Cześć Dziewczynki :-)
Od razu przepraszam,że nie odniosę się do wszystkiego co się wydarzyło w ciągu ostatnich paru dni ale znów dużo piszecie (i super

) i człowiek tego po prostu nie ogarnia ;-)
Dzisiaj mają do nas dojść burze i ma się ochłodzić bo ja po tych akcjach z mamą miałam podwyższone ciśnienie + temperatura - któregoś dnia jak wstałam szybko z łóżka to zrobiło mi się ciemno przed oczami i całe szczęście , że to łóżko w pobliżu było ;-)

Poza tym od paru dni masakrycznie bolą mnie stawy w nadgarstkach (też tak stare baby w ciąży miewają), ogólnie SKS ale się nie poddamy

kok.o -nareszcie śpisz sobie, wyśpij się, poodpoczywaj, dbaj o Grocha - teraz to już z górki

Ani@k -podziwiam Cię, że chodzisz jednak na ten spinning, wzmocnisz mięśnie - to wszystko się już wkrótce przyda.

Poza tym od razu masz więcej energii, to tak działa, ja o tym dobrze wiem tylko przeważnie mi się nie chciało ;-)
Póki co myślę, żeby się teraz zapisać na jakiś basen , tylko żeby było czysto

Dobrze by mi to zrobiło na kręgosłup i rozluźnienie, no i na upały. Na wsi nie mam ale może w sobotę chociaż wszyscy będziemy sobie jeździć.
Aleksis - fajnie sobie tak szczerze pogadać z szefową, tym bardziej, że temat taki bliski... Super, że masz wsparcie u niej bo jest w stanie to zrozumieć.

Mam nadzieję, że jeszcze się jej też uda, w końcu jest tylko rok starsza ode mnie
Katiuszka -To może umówmy się tak - zrobisz nam te zdjęcia na Krecie (powiedzmy...;-)) a jeśli byś tam przypadkiem nie pojechała to po prostu zanim brzuchol Ci wystrzeli zrobisz sesję w Lądku

Jakoś już widzę Cię z szerokim uśmiechem na ulicach Londynu

:-)
Gatto - nie przybijamy się !:-) Musi być dobrze w końcu
zuzanka - brawo, że chce Ci się jeszcze myśleć o szkole !:-) Ja po urodzeniu Julii i powrocie do pracy poszłam jeszcze na studia podyplomowe i najpierw miałam dużo energii a potem ledwo skończyłam (Julka ciągle chora...) ale się udało i to taka satysfakcja jest dla człowieka

A co do dzieciaczków to ja po prostu wiem, że będzie mamusią już niedługo, no wiem to i już, intuicja się to nazywa czy jakoś tak ;-)
kasia.natka -myślę o Was, pamiętaj dać znak jak się zacznie, już niedługo będzie Misia spała smacznie w swoim ślicznym łóżeczku

alex - po Twojej sesji Cudu z truskawkami M w drodze z pracy musiał truskawek pięknych dla Fasola szukać, mniam

Mam do sprzedania fajowe białe rybaczki ciążowe C&A rozm.44(niestety jak siadam to jakoś mi ciasno hehe

;-)) , zainteresowanym podam wymiary na priv. Kupiłam je w promocji więc są tanie a naprawdę ładne tylko na mniejszą pupę...;-)
Miłego dnia Wszystkim :-)