• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a mnie dzisiaj rozpraszają bóle owulacyjne.. skupić się nie mogę normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zuzanka oby Ci się ten cykl skończył w przyszłym roku!!!:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Alex___ powiedz kiedy Ty masz czas czytać książki??? cały czas przy Cudzie.. a książki keidy???

poza tym.. ktoś obiecał się w nowej fryzurze pokazac.. hmm kto to taki był z samego rana???:confused:

Kochana, trzeba się zorganizować, jak Cud ucina sobie dopołudniową drzemkę (oczywiście jak mam wszystko w domu zrobione), albo wieczorami, lubię to, więc czas się zawsze znajdzie. już się nie mogę doczekać biblioteczki w nowym domku:) no i marzy mi się fotel bujany
Zuzanka - koniecznie fota:)
Kasia.natka - piękny pokoik, i cudna łazienka. nie mów tylko, że eMek sam ją robił?
Kok.o - mam nadzieję, że Ty też się fotą pochwalisz dziś - Grocha rzecz jasna. kciuki nieustanne! chociaż ja przekonana jestem, że wszystko si

reklama
hej :-)
dziewczyny JESTEŚCIE KOCHANE!!! dziekuje bardzo za kciuki :* :* aż sie wzruszyłam :zawstydzona/y:
Ani@k :*********** dobra duszyczko :happy:

No więc Groszek ma 1.7 cm i "ma sie dobrze" Jest to 8t 1d ciazy... musze sobie suwaczek skorygować. termin 31 grudnia :szok:

uufffff
poryczałam sie w czasie usg z tych emocji.. :zawstydzona/y:

a! i dzieki Waszym kciukom Groch wyekspediował pół kilo przepysznych truskawek do morza przez kibelek ;-):-) a takie dooobre były! :laugh2:

a zwolnienie dosłownie wydębiłam, tylko na tydzień, baaaardzo niechetnie mi wypisał.. heh. chyba sie trza bedzie przemeczyc jesdzcze troche. nie wiem czy je w ogole wykorzystywać..

jeszcze raz dziekuje BARDZO za kciuki :tak::-)

przesyłka od Groszka: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
rzec by się chciało "a nie mówiłam"
Groszku kochany -zarzuć mamusię czasem pawikiem coby wiedziała, że w ciąży jest:-D
super Kok.o - cieszę się bardzo, a zwolnienie wykorzystuj jak najbardziej - należy Ci się!

kok.o -Gratulacje :-):-):-) Teraz odpoczywajcie z Groszkiem a po tygodniu najwyżej zmień gina i odpoczywajcie dalej :tak:

Ja się bardzo kiepsko czuję w ten upał, nie mogę spać , nie wyobrażam sobie chodzić jeszcze do pracy..
Miłego wieczoru :tak:

kok.o...bardzo,bardzo,bardzo się cieszę,że wszystko jest w porzadku!!!:-)twoje obawy były nie potrzebne!!i nerwy też!!Super,ze z dzidzia jest ok:):):-)termin masz super!!!!!!!!!!!Moja kuzynka córke tez urodziła 31 grudnia:-)

cześć Dziewczynki!!!
Biegłam z pracy dosłownie na jednej nodze:tak: ledwo wpadłam i zaraz do kompa, nie mogłam się doczekać wiadomości od kok.o. No i jest!!!!! Kok.o super wieści!!!!! a nie mówiłyśmy???;-) Ty się Kochana ciesz, że Groszek to takie wyrozumiałe i dobre dziecko:tak: nie męczy mamy za często, raz na jakiś czas pawik się zdarzy, ale nic wielkiego:-D więc Ty się BABO ciesz, leż, odpowczywaj, zero złych przeczuć i czarnych myśli, ok???? ufffff kamień z serca:tak:
niunia...jak test wychodzi negatywny w tym dniu, to raczej to bedzie cykl bezowulacyjny. Miałam to samo, dwa razy pod rząd. Najpierw cykl był 39, a drugi 48:szok: wykupiłam połowę testów ciążowych z apteki, tyle ich robiłam...a tu nic. Lekarz mi od razu powiedział, że brak owulacji. Dlatego biore teraz Clo na początku cykli i od razu inaczej, pierwszy na Clo był 34, a teraz jeszcze nie wiem, bo dopiero mam 20dc. Poczekaj jeszcze trochę, może faktycznie zrób betę i będziesz miała pewność. A moze to jednak fasolka????:tak: trzymam kciukasy!!!!&&&&&&&&&&&&&&&
ani@k no no no..kolezanka na spinning uderza;-) brawo!!!! tylko się nie przeforsuj!!!! ból owulacyjny, glut...no nic, tylko działać!!!!!&&&&&&&&&&&&&

Muma coś czuję, ze masz kiepski humorek...nie wiem jak Ci pomóc...pewnie ta sprawa z mamą Cię dręczy, do tego upały...Trzymaj się Kochana!!!!! walnij się pod gruszę, w cieniu poleż, może będzie lepiej....
alex_, ja tam jednak wolę zakupy w Polsce. Serio!!!! wyprzedaże nie dla mnie, za dużo ludzi, hałas, wydzierają wszystko z rąk, do przymierzalni stoisz z godzinę. Nie!!! dziękuje:no: a bez przecen....hmmm to ceny kosmiczne za dosłownie szmatki:szok: kupić coś fajnego za rozsądnę cenę to naprawdę trzeba się nagimnastykować:tak:

Ostatnia edycja:
zapomniałam o czymś...specjalistki do wykresów...mogłybyście zerknąć na moje dzieło? kiedy powinnam zaznaczyć granice wyższych temperatur? i czy w ogóle jest sens przy takim porąbanym wykresie:baffled::-D:-D

lopop wybaczamy:tak:przeciez wiemy, że do kościółka latasz na biały tydzień:-D ale później nie bedzie przebacz!!!:-)

Ostatnia edycja:
zapomniałam o czymś...specjalistki do wykresów...mogłybyście zerknąć na moje dzieło? kiedy powinnam zaznaczyć granice wyższych temperatur? i czy w ogóle jest sens przy takim porąbanym wykresie:baffled::-D:-D

lopop wybaczamy:tak:przeciez wiemy, że do kościółka latasz na biały tydzień:-D ale później nie bedzie przebacz!!!:-)

no w poniedzialek jadę na wycieczkę w góry i znowu mnie nie będzie:-(

reklama
kok.o bardzo się cieszę ,że z fasolem wszystko dobrze :tak:i widzisz a było się denerwować?
katiuszka nam się wydaje,że za granicą jest dużo fajniej jeśli chodzi o ciuchy ,bo tanie i dobrego gatunku ;-)a tempka widzę zaczyna się usadawiać wysoko oby się trzymała !!!:tak:&&&&&&&

kok.o ma w tym smykałkę ona mi pomagała :tak::happy:
lopop przynajmniej nie myślisz i dobrze :tak:może w tym biegu zapomnisz się nóż się uda ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry