kasia.natka
Fanka BB :)
hej kobietki :-) nieustająco trzymam za was kciuki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja dziś widziałam moją kruszynkę
ma już ponad 7 cm!
niestety zaczęłam też brać leki na nadczynność tarczycy bo badania mi kiepskie wyszły ale myślę pozytywnie
buziaki dla was
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja dziś widziałam moją kruszynkę
ma już ponad 7 cm!niestety zaczęłam też brać leki na nadczynność tarczycy bo badania mi kiepskie wyszły ale myślę pozytywnie
buziaki dla was
Nawiedziła mnie z samego rana, oczywiście nieproszona, ale co zrobisz, jak wlezie, to koniec

Fajowy jest taki skrzacik, nie ? Ja pamiętam po takim usg wlasnie w tym czasie to wyszlam tak zamroczona z gabinetu, że mało pod samochód nie wpadłam ...
Dla mnie to nie lada wyczyn, ale idzie mi coraz lepiej i mam nadzieję, że tym razem już pójdzie szybko i sprawnie. Narobię sobie na zapas, zamroże i będzie jak znalazł na gotowe obiadki. Tylko, żeby mi wyszły....