reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jestem pierwsza :-):-):-) kasiu!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki i nie puszczam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jejku jak wspaniale :-):-):-) Ale cicho.... czekamy na betę :-D :rofl2::tak:

reklama
Kasia.natka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Ale się cieszę!!!!!!!!!! Nie przewidziało Ci się kochana...beta będzie jak ta lala!!!
Dawaj znac jak bedziesz miała wynik!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasia.natka beta koniecznie zaraz tu proszę pisać i od razu nam receptę na te Twoje ziółka ;-) Będziemy sobie parzyć od razu !!! :-)

hej kochane .

Muma
ale pęchol Ci się uchował ...ja zaraz uciekam na usg koniecznie pregnyl bierz w owu naprawdę warto bo wtedy Ci nie będzie taki rósł ,a może to nie pęcherzyk tylko fasolka?

za kasię słyszałam ,że trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&& oj oby się posypało nam tutaj dzieciątek mnóstwo ...;-)

dziewczyny moje kochane ,
wszystko śliczne gotowe do criotransferu,więc w środę o 13:30 zabieg....trzymamy kciuki za pomyślne rozmrożenie moich eskimosków ....kasia.natka gdzie info o becie????????????

Witam Was dziewczyny!!!
Ale się tu dzis dzieje:-) No gdzie ta kasia.natka???? Trzymam i ja kciuki za fasoleczkę!!!!!!!!!! Wszystkim nam przydałby sie taki pozytywny impulsik do dalszych działań.
muma, i ja podczytałam co pisałaś o monitoringu i cyklach bezowulacyjnych. O matko!!! nie dość, że to wszystko i tak nie jest takie proste, to jeszcze i cykl może być bez owulacji...a niby objawy były, test nawet pozytywny. W takim wypadku i ja nie mam co się za bardzo nastawiac,że coś mogło zaiskrzyć, bo byłam pewna, że jak według testu i objawów miałam owulację, to już niewiele złego może się wydarzyć, żeby przeszkodzić w zafasolkowaniu. Oj,widzę, że jeszcze muszę się sporo douczyć:zawstydzona/y:
lumia, piszesz, że gość nieproszony Cię nawiedził...za miesiąc zabarykaduj drzwi i okna i nie wpuść cholery!!!!!! Nooo ale zobaczymy czy ja będę taka mądra za 5-6 dni.

reklama
brzózko, a jak tam u Ciebie sprawy się mają??? nie testujesz jeszcze???
tzn.kolejny raz, bo wiem że już raz robiłas,ale była jedna kreska. Ale jak dalej nie masz@, to może zatestuj jeszcze raz. Może tym pierwszym razem było za wczesnie po prostu.

Ostatnia edycja:
Do góry