reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam!!! widzę, że glut rządzi:-D ale się uśmiałam, aż do łez!!! wymyśliłam nową dyscyplinę....która ma najdłuższego gluta:-) na razie muma na pierwszym miejscu!!! ja chyba na samym końcu, bo prawie wcale:zawstydzona/y: ale zakupię sobie ten syropek co muma i tez będę taki miała, a co!!! a właśnie...liczy się taki glut po dopingu???
Odwiedziłam nasze Schizkółko, fajna sprawa. Wkleiłam fotkę, ale czy dobrze...no, dawać dziewczyny, dawać...założyłyście grupę to proszę swoje foteczki wklejać:)

reklama
no na dopingu jak najbardziej sie liczy! Inaczej niektórzy (jak ja:zawstydzona/y:) w ogóle z zawodów by odpadli :-D
Tylko że i tak liderke już mamy... taka Marit Bjørgen innej dyscypliny :-D:-D

kok.o, chyba nie Marit Bjorgen, tylko Justyna Kowalczyk....albo ja cos pokręciłam:baffled: mniejsza o szczegóły, tak czy inaczej mumy nikt nie przebije:-)
A tak sobie myślę....jakby u mnie był glut od umywalki aż do pralki....hmm to musiałby być na jakieś 4 metry!!! nie ma szans!!! nawet jakbym wiesiołka popijała syropkiem, a na deser olej lniany:szok::-D

yyyy no dobra, może być grupa zamknięta, tylko że w ten sposób utrudnimy "nowym" dołączenie sie do schizolek ;-)
chyba chodzi głównie o to że nasza grupka już się zżyła i nie o wszystkim musimy rozmawiać publicznie bo tu każdy może wejść i przeczytać więc tam możemy dawać zdjęcia, jakieś osobiste namiary i intymne przemyślenia czy obserwacje

Kasia.natka ja bym mogła Cie całymi dniami słuchać..poglaskaj odemnie brzuszek..super ze wszystko w porządku:-)
Jestem oczywiscie za tym abyś założyla grupę zamkniętą.
dziękuję kochana :* brzuszek pogłaskany od e-cioci Ani@k ;-)

Muma zrobila zrobila
i nie swietuje bo jedna krecha
jeszcze cię nie tulę bo @ nie ma więc czekamy :-p

Kasia.natka czekamy z utęsknieniem na zamkniętą. Ja Cię już traktuję jako przewodniczkę stada :-).
dziękuję bionda :*
teraz kok.o wam poprzewodzi na zamkniętej :tak:

hej,hej
ale żeście się rozbrykały a ja w tyle jak zawsze :wściekła/y::zawstydzona/y:ale będę doganiać :rofl2:no z glutem to nie zły temat trzeba przyznać ,że ubaw miałam dziewczynyyyy...Ani@k tak jak opisałaś włosy mam króciutkie ,szatynowe ,ustka wąskie i wzrostu 168 :-D:-)więc strzał w dziesiątkę no i szczupła to za dużo powiedziane ale mieszczę się w normie i mogło by spaść z 5 kg :-)ale wyglądam przyzwoicie przy rozmiarze 40-38 czasem :cool::rofl2:
a klubik mi się podoba:-D:tak::-)

Bionda a wiesz,że testujemy razem:-)mamy identyczny cykl :-):-D
Ani@k dziękuję aż się zarumieniłam...a kuchnie sama projektowałam,my mamy dom...ale fajnie widzieć siebie i rozmowę prowadzić ,jakbym Was znała osobiście :tak:

Ostatnia edycja:
Zuzanka nie ma się co rumienić!!!;-)

Nasze "Schizkółko" pochłonęło mnie całkowicie :tak:
Muma pewnie się tak mocno za starania wzięła że wcale tu nie zagląda :-)

Zuzanka, no to czas pogadać o naszych schizobjawach! Mój Glut zamienił się w potok, nie pyta tylko mnie zalewa :tak:. Nie wiem czy w tych dniach cyklu to normalne, czy powinno być raczej sucho. Temp. 37,1 i brzuch w dole nabrzmiały i troszkę pobolewa, ale dziwnie. Syski w normie.
Brzózka, trzymasz się tego kaloryfera? Daj nam jakiś znak bo mnie roznosi z niewiedzy!!!
An@k, mnie tez się nasza kółko bardzo podoba. Dzięki Mumie i jej namowom wróciłam do was kochane. Już zaczynają sie pojawiać wasze imiona ale ja się jeszcze gubię.
Muma, już po kontroli! Co się z Tobą dzieje? Skakasz na Glucie czy przepadłaś z kretesem?

reklama
chyba tak :-)więc Muma dawaj ,dawaj działaj kochana ,działaj ....
ja też się wciągnęłam,za 2 h wychodzimy z M na imprezę idziemy pojeść i potańczyć :-):-Doj się będzie działo...a jeszcze muszę się umalować i wystroić :szok::rofl2::happy:

Do góry