reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc Kobiety
Mamy prawie weekendzik!! ;D Huraaa
(a ja od pon urlopik ;))

betka17 milo, że napisalas cos wiecej o sobie :) ale z teggo co wyczytalam to piszesz, ze masz drugą jasna kreseczke na tescie... wiec moze to to.. ?? tylko jeszcze nie jest za bardzo wyraźna?? Życzę Ci tego bardzo mocno!! Może wysypiesz worek z dzidziolkami na 30-tkach!!! Oby i to jak najszybciej :laugh: infomauj na bieżąco, jak sie sprawy mają!! aaa, we wtorek do gina idziesz.. chyba ze wczesniej jescze jakis tescik zrobisz..

alek i jak tam?? jak w pracy?? zarzucili cie nowymi obowiazkami??

majeczka witaj!! jak sie czujesz?? jestes juz w Polsce, czy przylatujesz niebawem?? Buziaki dla ciebie!!

A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze moja kolezanka jest w ciazy!!!! Jest przed 30-tką. Tak jak przewidywalam, normalnie mialam przeczucie i chcialam sie tylko upewnic!!! Ale superrr!!! Co prawda to bardzo wczesne poczatki, ale lekarz potwierdzil. Starali sie kilka m-cy. Teraz mam nadzieje, że i nam sie niedługo uda!!

Buziaki dla wszystkich 30-tek i miełgo dnia!!

reklama
Czesc Kobiety
Mamy prawie weekendzik!! ;D Huraaa
(a ja od pon urlopik ;))

betka17 milo, że napisalas cos wiecej o sobie :) ale z teggo co wyczytalam to piszesz, ze masz drugą jasna kreseczke na tescie... wiec moze to to.. ?? tylko jeszcze nie jest za bardzo wyraźna?? Życzę Ci tego bardzo mocno!! Może wysypiesz worek z dzidziolkami na 30-tkach!!! Oby i to jak najszybciej :laugh: infomauj na bieżąco, jak sie sprawy mają!! aaa, we wtorek do gina idziesz.. chyba ze wczesniej jescze jakis tescik zrobisz..

alek i jak tam?? jak w pracy?? zarzucili cie nowymi obowiazkami??

majeczka witaj!! jak sie czujesz?? jestes juz w Polsce, czy przylatujesz niebawem?? Buziaki dla ciebie!!

A ja sie wlasnie dowiedzialam, ze moja kolezanka jest w ciazy!!!! Jest przed 30-tką. Tak jak przewidywalam, normalnie mialam przeczucie i chcialam sie tylko upewnic!!! Ale superrr!!! Co prawda to bardzo wczesne poczatki, ale lekarz potwierdzil. Starali sie kilka m-cy. Teraz mam nadzieje, że i nam sie niedługo uda!!

Buziaki dla wszystkich 30-tek i miełgo dnia!!

Witaj Betka wśród nas jeszcze raz - post wyczerpujacy - przyjęta do grona !!! :laugh: ;D
I to odrazu z bladą kreseczką - mocno trzymamy kciuki bo my tu na 30-stkach bardzo potrzebujemy pozytywnych wieści.
Pisz jak kolejne testy i wizyta u gina.
Majeczko - nie martw się moja koleżanka też urodziła tydzień temu (33lata) a druga rodzi pod koniec września(33 lata) .wszystko przed Tobą
nami.......
Oluś, mAdziujka :-* :-*
Moniś a Ty nam sie gdzieś zaszyłaś....... ::) ::)

Witaj Betka wśród nas jeszcze raz - post wyczerpujacy - przyjęta do grona !!! :laugh: ;D
I to odrazu z bladą kreseczką - mocno trzymamy kciuki bo my tu na 30-stkach bardzo potrzebujemy pozytywnych wieści.
Pisz jak kolejne testy i wizyta u gina.
Majeczko - nie martw się moja koleżanka też urodziła tydzień temu (33lata) a druga rodzi pod koniec września(33 lata) .wszystko przed Tobą
nami.......
Oluś, mAdziujka :-* :-*
Moniś a Ty nam sie gdzieś zaszyłaś....... ::) ::)

Anuś witaj! Moniołek pewnie walczy w pracy..... a w poniedziałek jest czwarty!! ;) :) :) Będe trzymać kciuki za Was i czekac na wieści!

Anuś witaj! Moniołek pewnie walczy w pracy..... a w poniedziałek jest czwarty!! ;) :) :) Będe trzymać kciuki za Was i czekac na wieści!

też pamiętam o tym 4-tym...

Moniś, oluś, lapisku - trzymam mocno kciuki- piszcie po wizytach

Ja sie w koncu na magiczny poniedzialek czwatrego nie zapisałam :mad:

reklama
też pamiętam o tym 4-tym...

Moniś, oluś, lapisku - trzymam mocno kciuki- piszcie po wizytach

Ja sie w koncu na magiczny poniedzialek czwatrego nie zapisałam :mad:

Do góry