Muma
Fanka BB :)
Przed chwilą dzwoniła do mnie teściowa, która nie wie, że się staramy ale średnio co miesiąc prosi żebyśmy jeszcze pomyśleli ...
No i mówi: kochanie ale miałam sen, śniło mi się, że urodziłaś bliźniaki - dwóch chłopców !!!!!!!!!!!!!! Aaaaaa normalnie mnie zatkało, ma kobita jakiś siódmy zmysł :-):-) Bo wiecie, że po tym CLO, które zacznę brać jest zwiększone prawdopodobieństwo ciąży mnogiej ?;-) Oby się sprawdziło
Całuję Was mocno w ten piękny dzień i nasze fasoleczki też :-)
No i mówi: kochanie ale miałam sen, śniło mi się, że urodziłaś bliźniaki - dwóch chłopców !!!!!!!!!!!!!! Aaaaaa normalnie mnie zatkało, ma kobita jakiś siódmy zmysł :-):-) Bo wiecie, że po tym CLO, które zacznę brać jest zwiększone prawdopodobieństwo ciąży mnogiej ?;-) Oby się sprawdziło

Całuję Was mocno w ten piękny dzień i nasze fasoleczki też :-)

zwariowała ta pogoda!!!! tak jak i ja powoli... jak pisałam wczoraj, brzuch zaczął boleć, dziś tak samo jak wczoraj, może troszkę bardziej, ale nic poza tym. Dziwnie jakoś, bo zawsze miałam tak, że tylko pojawił się ból, za parę godzin już było plamienie takie konkretne, a za parę godzin już @. A tu nic. Boję się robić test, spróbuję jeszcze poczekać. Mam jeszcze cichą nadzieję, że tak jak u której z naszych mamusiek, która też miała bóle na @, jakies różowe plamienia, a i tak się okazało, że jest w ciąży.