• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka -no Ty już masz najbliżej, ja jestem 30km od Łodzi i to w stronę Warszawy :-) Byś kiedyś mogła się ruszyć do mnie kochana :tak:
Ani@k -ponieważ niebawem oddalam się gotować i sprzątać :-) już Ci życzę pięknego urlopu :cool2::tak::-) Słoneczka i spokoju i pod koniec II :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&

reklama
a ja moze do Inowrocławia przez Warszawę pojade???:cool2:

Muma :*:*:*

Mój plan na urlop: codzienne brzuszki - akurat z tego nie zrezygnuję ;-)
codzienny masażyk kręgosłupa, codzienny spacer i opalanko na pięknym Słoneczku.. testu ze sobą nie biorę.. choć po owulacji 14 dni to będzie jeszcze jak będę w "raju" ale 18 dni jak już bedę na miejscu.. zatem poczekam.. zatracę się w 'rozkoszach' a testowania w głowie nie będe miała;-)

no pewnie,że tak zawsze się w takich klimatach człowiek relaksuje ,masaże itd :-)
Muma no to jak tylko wolny weekend znajdę przyjeżdzam do Ciebie ;-)

Dzień dobry
Była u doktorki
Z morfologii wyszła lekka anemia
A pomyślał by kto, że się zdrowo odżywiam.
Ładnie to wygląda, anemia w parze z za wysokim cholesterolem:confused:
W poniedziałek gin a @ nadal brak, kolejny test negatywny.

witajcie!!!!!!!!!ja dzis zaszalałam na maxa!!!i sciełam włosy!!!!!!!!!!!!!!!miałam takie do łpoatek i bach!!!!!!!!do ucha ściełam!!przody delikatnie dłuższe:)dobrze się czuję...jak narazie!!u kosmetyczki henna była:) i jutro z rana do rodzinki jedziemy,bo w niedziele roczek mojego chrzesniaka:)

reklama
zaza..tempka"pierwsza klasa"!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciukasy,zeby nie spadła!!i mam nadzieje,ze tak bedzie!!!!!!!!!!!!My na dworku siedzimy sobie,siostra z córa przyjechała i piwkujemy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry