reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczyny!
Matko, ale się źle czuję:-( grypa mnie rozłożyła, wczoraj nic mi nie było, a dziś od rana masakra. Leżę pod kocykiem, popijam herbatkę z cytrynką, łykam jakiś paracetamol, może mi pomoże, a jak nie, to trzeba będzie się jakoś samemu ratować, bo na lekarza angielskiego nie ma co liczyć, na wejście daje paracetamol albo aspirynę, nieważne co dolega. A tu pora przytulanek...nie miało mnie kiedy dopaść, tylko teraz!!!!!:wściekła/y:

kasia.natka i carla81, czekamy na piękne bicie serduszek!!!!

reklama
Cześć Dziewczynki ,
katiuszka - może to ten sam magiczny kalendarzyk a może nie, w kazdym razie wszystkim polecam:
Kalendarzyk małżeński (dni płodnych) - PIEKIELKO.INFOla mnie rewelacja, sprawdził się przy córci, teraz pokrywa mi się z monitoringiem .
Dziś już mi trochę lepiej - dobrze, że mam z kim tutaj pogadać,
Życzę Wam pięknego dnia :-)

muma, ja miałam z jakiejś innej stronki, podobny bardzo, ale w Twoim są zaznaczone dni poczęcia dziewczynki i chłopca:-) co mnie bardzo cieszy. Jeżeli mogłabym sobie wybrac, to bardzo chciałabym dziewczynkę...ale póki co muszę najpierw zafasolkować!!!!

cześć dziewczyny!
Matko, ale się źle czuję:-( grypa mnie rozłożyła, wczoraj nic mi nie było, a dziś od rana masakra. Leżę pod kocykiem, popijam herbatkę z cytrynką, łykam jakiś paracetamol, może mi pomoże, a jak nie, to trzeba będzie się jakoś samemu ratować, bo na lekarza angielskiego nie ma co liczyć, na wejście daje paracetamol albo aspirynę, nieważne co dolega. A tu pora przytulanek...nie miało mnie kiedy dopaść, tylko teraz!!!!!:wściekła/y:

kasia.natka i carla81, czekamy na piękne bicie serduszek!!!!

Czosnek!

kok.o nie zamierzam przestać, idziemy na całość chyba, koniec z celowaniem w chłopca, koniec z temperaturami itp.
Tylko nie wiem czy brać już te leki moje czy czekać na lekarza M. Może narazie tylko ziółka..
Znalazłam taką stronkę i od razu mi lepiej:
Cudowne poczęcia przy niskiej liczbie plemników | Przykłady ciąż przy niskiej liczbie plemników
i w ogóle dziś nie pracuję...

bede trzymac mocno kciuki aby Ci sie udalo!! kto wie, moze wczesniej tez Ci sie udalo przy niskiej liczbie plemnikow:)
Czasem życie potrafi miło zaskoczyć!

kasia rozumiem Ciebie doskonale. To naturalne, ze czlowiek, ktory mial "pod górkę" z czymś a nagle dostał prezent od losu, obawia sie aby go nie utracic. Ale staraj sie cieszyc chwilą :) Szkoda czasu na zmartwienia. Zwlaszcza, że jesteś teraz w tak cudownym okresie życia! :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry