• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasia.natka - piękny pokoik, i cudna łazienka. nie mów tylko, że eMek sam ją robił?
i
projekt zrobił nam pan w sklepie jak wybraliśmy sobie płytki i powiedzieliśmy mu co gdzie ma być a głównym wykonawcą był mój tata choć moje kochanie zasuwało i to równo przy tym :tak: cieszę się że efekty się podobają :-)

kok.o cieszę się że wszystko dobrze i mam nadzieję że teraz będziesz juz spokojniejsza i żadne głupoty nie będą ci juz przychodzić do głowy :tak:

staram się zaglądać i choć trochę czytać co piszecie ale co raz gorzej u mnie z formą :-( zwłaszcza stopy, tak puchną że aż bolą...wyć mi się chcę...ale staram się nie poddawać i obiecuję was informować co i jak u nas

reklama
Witajcie z rana..
Kasia.natka bidulka:sorry: ale za miesiąc o tej porze bedziesz z Misią już na spacerki chodziła.. więc nóżki wrócą do "dawnej" formy:tak:

gorąco u mnie jak zwykle..
a.. od jakiegoś czasu robię te moje brzuszki i powinno być coraz mniej tłuszczyku.. a ja zauważam że go przybywa:szok: w.t.f.???
chyba tak do czerwca przyszłego roku będę stukać co rano brzuszki.. moze się nieco zmniejszy..:confused2: rozmyślam czy nie stosować A6W.. nigdy nie ukończyłam.. ale zapał był.. moze teraz??? w sumie tylko 42 dni i karoryfer na bwuchu mam:laugh2:

a teraz do pracy.. cza się w końcu jakoś wziąć w garść.. :baffled:

miłego dnia Babeczki!!!

cześć Kochane!!!
widzę, że ani@k jak zwykle z rana, niezawodnie na posterunku:tak: witaj Kochana!!! u nas dziś ma być 29st, to chyba Twoja zasługa, przesyłałaś wczoraj piękne słoneczko, to chyba i do mnie dotarło:-)
aleksis...no tak myślałam, że pomyliłam nazwy...z Twojego opisu widzę, że to miasto które wybrałam nadaje się na urlop. Jeszcze coś poszukam, ale myślę, że już to zosatnie...chyba, ze fasolka wpadnie:-D
A wiecie, ja już od rana kapuchę gotuję, dziś będą łazanki, a że ja późno wracam, a M. nie umie tego zrobic, więc mu przygotuję, a on tylko makaron ugotuje. Tak więc dziś u mnie zupa pieczarkowa ciąg dalszy:-D i łazanki!!!!
Uciekam!!! miłego dnia!!!!

Katiuszka :*

alem dziś się od rana rozweseliła!!!!!!!!!!! jedna z dziewczyn z innego forum - nie BB (dot. macicy i podwójnej i dwurożnej) urodziła synka w!!!! 39 albo już w 40 tc!!!! [hehe zakładała ze donosi do chyba 36.. a tu proszę!!!!)

wiecie co to dla mnie oznacza??????
że się wscieknę z radości!!!!:laugh2: :-) bo dwurozna wcale nie jest skazana na porażkę i mocno wierzę ze teraz mi się uda!!!!:zawstydzona/y:

dobra kończę bo mi się płaaakać chce

paa

witam się i ja :-D

uciekam od razu bo muszę z moją małą jechać do szkoły dokumenty złożyć bo już ostatni dzwonek dzisiaj ;-)
później podczytam Was moje drogie co naklikałyście :-)

Miłego dnia babeczki

Witam w ten sloneczny dzien
Ani@k a widzisz. Uda sie bo musi sie udac:tak:
Zatestowalam dzis takim superczulym testem od 10miU/ml. I dupa, jedna krecha, a dzis juz 25 dc. E tam... czekam dalej.
Katiuszka trzymam kciuki za Twoje II krechy. Ja juz mysle tylko o plazy i sloncu

Milego dnia dziewuszki. Dzis znowu do pracy, jeszcze tylko jutro i juz urlop. W sobote idziemy do fryzjera, Greka.On to ma zlota reke do wlosow. Pa pa

Hej:-)
Ja też na chwilkę bo dzisiaj porządki robię w pokoju, który ma być dla Fasola tzn. zaczynam bo tam są wszystkie nasze papiery z ostatnich 10 lat... Przejrzę sobie powolutku..;-)
Tylko dwa słowa do Ani@k - no bo właśnie takich przykładów trzeba szukać , pozytywnych , dających nadzieję :tak::tak: I zaraz wszystko będzie jak trzeba :-)
Aleksis - jeszcze może być za wcześnie :-) A tak w ogóle to mnie na tych testach o czułości 10 słabsze kreski wychodziły niż na 25 ;-)

A u nas dzisiaj chłodniej , jakieś 21 stopni, super !
Do później :happy:

cześć Dziewczynki,
ja też dziś na chwilkę, marudna, bo gardło boli, a do tego zasłabłam dzisiaj i jakoś mi źle
mam prezent for mum - masażer do stóp
mam listę zakupów w ikea - to tak na poprawę humoru, bo przy tym remoncie to mi chyba kasy braknie na meble:)
a teraz oddalam się sporządzać koktajl truskawkowy
miłego dnia

reklama
heeeej!
Alex__ a Ty to chyba już brzuszek całkiem duży masz, co??? może jakaś fotka??? bo się Mumy ani Zuzanki o Kok.o nie wspomnę doprosić nie da:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry