Ani@k
Fanka BB :)
DZIEWCZYNKI, TYM RAZEM KAPITAN ANI@K ZWRACA SIĘ DO WAS WSZYSTKICH Z WIELKIM APELEM!!!!!!!!
QŹWA DZIEWCZYNY, NIE WARTO SIĘ DENERWOWAĆ!!!!!!!
DOSTAŁAM DZIŚ WIADOMOŚĆ KTÓRA ZMIENIŁA MOJE PODEJŚCIE DO PEWNYCH SPRAW.. MOŻE JESZCZE NIE TAK DOSADNIE.. ALE NA PEWNO ZOSTAWI SWÓJ ODDŹWIĘK NA JAKIŚ CZAS..
WOLAŁAM CZASAMI PIERDYKNĄĆ DRZWIAMI I WRZASNĄĆ TAK GŁOŚNO ŻEBY MNIE NA DRUGIM KOŃCU ŚWIATA KTOŚ USŁYSZAŁ.. ALE.. CZAS I OKOLICZNOŚCI POKAZUJĄ ŻE NIE WARTO POPADAĆ W PRZESADĘ!!!!
NIE WARTO SIĘ DENERWOWAĆ BO TO MOŻE MIEĆ ZŁE SKUTKI DLA ZDROWIA, DLA SERCA, MÓZGU I INNYCH ORGANÓW!!!!!
ŻE MUSIAŁO TO DO MNIE DOTRZEĆ W TAKI SPOSÓB NO MASAKRA JAKAŚ!!!!!
zrezygnowałam ze spinningu bo bez wysiłku miałam mnóstwo nerwów aby spalić kilogramową ilość niepotrzebnych kalorii!!!! a jutrzejsza temp. będzie albo wykraczała poza miarkę termometru albo spadnie do minimum...
kończę właśnie wielką pakę cebulowych czipsów.. ehh życie!!!!
sorki że tak wparowałam.. ale wyć mi się normalnie chce!!!!!
chyba narazie zrezygnuję z forum..
chwilowo nie jestem w stanie racjonalnie myśleć.. a beksy wam tu nie potrzeba..
trzymajcie się laseczki i się nie denerwujcie, bardzo was o to proszę!!!!!!!
QŹWA DZIEWCZYNY, NIE WARTO SIĘ DENERWOWAĆ!!!!!!!
DOSTAŁAM DZIŚ WIADOMOŚĆ KTÓRA ZMIENIŁA MOJE PODEJŚCIE DO PEWNYCH SPRAW.. MOŻE JESZCZE NIE TAK DOSADNIE.. ALE NA PEWNO ZOSTAWI SWÓJ ODDŹWIĘK NA JAKIŚ CZAS..
WOLAŁAM CZASAMI PIERDYKNĄĆ DRZWIAMI I WRZASNĄĆ TAK GŁOŚNO ŻEBY MNIE NA DRUGIM KOŃCU ŚWIATA KTOŚ USŁYSZAŁ.. ALE.. CZAS I OKOLICZNOŚCI POKAZUJĄ ŻE NIE WARTO POPADAĆ W PRZESADĘ!!!!
NIE WARTO SIĘ DENERWOWAĆ BO TO MOŻE MIEĆ ZŁE SKUTKI DLA ZDROWIA, DLA SERCA, MÓZGU I INNYCH ORGANÓW!!!!!
ŻE MUSIAŁO TO DO MNIE DOTRZEĆ W TAKI SPOSÓB NO MASAKRA JAKAŚ!!!!!
zrezygnowałam ze spinningu bo bez wysiłku miałam mnóstwo nerwów aby spalić kilogramową ilość niepotrzebnych kalorii!!!! a jutrzejsza temp. będzie albo wykraczała poza miarkę termometru albo spadnie do minimum...
kończę właśnie wielką pakę cebulowych czipsów.. ehh życie!!!!
sorki że tak wparowałam.. ale wyć mi się normalnie chce!!!!!
chyba narazie zrezygnuję z forum..
chwilowo nie jestem w stanie racjonalnie myśleć.. a beksy wam tu nie potrzeba..trzymajcie się laseczki i się nie denerwujcie, bardzo was o to proszę!!!!!!!
ale o co chodzi???? 
!
:-)
ale ..nie poddaje się