Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehe Ani@k widze ze piwko oprócz wypasionego endometriom jest na gluta tez dobre zuza... ekhm...uwazaj, bo sie uzależnisz i potem tak jak mnie bedzie Ci slinka ciekła na samo słowo desperados hehe
i doooobra z Ciebie kobieta, z miekkim sercem dla bzzzz:-)
zapisałam sie do pierwszego gina, ktory miał wolny termin..na jutro
postaram sie wydebic badania prog., na toxo i inne cholerstwa ...
zaraz sobie liste musze zrobic ;-)
kok.o5- Ty masz już dziś 4 t i 5 d ciąży, dokładnie tego dnia byłam na 1ym usg, był pęcherzyk ciążowy 6mm.
Trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą
Uciekam do garów dziewczęta, odpoczywajcie, zajrzę wieczorkiem zobaczyć co tam u naszej katiuszki. Ani@k Ty kochana walcz, myślę dziś i w niedzielę rano - tak optymalnie ;-)
witajcie!!!U mnie kiepsko,jak zawsze z reszta od paru mcdzis przyszedł jak w szwajcarskim zegarkumasakra....i z czego mam sie cieszyc???sił juz mi brakuje na to wszystko to juz 8 mc.staran i ciągle nic,przrestaje wierzyc ,ze uda nam się!!Miałam mierzyc temperature od tego cyklu,ale nie bede tego robic,chyba się poddałam