• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no.. pamiętam czasy jak ludzie mnie na ulicy zaczepiali i pytali czy ja aby zdrowa jestem.. bo byłam taaka chudziuteńka.. teraz ludzie mi mówią że "dobrze wyglądam".. takze Twe słowa Zuza komplemenciaro jedna są dla mnie niczym balsam.. taak mi dobrze z tym dziś.. :cool2:

a jak se jeszcze przypomnę że dziś ostatni dzień w pracy przed urlopikiem to moje maślane oczka świecą się jeszcze bardziej:rolleyes2::rolleyes:

reklama
hehe Ani@k ja prawdę mówię i oczywistą oczywistość :tak:

też kiedyś byłam chudziuteńka :sorry2:a teraz jak mnie ktoś widzi ze starych znajomych to mówi "oo przytyło Ci się troszkę ":eek::-Dhehe troszkę :-D:-D:-D oj nie troszkę nie powiem ile ale dużo .....a gdzie na urlop?? pewnie pisałaś a ja nie zapamiętałam :zawstydzona/y:

Muma to ja jak tylko wrócę z działki to od razu na schizkółko uderzam żeby zdjęcie zobaczyć :tak:mam nadzieję ,że wyjdzie teścior a jak nie to nie :wściekła/y:oj tam nie pierwszy raz więc nie ma co się denerwować hehe ,tylko mni elewy jajnik coś pobolewa ,a moja siostra miała podobnie ,że jej test nie wyszedł a już była chyba w 6 tygodniu i lekarz jej powiedział,że nerki ma chore i żeby poszła do lekarza bo ją brzuch boli a się okazało ,że ona w ciąży przy badaniu nerek :-D:-D:tak:

Piękna ta nasza Muma z brzucholkiem co Ani@k :tak::-)

ja nie nastawiam się ,ale przez tyle lat zero to wiesz i nie nastawiam się ,ze wysikam coś !!!! dzisiaj troszku pomarudzę a co!!!!:cool2:

rzuciłam przepis na sałatkę jakbyście chciały ,bo tak sobie przypomniałam jak weszłam tam :tak:

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki, no Muma jak to Muma - jak 'pączek w maśle' :-D
Ale jestem wypoczęta i szczęśliwa i nie myślę o tym ,że coś może wyjść nie tak ..
Narazie , przynajmniej "z frontu" to nie ma pewności czy to ciąża czy też ta baba kapuchy się najadła i ją wzdęło ;-):-)

nooo... ja łakoma takich widoków jestem.. uwielbiam patrzeć na ciężarne.. kobiety w ciąży emanują swoistym pięknem..:tak:

ja już się 'zapatrzyłam' wirtualnie wyściskałam.. podotykałam i teraz tylko czekać będę..
podobno przez 'dotykanie' brzuszka ciężarnej można się ciążą 'zarazić' ;-)

Muma wariatka!!!;-) :*:*:*

a grunt to pozytywne nastawienie:tak:

reklama
dokładnie tak jak Ani@k pisze .....najważniejsze,że jesteś szczęśliwa nic nie dolega i fasol zdrowy :tak:
no wiesz Muma ,żeby nie jutrzejsze u mnie ognisko to bym przyjechała :tak:1,5 godziny i bym była ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry