• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie w piękna słoneczna,upalna pogodę!!!!:-)pieknie jest na dworku,słonko swieci,a ja nastrój do DUPY!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:Podły i do płaczu.....dzis przyszła nie proszona,wredna @:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i nie jest mi do smiechu z tym:(:(9 mc.jak sie staramy o dziecko i nadal nic,zero!!!Juz bym chcetnie pojechała do lekarki,zapytała co dalej itd!!ale powiedziała,ze w lipcu mamy przyjechac!!a ja juz chce!!!bo co ten jeden miesiąć zmieni??!!przeciez nic!!Juz szlag mnie trafia z tym wszystkim:(no i kłótnia dzie z mężem tez o to była!!!jak co miesiąć o tej porze!!!!!!Wiec mam doła,że hej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mam ochote wrzeszczec na całe gardło"DLACZEGOOOOOOOOOOOOOOOO???????????!!!!!

reklama
witajcie w piękna słoneczna,upalna pogodę!!!!:-)pieknie jest na dworku,słonko swieci,a ja nastrój do DUPY!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:Podły i do płaczu.....dzis przyszła nie proszona,wredna @:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i nie jest mi do smiechu z tym:(:(9 mc.jak sie staramy o dziecko i nadal nic,zero!!!Juz bym chcetnie pojechała do lekarki,zapytała co dalej itd!!ale powiedziała,ze w lipcu mamy przyjechac!!a ja juz chce!!!bo co ten jeden miesiąć zmieni??!!przeciez nic!!Juz szlag mnie trafia z tym wszystkim:(no i kłótnia dzie z mężem tez o to była!!!jak co miesiąć o tej porze!!!!!!Wiec mam doła,że hej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mam ochote wrzeszczec na całe gardło"DLACZEGOOOOOOOOOOOOOOOO???????????!!!!!

Czasem tak jest, ze ma sie ochote tylko wyc, krzyczec, gryzc i drapac.....I moze warto to zrobic, zeby wyrzucic z siebie negatywna energie. Ja tez jestem w podlym nastroju, poklocilam sie z tesciowa i naprawde zaczyna mi brakowac sil. Ale zycie na mnie czekalo nie bedzie, wiec musze, po prostu musze isc do przodu. I ty tez musisz, uzbrojona po zeby w cierpliwosc idz do przodu!!

hellooo :-)
ooo co ja czytam? która dziś miała kopytka na obiad??? bo już zapomniałam:baffled: Ja właśnie skończyłam obiadek, dziś były kopytka w sosie pieczarkowym z kotletami mielonymi, a na surówkę fasolka szparagowa z wody:-) Alemmmmm sięeee ojadłaaaaaaa aaa no i zupka pieczarkowa wcześniej;-)noo teraz to by się spinning jakiś przydał albo cuś:-D aha i słonko mnie w końcu dziś złapało:tak:wiadomo, do mulatki to mi jeszcze duuuuużo brakuje, ale już nie jestem córka młynarza;-)no właśnie...zuzanka i ani@k Wyście na pewno moje zdjecia oglądały? gdzie ja mam ciemną karnację??? chyba jak jest czarna noc:-D
Dziewczyny, zdjęcia w sukienkach dodam jak będę w nich paradować, a nie specjalnie się w nie stroić, bo M. by mi musił zdjęcia pstryknąć, a ja go znam i wiem, ze by się ze mnie nabijał, że specjalnie się stroję i na internet daję:rofl2: tak więc uzbrujcie się jeszcze troszkę w cierpliwość, albo z Krety albo z Lądka zdjęcia będą:tak:

kasica trzymaj się Kochana!!! wypłacz się, czasem tak po prostu trzeba...za miesiąc będziesz u pani doktor, może bedzie miała dalszy plan działania...a może w końcu się uda!!!!!!

hejj popołudniowo.. w sumie już wieczornie..

się dzisiaj zagłębiłąm w lekturze na temat interpretacji wykresu cyklu.. na 28dni mają fajne forum.. tyle ile metod obserwacji tyle zdań na temat cyklu.. znaczy wykresu.. musze powiedzieć ze wciąga:tak: tak jak codzienne mierzenie temp.;-)

Kok.o jak już będę w ciąży i będę narzekać na brak odruchów wymiotnych przypomnij mi pomidorówkę:-);-)
Kasica no tulę Cię mocno.. wypłacz się to pomaga.. ja ostatnio poszlochałam trochę i przeszło:tak: wiem jak cholernie serducho pęka jak nie ma upragnionych II.. i @ przyłazi.. wiem że Ci nie do śmiechu i wiem że masz powód do tego aby się na cały świat złościć!!! trzymam za Ciebie kciuki.. aby w lipcu na wizycie lekarka doszła do rozwiazań które was podniosą na duchu!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka fotki z Krety w tym roku??? odpada!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ale dziewczyny smaka tymi obiadkami robicie, chyba zgrałyście się z tymi kopytkami:-) w sumie dawno nie jadłam, a ogóreczek małosolny i maślanka mmmmm... ślinka cieknie. U nas dzisiaj pierwś w sosie orzeszkowym i sałatka warzywna. A marzy mi się szpinak zz makaronem..... ehh...:laugh2:

Widzę, że mamy brzuszko-fankę;-) ja walę codziennie rano 150 i w ramach rekompensaty wpierniczam ciasto na śniadanie, a co mi tam...:rofl2::happy:

Kasica82, nie bój żaby, kiedyś się uda:tak: Każda z nas na to liczy... Jak się nie uda własne to się adoptuje:tak: chociaż sama przyznaję, że mam cykora, w tym cyklu znowu zaczynamy i ciekawa jestem czy wytrwam z takim "lużnym" nastawieniem, się okaże...:baffled:

Muma
na temperaturę uważaj, ja dzisiaj ledwo stałam, fatalnie znosze upały - ciekawe jak to bedzie z brzuchem... no ale jak teraz będzie kreacja, to najgorsze się ominie.

Ja tez jestem w podlym nastroju, poklocilam sie z tesciowa i naprawde zaczyna mi brakowac sil.

Wiesz co, z teściowymi tak już chyba jest; ja swojej jeszcze nie sformalizowałam, a już się 5 lat co najmniej nie odzywam:szok: wiem, że brzmi to nieprawdopodobnie, ale okazuje się, że wszystko jest możliwe bądź jak w piosence "wszystko się może zdarzyć" - niby mało odkrywcze a jak niewielu wierzy, głowa do góry:happy2:

łooo matko...ale padłam po tym obiedzie:szok: do tego i u nas upał się zaczął:tak: oby się utrzymało do weekendu!!!!!!!
aleksis...nadal sprawdzam ceny i opinie o hotelach na Krecie. I powiem Ci, że wybrałam już jeden i okazało się, że w Malii:tak: ma bardzo dobre opinie, położenie rewelacyjne, blisko do ciekawych miejsc, typu ruiny itp. no i plaża piaszczysta 300 m od hotelu. Jak dobrze pamiętam, też sie w te regiony wybierasz, tak? może mi się pomyliło...bo tam jest jeszcze drugie miasto na M...podobnie brzmiące. Pisałaś mi już jaki to hotel...ale ja go nie zapisałam i teraz nie chce mi się szukać w postach. Napisz mi jeszcze raz co to za hotel. Może to ten sam??? a kiedy masz ten wyjazd??? musisz mi od razu zdać relację, jaka pogoda, jakie morze ciepłe? zimne? a najlepiej to mi wyślesz zdjęcia na meila, co?;-)
Tasza a Ty skąd pochodzisz??? bo piszesz, ze też Cię upały dorwały...to wnioskuję, że w Pl, tak?

kok.o jak już sobie pośpisz za wszystkie czasy, zerknęłabyś na mój wykres? nie wiem kiedy zaznaczyć granicę wyższych temperatur:baffled: ani@k pisała, że jak jest wyższa niż 6 ostatnich...niby proste, ale jak patrzę na mój wykres, to nic z tego nie wiem. Wspomóż mniej uczoną koleżankę:zawstydzona/y:;-)

idę do łazienki, cos mi za bardzo "mokro":-D czyżby znowu Pan Glut się uaktywnił??????

Ostatnia edycja:
Katiuszka79,jak już się Pan Glut pojawił, to go wykorzystaj;-) duś dziada mimo że po terminie, następnym razem lepiej się postara:-p Ja z PL, gorączka dzisiaj była niemozliwa, jutro na szczęście w planie 20st, więc odsapniemy.

:-) a pewnie, że pomęczę:tak:u mnie długie cykle, to i dni płodne dużo później niż powinny być, więc wszystko jeszcze możliwe.
Noo słyszałam, że w Polsce goręcej niż w Afryce:szok: babcia mi dziś narzekała, że upał, że słabo jej itp. a my mamy od wczoraj ciepło, 26st. max i dopiero od dwóch dni mamy wyłączone centralne ogrzewanie:szok::angry: ale co się dziwić...lato w Anglii:sorry2:

reklama
łooo matko...ale padłam po tym obiedzie:szok: do tego i u nas upał się zaczął:tak: oby się utrzymało do weekendu!!!!!!!
aleksis...nadal sprawdzam ceny i opinie o hotelach na Krecie. I powiem Ci, że wybrałam już jeden i okazało się, że w Malii:tak: ma bardzo dobre opinie, położenie rewelacyjne, blisko do ciekawych miejsc, typu ruiny itp. no i plaża piaszczysta 300 m od hotelu. Jak dobrze pamiętam, też sie w te regiony wybierasz, tak? może mi się pomyliło...bo tam jest jeszcze drugie miasto na M...podobnie brzmiące. Pisałaś mi już jaki to hotel...ale ja go nie zapisałam i teraz nie chce mi się szukać w postach. Napisz mi jeszcze raz co to za hotel. Może to ten sam??? a kiedy masz ten wyjazd??? musisz mi od razu zdać relację, jaka pogoda, jakie morze ciepłe? zimne? a najlepiej to mi wyślesz zdjęcia na meila, co?;-)
Tasza a Ty skąd pochodzisz??? bo piszesz, ze też Cię upały dorwały...to wnioskuję, że w Pl, tak?

kok.o jak już sobie pośpisz za wszystkie czasy, zerknęłabyś na mój wykres? nie wiem kiedy zaznaczyć granicę wyższych temperatur:baffled: ani@k pisała, że jak jest wyższa niż 6 ostatnich...niby proste, ale jak patrzę na mój wykres, to nic z tego nie wiem. Wspomóż mniej uczoną koleżankę:zawstydzona/y:;-)

idę do łazienki, cos mi za bardzo "mokro":-D czyżby znowu Pan Glut się uaktywnił??????

Hello. W Malii wlasnie wypozyczylismy motory. Pamietam, ze plaza faktycznie piaszczysta, raczej turystyczna miejscowosc z multum restauracji nadmorskich. Nie widzialam wszystkiego, bo w sumie oddalismy tylko motory i bylismy sie napic, wiec za wiele nie moge powiedziec. Bede wygrzewac moje stare kosci na Matali, na poludniu wyspy:-) To ten hotel Matala Bay Hotel, in Matala, Crete, Greece. The perfect destination for unforgettable holidays!!!
Koniecznie jedzcie do Knossos.Jesli chodzi o Heraklion to moze byc, starowka i port nawet ciekawe. Mowia o tych zlotych piaskach Elafonissi ze to cudo. Aha, i Chania to ladne miasto z weneckim portem. Wynajecie auta nie jest drogie, ale za to styl jazdy Kretenczykow-klekajcie narody, strach sie bac.
Tak, tak , zdam relacje i posle jakies foty. Ale sie ciesze!!! Dzis bylam w Makro czyli Metro i staly tam w donicach drzewa oliwkowe. Ah, jaki to ma zapach.

Dalej mnie pobolewa podbrzusze i sprawdzam, czy to juz.... Cosik mi sie zdaje, ze nadchodzi intruz
Zaraz chekne Twoja tempke, na pewno jets powyzej 37st.
Buzka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry