Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja też byłam zakręcona ale sobie radziłam...może to dlatego,że to inne czasy były??
Jak się uda to wrzucę 

(hyhy syreny
)
) sportsmenko Ty! :-)
kurka,nie mialam sily zebów nawet umyc ;-)
ani@k musisz wcześniej tu wpadać, bo widać, że dziewczęta już Ci drepczą po piętach![]()

a! i więcej czasu na 'brzuszki' będę miała;-) cześć dziewczyny
dziękuję za kciuki ale coś czuje w środku ,że dzisiaj albo jutro @ przyjdzie :-(ale oczywiście mam cichą nadzieję ,że nie ;-)
ja też byłam zakręcona ale sobie radziłam...może to dlatego,że to inne czasy były??
ja z kawką kto się dołącza??
a te 'zakręcone' czasy.. no troszkę inne były.. za moich czasów
Ani@k - zmobilizowałaś mnie wczoraj i zrobiłam sobie zdjęcie z brzuchem ale teraz walczę ze sterownikami do telefonuJak się uda to wrzucę
![]()
czy mobilizacja = stres??? jak tak to już nigdy nie bede o foty prosić!!!! jak nie - to będę
Ani@k chcialam jeszcze raz pogratulowac zaparcia (znaczy w sensie wytrwałosci, a nie problemow gastrycznych) sportsmenko Ty! :-)
a wczoraj nie zagladnelam tu nawet, bo od rana w domu pracowalam, potem od poludnia w pracy pracowalam, wrocilam po 18 i od 19.30 spałam...do ranakurka,nie mialam sily zebów nawet umyc ;-)
dołączam do kawkujacych z zieloną herbatką :-)
karoryfer się zbliża.. teraz jeszcze 'grzejnik' mam pod nosem:-)
cześć Dziewczynki,
ja już po badaniach w labo, ale dalej jakoś słabo się czuję
dziekikaroryfer się zbliża.. teraz jeszcze 'grzejnik' mam pod nosem:-)
a że po co że tak spytam do pracy wczoraj pognało Cię, hę??? i do tego jeszcze całodniowy 'niesmak' po nieumyciu zębów.. oj Kok.o - jest L.4 to się w domu śpi, je, w tv paczy.. no!!!
![]()

no a do pracy niestety musialam isc.. heh :-(
dzięki:*** no jakbym była blisko to bym już się postarała,żebyś Ty odpoczywała a nie do firmy ganiała (no,no ,no) ;-),Ani@k oj coś czuje ,że Ty to nadaremno te brzuchy robisz fasolowi nie jest potrzebny żaden kaloryfer ani grzejnik hehehe tylko ładna zaokrąglona torba kangurka
,Muma :**oj dawaj to zdjęcie kochana