witajcie w piękna słoneczna,upalna pogodę!!!!:-)pieknie jest na dworku,słonko swieci,a ja nastrój do DUPY!!!!!!!!!!!
Podły i do płaczu.....dzis przyszła nie proszona,wredna @

i nie jest mi do smiechu z tym
9 mc.jak sie staramy o dziecko i nadal nic,zero!!!Juz bym chcetnie pojechała do lekarki,zapytała co dalej itd!!ale powiedziała,ze w lipcu mamy przyjechac!!a ja juz chce!!!bo co ten jeden miesiąć zmieni??!!przeciez nic!!Juz szlag mnie trafia z tym wszystkim
no i kłótnia dzie z mężem tez o to była!!!jak co miesiąć o tej porze!!!!!!Wiec mam doła,że hej
Mam ochote wrzeszczec na całe gardło"DLACZEGOOOOOOOOOOOOOOOO???????????!!!!!
Podły i do płaczu.....dzis przyszła nie proszona,wredna @

i nie jest mi do smiechu z tym
Mam ochote wrzeszczec na całe gardło"DLACZEGOOOOOOOOOOOOOOOO???????????!!!!!
Ja właśnie skończyłam obiadek, dziś były kopytka w sosie pieczarkowym z kotletami mielonymi, a na surówkę fasolka szparagowa z wody:-) Alemmmmm sięeee ojadłaaaaaaa aaa no i zupka pieczarkowa wcześniej;-)noo teraz to by się spinning jakiś przydał albo cuś
aha i słonko mnie w końcu dziś złapało
wiadomo, do mulatki to mi jeszcze duuuuużo brakuje, ale już nie jestem córka młynarza;-)no właśnie...zuzanka i
tak więc uzbrujcie się jeszcze troszkę w cierpliwość, albo z Krety albo z Lądka zdjęcia będą

wiem, że brzmi to nieprawdopodobnie, ale okazuje się, że wszystko jest możliwe bądź jak w piosence "wszystko się może zdarzyć" - niby mało odkrywcze a jak niewielu wierzy, głowa do góry
Ja z PL, gorączka dzisiaj była niemozliwa, jutro na szczęście w planie 20st, więc odsapniemy.
ale co się dziwić...lato w Anglii