• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

i tu sprostuje Twoją wypowiedź Zuza - ja choroby morskiej nie mam:-p
wypuściłam się niegdyś w morze i myślałam że chorobę mam.. ale nie mam.. śmiesznie nawet wyglądało jak wszyscy tak pokorniutko siedzieli z zamkniętymi w ten sposób buźkami: " :baffled: " a ja szalałam.. u kapitana statku byłam.. jestem niczym wilk morski:-) ;-)

a na biceps to muszę chyba się przyłożyć do moich pompek..

reklama
alex - to dopiero wyprawa będzie !! :-D Wieloryby to łatwo nie toną jakby coś się jednak wydarzyło ;-):tak: Im więcej w ciąży tym większy wypór :-D
Ani@k - :-Dech Ty szalona !:-D

ja przy was pracowac nie mogę!!!:-)
skupić się nie da rady!!!:sorry2:

a skoro wieloryby umieją pływać.. to mój M tez się za bardzo nie zmęczy;-)

hehehe no to mój M Ani@k tym bardziej :laugh2::laugh2::laugh2:a co do choroby morskiej to Ci jej oczywiście nie życzę broń boże :-D:szok::rofl2:ale wiesz,że w życiu różnie bywa :tak::-)

dobra dziewczynki ja uciekam troszkę popracować :tak:miłego dnia kochane będę wieczorem;-)jak nie padniecie :-p

Witam sie grzecznie, u nas pogoda do doopska. Niby cieplo, ale zachmurane i pada.

Ani@k wysli troche slonca:)

Kok.o ciesze sie, ze wszystko w porzadku, narobilas troche strachu:tak:

Aleksis ja tez mam kolezanke, co sie starala dlugo- 10 lat, podeszla 2 razy do in vitro i dupa. Ona pedagog, z dziecmi sie dogaduje super, a tu taka niespodzianka. W koncu zdecydowali sie na adopcje i pewnego ranka dzwoni TEN telefon i pytaja czy chca rodzenstwo (3 sztuki) w wieku: 1,3,5 lat. Chcieli!

To takie potrojne szczescie ich spotkalo. Fajnie
Wczoraj caly dzien bylam jakas melancholijnie usposobiona po tym co uslyszalam...
Dzis wylam rano, bo mimo ze dopiero 24 dzien cyklu to tak mnie ciagnie na dole jak na @. W krzyzu tez mnie strzyka, a moze to od latania po sklepach na obcasach:blink:
Bo kurde jak ona przylezie, to akurat w dzien wylotu na Krete!!! A ja chce sie pluskac w morzu!!!

Dzis w moim pieknym miescie jest cudowna pogoda. Siedze na balkonie, pije piwo z sokiem i jest mi dobrze.
ALe mi ostatnio catrina narobila smaku na te kotlety schabowe.Mniam, dzis robie plus surowka z kiszonej.Mamy tu fajnie, bo polskie sklepy zapewniaja nam polska strawe i piwko:sorry2:

Kupilam sobie oliwkowe bojowki za, nie zgadniecie, za 4,50EUR!! Jeszcze stara cena na nich wisiala 45. He he, trafilo sie slepej kurze ziarno.Moja mama sie smieje, ze przez 2 lata nie musialabym zadnych szmat kupowac i tak moglabym codziennie zakladac cos innego. no nie, przesada:-D

Aleksis - w ciąży też tak ciągnie jak na @, dokładnie identycznie :tak:&&&&&&&&& Będziesz się pluskać :-)
Ale zaraz,zaraz z piwkiem to już w 24dc nie przesadzaj może ! :-p
A ja mam dzisiaj kaszę gryczaną , gulasz, ogórasy małosolne i maślanka :tak:

Ok Muma. Tylko jedno i juz zadnego prosecco czy tym podobne. Kusi mnie aby zatestowac. Ale to bez sensu, bo w 15 dc test ow.byl pozytywny, a dzis dopiero 24 dc. Wiem, ze jeslli, to to zagniezdzanie moze trwac nawet do 12 dni . Gdzies w necie wyczytalam. Fajnie byloby pojechac z mysla, ze powstalo nowe zycie.Ale sie rozmarzylam
W kazdym razie kapelusz slomkowy czeka, nowa torba plazowa tez, tylko jeszcze brak mi wygodnych sandalkow. Bylam w deichmann, przymierzalam, ale jakies dziwne. Taki plastikowy rulonik wstawili miedzy palce, ze az bolalo. Albo ja jestem przewrazliwiona. Kiedy mialam super klapki ze skorki takiej ecru z Rylko, ale je zalatwilam. Lubie polskie ciuchy. Tutaj w Niemczech to w wiekszosci ubrania sa stworzone na niemieckie babo-chlopy czyli takie o 1,80 cm wzrostu Helgi. A ja kurdupel, 158 cm, he he

jesuuu, Muma, maltretujesz mnie, od tygodnia za mną chodzi Twój zestaw obiadowy, a nie mam czasu zrobić (to tak apropo mojego zorganizowania). eM w pracy cały dzień w tym tygodniu, więc obiadów nie je, a my zupy z Cudem
właśnie zajrzałam, a moje nowe spodnie do spania przecenione z 99,90 na 10zł. tez mi się Aleksis trafiła okazja, a takie najbardziej cieszą
a co do testu - wiem, że kusi, ja też zrobiłam wiedząc, że nie ma prawa nic pokazać

Testy kuszą ... mnie teraz wyszedł w 11 dpo ;-) Z córcią bardzo późno, już po terminie @. &&&&&&&&&&&&&&&&&
alex -gulasz jest spoko bo można wsuwać 3 dni (były już kopytka, kasza i ziemniaczki zostały ;-))

reklama
ja nie moge Was czytać... Muma przez Twoja maślanke wydoiłam cały kefir z lodówki :-p:-D i teraz mi zalega...
a teraz kopytka... heh!
ja sobie pomidorówke dzisiaj sprawiam :-) (hyhy Ani@k nie czytaj tego :-D)
a caterinie zazdraszczam fachowca w domu.. ten dopiero musi robic pyszne obiadki! ooojjjj :happy:

mowicie, ze wyprzedaze juz sie zaczely?? :baffled: rany, kiedy ja ostatnio po sklepach łaziłam.. hmmm.. nie pamietam :baffled::zawstydzona/y: ale ja tego nie znosze, tym bardziej, ze prawie nigdy na siebie nie moge nic znalezc.

Aleksis jak masz duzy zapas testów i kuszą.. to se siknij...a co tam. najwyzej powtórzysz juz w regulaminowym terminie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry