reklama
Kasica wiem że jesteś załamana
musisz teraz czekać na @ a potem ostro ... a tak w ogóle to mierzysz sobie tempkę ????
wiem że to co napiszę nie podniesie Ciebie na duchu zobacz jak n=my się długo staramy a Ty sama napisałaś że od 6 miesięcy więc głowa do góry
zrtesztą czasem testy wychodzą po tygodniu jaki czuły miałaś???
musisz teraz czekać na @ a potem ostro ... a tak w ogóle to mierzysz sobie tempkę ????
wiem że to co napiszę nie podniesie Ciebie na duchu zobacz jak n=my się długo staramy a Ty sama napisałaś że od 6 miesięcy więc głowa do góry
zrtesztą czasem testy wychodzą po tygodniu jaki czuły miałaś???
Muma
Fanka BB :)
A ja wchodzę własnie na facebooka a tam moja kumpela z liceum (stara jak ja) zdjęcie zamieściła z wielkim brzucholem na fotelu ;-)Zagadałam do niej a to wpada była !! ;-)Nosz kurka, no , to już przegięcie, nie ???
Rodzi w maju , syna oczywiście, bez siekier pod łóżkiem
A niech jej tam będzie :-)
Ja trzymam za Was wszystkie kciukasy !!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rodzi w maju , syna oczywiście, bez siekier pod łóżkiem

A niech jej tam będzie :-)
Ja trzymam za Was wszystkie kciukasy !!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no bo ile można się starać ? a po 4 latach to już wszystko takie .... no jest pustka i nie wiadomo czym wypełnić ? nie ma takiej rzeczy ...
to prawda brzuszki wyszły na wierzch ale ja staram się nie dać zwarjować bo nie chce się zamienić w psychopatkę a zanosi się z moim otoczeniu dużo ciąż i nie mogę zerwać kontaktu z tymi osobami bo było by to dziwne
to prawda brzuszki wyszły na wierzch ale ja staram się nie dać zwarjować bo nie chce się zamienić w psychopatkę a zanosi się z moim otoczeniu dużo ciąż i nie mogę zerwać kontaktu z tymi osobami bo było by to dziwne
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bionda no kochana coś czuję ,że te Twoje jazdy w żołądku to II tłuste hehe ....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oj będzie się działo,11 trzymam kciuki bo to niedziela a Muma w niedziele miała II kreski więc to dobry znak
:-)
lopop kochana bzzz dzisiaj w domu odpoczywa,ma nowe postanowienia dobre myśli i dobrze,że tak podchodzi bo nie można dać się depresji
ciężko jej ,ale ma nadzieję na lepsze miesiące....hmmm lopop a co My weteranki mamy powiedzieć starające się tyle lat .....oj szkoda pisać....
Muma no widzisz a Ty kochana się starałaś (ile czasu kochana?) a ona wpadka ,ja też chciałabym wpadki hehe oj bym się cieszyła:-)

ja po ćwiczeniach,wymęczona ale zaspokojona no może jeszcze nie do końca
ale to już w gestii mojego M :****

lopop kochana bzzz dzisiaj w domu odpoczywa,ma nowe postanowienia dobre myśli i dobrze,że tak podchodzi bo nie można dać się depresji

Muma no widzisz a Ty kochana się starałaś (ile czasu kochana?) a ona wpadka ,ja też chciałabym wpadki hehe oj bym się cieszyła:-)

ja po ćwiczeniach,wymęczona ale zaspokojona no może jeszcze nie do końca

Ani@k
Dziewczynki nie smucić się!!!
Ja se piffko sączę i aż tak bardzo smutno nie jest
Załozenie na dziś: piffko pomaga endometrium, zatem - zdróffko!!!
Luminka my też możemy brzuszki pokazać..ja sobie od jakiegoś czasu wmawiam że codziennie będę robić brzuszki aby nie wyglądać jak worek pszenicy..no ale!! Z postawieniami (noworocznymi) poczekam do następnego roku!!
A tak poważnie - już niedługo!!! Zobaczycie, już niedługo będziemy chwalić się naszymi brzuszkami!!!
Ja se piffko sączę i aż tak bardzo smutno nie jest

Załozenie na dziś: piffko pomaga endometrium, zatem - zdróffko!!!
Luminka my też możemy brzuszki pokazać..ja sobie od jakiegoś czasu wmawiam że codziennie będę robić brzuszki aby nie wyglądać jak worek pszenicy..no ale!! Z postawieniami (noworocznymi) poczekam do następnego roku!!

A tak poważnie - już niedługo!!! Zobaczycie, już niedługo będziemy chwalić się naszymi brzuszkami!!!

reklama
katiuszka79
helllllooooo Dziewczyny!!!!
Oj coś się smutno tu zrobiło:-(chyba to wiosenne przesilenie ma taki niedobry wpływ. Na smutki to lampkę winka proponuję
ewentualnie piwko:-) ja już piję, tak zapobiegawczo, żeby zły humor mnie nie dopadł
O matko!!! to już nie wiadomo co jeść, we wszystkim jakaś chemia
myślę, że jak zjem kilka dziennie, to może nic mi nie będzie. Nawet nie pytam się o orzechy
A do mnie ziółka idą
:-) mam już tyle dopalaczy, a jak lekarz dorzuci jeszcze lekarstwa, to nie ma rady, musi być fasola!!!! a nawet dwie
kasica, nie załamuj się jeszcze, dziś masz 29dc, a ilu dniowe masz cykle? może to faktycznie za wcześnie. Dopóki nie masz @, to jest nadzieja. Nie wiesz jakie tu panuje przekonanie??? do okresu jesteś w ciąży!!!! głowa do góry!!!!!!!!!
bionda, ja już miałam dziewczyn pytać czy aby bionda nie złożyła podania z dwoma zdjęciami o wypisanie się;-)Ale widzę, że miałaś młynek w pracy, a do tego gorący czas przytulanek, no to jesteś Kochana usprawiedliwiona
a co do Twoich małych dolegliwości....to szykuj się na dobrą nowinę!!!! czuję fasolkę, jak nic!!!!!!! kciuki za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oj coś się smutno tu zrobiło:-(chyba to wiosenne przesilenie ma taki niedobry wpływ. Na smutki to lampkę winka proponuję

O matko!!! to już nie wiadomo co jeść, we wszystkim jakaś chemia

A do mnie ziółka idą

kasica, nie załamuj się jeszcze, dziś masz 29dc, a ilu dniowe masz cykle? może to faktycznie za wcześnie. Dopóki nie masz @, to jest nadzieja. Nie wiesz jakie tu panuje przekonanie??? do okresu jesteś w ciąży!!!! głowa do góry!!!!!!!!!

bionda, ja już miałam dziewczyn pytać czy aby bionda nie złożyła podania z dwoma zdjęciami o wypisanie się;-)Ale widzę, że miałaś młynek w pracy, a do tego gorący czas przytulanek, no to jesteś Kochana usprawiedliwiona

Ostatnia edycja: