Wczoraj sałata z tuńczykiem a dziś kluchy z tuńczykiem. W majtach mokro :zawstydzona/y: i temperatura 37,2. W poniedziałek czekam na zmorę bo się nie nakręcam. W tym cyklu nawet odrzucam od siebie myśl, że może to już ciąża. Nie chcę znów się rozczarować. Y ciągle mi mówi, że jakaś dziwna jestem, zwłaszcza jak płaczę na filmach w których nie ma nic do płaczu :-D . Staranka były w 13, 15,16 dc, no i przed i po :-D .
kok.o co u Ciebie? Jak tam dzidziuś lub dzidziunia?
Muma gdzie przepadłaś?

Trzymam kciuki za was wszystkie kochane!

Buziaki

Witam dziewczyny, jak z nicku widać mam 37 lat, nigdy nie miałam dziecka. PCO, endometrioza najwyższy stopień, mięśniak na macicy, M - b.słabe żołnierzyki. Pierwsze in vitro - klapa, drugie teraz, beta 11dpt - 73,7, 13dpt - 238. :D Nie mam mrozaczków, to była moja prawdopodobnie ostatnia szansa i ... cud. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Aha, co ciekawe test o czułości 20 pokazał w 13dpt jedną kreskę. Pozdrawiam ciepło wszystkich.

Czesc
Podczytuje sobie Was po kryjomu ;-).
Dzisiaj byłam u gina na pierwszej wizycie, widziałam małe... hmmm nie wiadomo jeszcze co ;-):-) , wg.pomiarów ma 11mm, 7tygodni i 2 dni :-) i malutkie bijące serduszko:-)
kurcze, ale uczucie, takie dziwne i nierealne....
a ja z racji podeszłego wieku ;-) dostałam skierowanie do poradni genetycznej .

i se suwaczek szczeliłam, no! :-)

pozdrowionka i trzymam kciuki za następne wątkowe II :)

Witajcie Dziewczynki :-)
Ja troszkę urlopuję, wracam do pracy w pn, czytam Was regularnie ale nie chcę pisać,że znów myślę, że.... ponieważ obiecałam sobie, że to na pewno nie będzie teraz bo to przecież niemożliwe itp ;-)
BeatkoWitaj , jesteśmy w tym samym wieku , równie młode znaczy się :tak: Trzymam kciuki za Ciebie i GRATULUJĘ :-)
Brzózka trzymam &&& za nowy cykl,
kasia &&& za piękną owulację :tak:
kok.o Gratulacje !!!, 11mm to bobas jak się patrzy, konkrecik już taki ... i serduszko...:tak: super !!! :tak:
lumina Ty jeszcze młoda jesteś , przecież wiesz o tym, naprawdę tak myślę, Wiele moich znajomych w Twoim wieku jeszcze nie myśli o dzieciach. Wierzę , że będzie dobrze :tak:
Bionda się nie nakręcamy wcale, prawda ? :-) Ja 12, 13, 14 dc a dziś jest 19 dc i niedługo koniec tego cyklu i się zobaczy , Wiesz, co , też mam jakoś mokro dziwnie, dzisiaj to nawet sprawdzałam raz czy @ nie wróciła bo coś ze mnie wyciekało...
Póki co jutro mam z dzieckiem rozpoczęcie roku a potem lecimy do kina na Smerfy3D :-)
Pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie :-)

Ostatnia edycja:
Muma, no pewnie, że się nie wkręcamy :-D! Tylko, że ja co chwilę coś innego odkrywam w sobie, na kolacje najpierw umierałam za tuńczykiem a skończyło się na ziemniakach z zśiadłym mlekiem. No i strasznie mnie swędzą piersi a raczej brodawki. No i Y mnie jakoś obserwuje dziwnie po wpadam z euforii w depresje na maxa.

Testuję w poniedziałek jak ten cykl będzie 28 dniowy lub w niedzielę jak 27. Ale byłby numer jakbym zaciążyła bo moja mama ma urodziny 08.09.

Ale chyba się wkręcam bo na objawy to chyba jeszcze za wcześnie ???

Y myśli że teraz to napewno bedzie fasolka. Jak mu powiedziałam, że mnie się tak nie wydaje to się obruszył lekko - bo przecież za kołnierz nie wylewa :-D :-D :-D .
Ja znów się dowiedziałam o następnej ciąży u znajomej .

reklama
A z tą mokrością to to cały czas czuję się lekko podlana. Wiesz Muma ja się obserwuję i chciałabym bardzo ale równocześnie wypieram to z siebie aby znów się nie rozczarować.
Moze maluszek jak zobaczy moje nastawienie to mi zrobi psikusa i się zaczai.

Aaaaa, dwa dni temu zwymiotowałam w tępie expresowym po arbuzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry