• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hellooo Babeczki!!!
Ja jak zwykle w rozkroku:-D bo już jedną nogą na zewnątrz...wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia!!!!
ani@k musisz wcześniej tu wpadać, bo widać, że dziewczęta już Ci drepczą po piętach:-D
Paaaa do wieczorka!!!!

reklama
cześć dziewczyny

dziękuję za kciuki ale coś czuje w środku ,że dzisiaj albo jutro @ przyjdzie :-(ale oczywiście mam cichą nadzieję ,że nie ;-)

ja się biorę za porządki bo jutro zaczynam od rana pakowanie na działkę i do niedzieli nas nie ma więc muszę troszkę posprzątać :-)
Ani@k trochę jej się nie dziwię ale jest w ogóle nie przygotowana ..ehh nie mam siły ,ale mam nadzieję,że jak pójdzie dalej to się bardziej ogarnie a jak nie to ja nie wiem :szok::confused: ja też byłam zakręcona ale sobie radziłam...może to dlatego,że to inne czasy były??

ja z kawką kto się dołącza??
katiuszka ale piękna temperaturka oby do końca &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej Dziewczynki :-)

U nas dalej gorąco, nie wiem gdzie to ochłodzenie, chyba wiem alex jak się czujesz.. trzymaj się !
Ani@k - zmobilizowałaś mnie wczoraj i zrobiłam sobie zdjęcie z brzuchem ale teraz walczę ze sterownikami do telefonu :-p Jak się uda to wrzucę :tak:

Chciałam powiedzieć, że naprawdę wszystkie macie szalenie obiecujące wykresy !!:tak::tak:
Trzymam mocno kciuki, proszę teraz już nie żartować tylko II przysyłać za chwilę, pierwsza zuza :-)
Gdzie Ci @ dzisiaj przyjdzie , nie ma szans kochana &&&&&&&&&&&&&&&

elooł :-)
woow zuza ! baaardzo obiecującą ta tempke masz! &&&&&&&& a! i jeszcze przesun jednak sobie granice w.t. na 18c (zle Ci napisałam wczesniej ;-))
katiuszka tak trzymaj ;-):-) i sie nie martw, ja tez zimnokrwista jestem ;-):-) my, kobiety-ryby tak mamy :-D (hyhy syreny:-D )
Ani@k chcialam jeszcze raz pogratulowac zaparcia (znaczy w sensie wytrwałosci, a nie problemow gastrycznych :-D) sportsmenko Ty! :-)

a wczoraj nie zagladnelam tu nawet, bo od rana w domu pracowalam, potem od poludnia w pracy pracowalam, wrocilam po 18 i od 19.30 spałam...do rana:szok: kurka,nie mialam sily zebów nawet umyc ;-):zawstydzona/y:
dołączam do kawkujacych z zieloną herbatką :-)

ani@k musisz wcześniej tu wpadać, bo widać, że dziewczęta już Ci drepczą po piętach:-D

hehe już mam plan na następny cykl - zmieniam godzine pomiaru na 5.00 - otwieram kompa - zapisuję i na forum słówko napiszę! nikt mnie nie prześcignie o 5.10 :-D:-D a! i więcej czasu na 'brzuszki' będę miała;-)

cześć dziewczyny

dziękuję za kciuki ale coś czuje w środku ,że dzisiaj albo jutro @ przyjdzie :-(ale oczywiście mam cichą nadzieję ,że nie ;-)

ja też byłam zakręcona ale sobie radziłam...może to dlatego,że to inne czasy były??

ja z kawką kto się dołącza??

no jak ja nie lubię tej 'śpiewki' z poczatku Twojego posta!!! no pewnie ze nie przyjdzie.. moim zdaniem już musiała by zacząć od dziś spadać aby @ była :tak: a te 'zakręcone' czasy.. no troszkę inne były.. za moich czasów:-p
Ani@k - zmobilizowałaś mnie wczoraj i zrobiłam sobie zdjęcie z brzuchem ale teraz walczę ze sterownikami do telefonu :-p Jak się uda to wrzucę :tak:

o majn got:szok: czy mobilizacja = stres??? jak tak to już nigdy nie bede o foty prosić!!!! jak nie - to będę:-p

Ani@k chcialam jeszcze raz pogratulowac zaparcia (znaczy w sensie wytrwałosci, a nie problemow gastrycznych :-D) sportsmenko Ty! :-)

a wczoraj nie zagladnelam tu nawet, bo od rana w domu pracowalam, potem od poludnia w pracy pracowalam, wrocilam po 18 i od 19.30 spałam...do rana:szok: kurka,nie mialam sily zebów nawet umyc ;-):zawstydzona/y:
dołączam do kawkujacych z zieloną herbatką :-)

dzieki :cool2: karoryfer się zbliża.. teraz jeszcze 'grzejnik' mam pod nosem:-)

a że po co że tak spytam do pracy wczoraj pognało Cię, hę??? i do tego jeszcze całodniowy 'niesmak' po nieumyciu zębów.. oj Kok.o - jest L.4 to się w domu śpi, je, w tv paczy.. no!!!
:no:

cześć Dziewczynki,
ja już po badaniach w labo, ale dalej jakoś słabo się czuję

Alex___ a kiedy idziesz z tymi wynikami do lekarza???

dzieki :cool2: karoryfer się zbliża.. teraz jeszcze 'grzejnik' mam pod nosem:-)

a że po co że tak spytam do pracy wczoraj pognało Cię, hę??? i do tego jeszcze całodniowy 'niesmak' po nieumyciu zębów.. oj Kok.o - jest L.4 to się w domu śpi, je, w tv paczy.. no!!!
:no:

hyhy dobrze ze grzejnik, a nie piec kaflowy :-D

a zebow wieczorem nie dalam rady umyc bo zasnelam. i rzeczywiscie niesmak w nocy był blee
:-p no a do pracy niestety musialam isc.. heh :-(

kok.o już zmieniłam :tak:dzięki:*** no jakbym była blisko to bym już się postarała,żebyś Ty odpoczywała a nie do firmy ganiała (no,no ,no) ;-),Ani@k oj coś czuje ,że Ty to nadaremno te brzuchy robisz fasolowi nie jest potrzebny żaden kaloryfer ani grzejnik hehehe tylko ładna zaokrąglona torba kangurka :-D,Muma :**oj dawaj to zdjęcie kochana

oj dziewczyny mam nadzieję,że macie rację ,starałam się ostatnie dni bez alkoholu ,więc może i tempka ok ,ale wiecie jak to jest człowiek chce aby było po myśli ale jednak w środku się boi ,że to jest nie realne :-( jutro zobaczymy testa jeszcze nie kupiłam ale M poproszę ,żeby mi w aptece zakupił ,to jutro jak tempka nie spadnie to zrobię go dla świętego sumienia ,żeby fasola nie zapić jutro a tak to przynajmniej @ będę zapijać hehehehe

Ostatnia edycja:
:-) :-D Zuzanka Fasolka nie działa na 'torbę kangurka'.. mam taką już jakiś czas i klops vel zonk.. wienc może te brzuszki jednak pomogą???:cool2:
Kok.o już niedługo cały dzień (z mała pobudką na małe co nieco) i całą noc będziesz spała.. :tak: i nie bedzie kiedy do pracy chodzić:tak:

Ani@k ja też w tym miesiącu tak myślałam jak @ przylazła i zaczęłam chodzić na te masaże i ćwiczenia itd ,co ma być to będzie :tak:a u Ciebie to nadal się zastanawiam ,gdzie tam u Ciebie brzuszek jak Ty szczuplutka!

reklama
Ani@k to nie stres absolutnie :-) a te zdjęcia już mnie wkurzały ale mam coś problem z głupim programem od samsunga, no zobaczymy, jak nie dam rady to w weekend eMa poproszę ;-)
zuzanka - ja z Julką też tak zatestowałam przed imprezą, fajnie było ;-) po imprezie sprawdziłam - spoko nie jestem w ciąży a test mi wyszedł dopiero trzeci bardzo późno :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry