• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

alex - dzięki za info , dobrze, że mam daleko do kappahla ;-):-) Ja to od razu chętna ;-)
kok.o -no musi ciągnąć bo rośnie, nie przeciągaj się za bardzo , nie wstawaj gwałtownie i takie tam, na pewno wiesz :tak::-)
A szefowi, że też Cię to zaskoczyło ale w sumie się cieszysz , a on ??? :-D

reklama
Muma oj upały potrafią dać we znaki kobietom w ciąży,uważaj na siebie i z łóżka się podnoś kochana delikatnie a nie Ty pewnie od razu wyskakujesz na równe nogi :tak:
Ani@k ja też tak słyszałam,ze 3 dni przed i 3 dni po ale jak Muma mówi to zależy ,mi w tym cyklu powiedziała,że endometrium piekne powiększone i pęchol już pękł i też działaliśmy w ten sam dzień ....hmmm ciekawe co to będzie
alex_ to może się zgadamy bo my z M się wybieramy nad morze to Ani@k zaatakujemy :-);-)
kok.o no to dobrze ,że odpoczywasz ,wysypiasz się teraz czas najwyższy z groszkiem poleniuchować :tak:a szefem ja bym się nie przejmowała tak jak dziewczyny wyżej piszą tak tez i trzeba zrobić :tak:

Ostatnia edycja:
Zuzanka a gdzie na urlop???

ja na poczatku lipca (ale to chyba 2 lub 3 tydzień lipca) prawdopodobnie będe w Poznaniu..

a wczoraj sie dowiedziałam, że po takiej partii brzuszków (najlepiej na czczo) dobrze się jest "naładowac" np. kromką jakiegoś pełnoziarnistego chlebka (węglowodany?)

Ostatnia edycja:
Ani@k - ćwicz Ty Kobito ćwicz mięśnie, bo jak Ci wleze z Mumą, Olkiem, Kropkiem (tudzież Kropką) na łódź cobyś nas nad to morze dowiozła to musisz mieć biceps jak nie przymierzając Gołota - Zuzanki nie licze, bo chudzina, chociaż jak tak teraz pomyślę to w wakacje to już Zuzanka pewnie będzie podwójna:-D
Kok.o - no normalnie mu powiesz - szefie, szczęśliwa jestem, dziecko będzie, pan się ze mną cieszy

Zuzanka a gdzie na urlop???

ja na poczatku lipca (ale to chyba 2 lub 3 tydzień lipca) prawdopodobnie będe w Poznaniu..

a wczoraj sie dowiedziałam, że po takiej partii brzuszków (najlepiej na czczo) dobrze się jest "naładowac" np. kromką jakiegoś pełnoziarnistego chlebka (węglowodany?)

kochana My jedziemy na 30 na mazury najpierw a jak będzie pogoda ładna to wypuszczamy się nad morze a gdzie to zależy od weny naszej ,bo nie mamy sprecyzowanego miejsca ,po prostu wsiadamy i jedziemy i obieramy kierunek dopiero w trakcie jazdy się okaże ;-)

alex_ to się uśmiałam ja chudzina hehehehe:laugh2: ale numer nie wiem czy ucho mam chude o całości nie wspomnę :laugh2:ja coś czuję ,że Ani@k to będzie chorobę morską miała i nie da rady Nas przez tę Odrę przeciągnąć heheheh

Ostatnia edycja:
reklama
kochana My jedziemy na 30 na mazury najpierw a jak będzie pogoda ładna to wypuszczamy się nad morze a gdzie to zależy od weny naszej ,bo nie mamy sprecyzowanego miejsca ,po prostu wsiadamy i jedziemy i obieramy kierunek dopiero w trakcie jazdy się okaże ;-)

alex_ to się uśmiałam ja chudzina hehehehe:laugh2: ale numer nie wiem czy ucho mam chude o całości nie wspomnę :laugh2:ja coś czuję ,że Ani@k to będzie chorobę morską miała i nie da rady Nas przez tę Odrę przeciągnąć heheheh

faktycznie Zuza - nie pomyślałam, że Ani@k przecież też już będzie podwójna. no nic wykorzystamy eMa Ani@k - tylko niech się pan eM dobrze przygotuje, bo z takim transportem to nie dość, że siły trza mieć, to jeszcze nader ostrożnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry