• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

My wróciliśmy jakaś masakra panuje na ulicach korki jak nie wiem :wściekła/y: wymęczyliśmy się dzisiaj bo znowu skwar na dworku ....no i coś kolano mnie boli od miesiąca i coraz gorzej ,ale mam nadzieję,że przejdzie!
Ani@k bo mnie nie ma kto zrobić tego zdjęcia :sorry:

muszę coś dobrego zjeść bo głodna jestem ,ale też na diecie jestem więc muszę coś dobrego i lekkiego :rofl2:

reklama
heeej
upał niemiłosierny trwa.. nie dziwię się ze nikomu się nie chce na BB siedzieć..

dziewczynki a winko do którego dnia cyklu się pije??? do owu czy jeszcze po owu???:confused: czy może cały czas???

hej Ani@k ja właśnie z masażu wróciłam :-) i u nas już zimno się zrobiło i coś chmury naciągają deszczowe ,mówisz winko ? ja nie wiem do którego dc:-( mówisz ,żeby wzmocnić endometrium?? u Ciebie tempka ładnie skoczyła :tak:a u mnie jakoś dziwnie wysoko ,a powinna przed @ chyba spaść??

nooo mogłoby być silne w razie "wu" :-) to endometrium..

Zuza na masażu kręgosłupa byłaś??? w czym się chodzi na taki masaż??? ja sobie też chcę zafundować masażyk ale co ja mam włożyć? tylko szlafrok??? i majtasy???:confused2:

a temp.??? dlaczego niby ma spaść??? żadne spaść!!! aleś wymyśliła.. przecież nie po to ją tak długo masz tak wysoko aby teraz miała spaść.. ja coś czuję w kościach że taka się już utrzyma:tak: aaaa... i Ty już wina nie pij!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ani@k mówisz,że ma się utrzymać?? ;-) zobaczymy jutro hihi no ja właśnie muszę zrobić w sobotę test bo mam ognisko z mojej okazji 18 urodzin hehe i muszę wiedzieć czy mogę pić piwko czy też nie ??

a no i w sobotę mi mąż uświadomił,że jest Dzień Matki może się okaże,że ja ja właśnie nią zostanę :-Dale żadnych objawów nie mam żadnych nawet na @ ani syski ani brzuch!

na masaż chodzę relaksacyjny kochana ,albo ujędrniający ( dzisiaj akurat na takim byłam) ,wiesz świece,olejek i jak moja P.Basia zacznie masować to na godzinę odpływam ,a szlafroczek jest kochana nie potrzebny bo leżysz pod ręcznikiem jak Cię pan najwyższy stworzył :tak::-)

cześć Dziewczyny!!!
a co tu tak cichutko dzisiaj??? upały Was wymęczyły??? my mamy dopiero drugi dzień wysoką temperaturę i już jestem lekko przegrzana:eek: ale ok, nie narzekam, wolę upał, niż ciągłe deszcze!!!!
ani@k woww ale Ci empka skoczyła!!! a u mnie jakoś nie może...czyżby owu nie było??? zobaczymy jaki będzie długi ten cykl, oby krótki!!! a winko podobno pije się do owulacji, później to tylko lampkę przy weekendzie, tak na wszelki wypadek. Muma tak mi powiedziała, a wiadomo kto jak kto, ale muma wie dobrze:tak:
zuzanka dokumenty złożone??? a kiedy będzie wiadomo gdzie i czy w ogóle ją przyjęli? jakieś egzaminy jeszcze ją czekają? bo ja to teraz w stopniach edykacji w Polsce jestem niezle do tyłu. Za moich czasów to było 8 klas podstawówki (no chyba, że ktoś chciał dłużej;-))potem egzaminy do szkoły średniej, potem matura i studia. A teraz to najpierw podstawówka,ile lat? nie mam pojęcia,coś mi sie obiło o uszy, że 6??? potem gimnazjum chyba 3, tak? a dalej to już nie wiem....Ale ja tu widzę, że Ty już masz niezłą praktykę w wychowywaniu dzieci:tak:dobrze...dobrze...przyda Ci się przy swoich:tak:
Zmykam na chwilkę, idę spałaszować łazanki:tak::-)

katiuszka zawiezione dokumenty ale mnie dzisiaj doprowadziła do "białej gorączki " pisałyśmy podanie i ona nie wiedziała ,na jakiej ulicy jest jej obecna szkoła ,rozumiesz 4 lata do tej szkoły chodziła a ona nie wie :angry::szok:no szlak mnie trafił :wściekła/y:

teraz kochana to wybierasz 3 szkoły do których chcesz pójść logujesz się przez internet wypełniasz formularz ,później drukujesz go,zawozisz do szkoły w której chcesz się uczyć ,a jeśli się nie dostaniesz to szkoła kieruje dokumenty dalej do tej drugiej gdzie się dostałaś ....a egzaminy były gimnazjalne i już czekamy do końca czerwca na wyniki ,bo to one decydują o dostaniu się do danej szkoły :tak:chyba dobrze wytłumaczyłam :baffled:no na początku lipca wiemy juz gdzie się dostała :tak:

a ta praktyka moja z nią to mówię Ci ile nerwów mnie to kosztuje !!!!!

heej!!!

Zuzanka Ty się MAŁEJ nie dziw!!! ja nie pamiętem numeru swojego telefonu a co dopiero nazwę ulicy!!!! aaa i sie tak nie denerwuj!!! a praktyka??? szlag Cię trafia??? hmmm poczekaj jak co noc będziesz musiała wstawać wycierać gówienka z pupy niemowlaczka i jak będziesz musiała karmić nienajedzoną osóbkę:-) wtedy powiesz że "praktyka z MAŁĄ" to pikuuuś;-):tak:
Katiuszka korzystaj korzystaj aby zdjęcia z ładną opalenizną wyszły:tak: bo o Krecie chwilowo ZAPOMNIJ!!!!!
Caterina :szok: odebrałaś mi przywilej bycia pierwszą z samego rana!!!!:wściekła/y: ;-)

miłego dniaaa!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry