• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehe dzięki Ani@k :**** no pokażę jak mała mi wieczorem fotkę strzeli to wrzucę ,am promes!!!:-D
Gatto tak jak wyżej Ani@k zarzuciła wyjaśnienie ,a co do profilaktycznego brania ,wiesz co jesli kiedyś brałaś i wiesz od którego cyklu zacząć to spoko ,ja tak czasami luteinę biorę w cyklu,żeby mi się cykl nie wydłużał ,to zażywam :-D

niunia beta kosztuje ok 50-60 zł zależy od kliniki czy przychodni :tak:

reklama
Aaa, dzieki dziewczyny, problem, ze ja nigdy wczesniej nie bralam, a poza tym u nas nie ma ani dupka, ani luteiny (tzn na pewno sa jakies odpowiedniki), choc niestety tu gdzie mieszkam nie ma zwyczaju podtrzymywania ciazy:-(Dlatego tego dupka sobie tak na lewo zalatwilam i sie zastanawiam...

Zuzanka zajrzalam na twoj wykresik i widze, ze zazywasz dupka, tak profilaktycznie czy jak??? lekarz ci kazal? Kurcze tez mam opakowanie, ale nie wiem czy zaczac brac czy nie:baffled:

to zaleca lekarz. Ale mała rada, wpierw zrób sobie monitoring cyklu (tzn USG) żeby wiedzieć dokładnie w którym dniu owulacja są lekarze którzy zalecają bez 100% pewności kiedy jajco gotowe i gdy kobieta bierze dupka za wcześnie to jednym słowem jajeczko nie pęka i nie ma owu - jak antykoncepcja

dupek jest z reguły przepisywany po owu ,więc tak jak pisze niunia najlepiej zrobić monitoring i nie brać bez zgody lekarza :no:bo zamiast sobie pomóc zaszkodzisz ....jeśli @ w danym dniu się nie pojawia ,albo jest przesunięcie duże w @ to wtedy można luteinkę zapodać ale to też ja nie praktykuje bez lekarzy wiem jakie dawki mi przepisują ale nie wiemy jakie by Tobie przepisał

niunia beta kosztuje ok 50-60 zł zależy od kliniki czy przychodni :tak:

O kurna to takie nie tanie. Może doktorek się zlituje i sam da na to skierowanie jak dalej nie będzie @

Kurna nie wiem co robić. Są kobiety które w którymś miesiącu z kolei dowiadywały się o ciąży. Z jednej strony dobrze nie mieć większych problemów z ubocznymi skutkami ciąży ale ja bym wolała najnormalniej dowiedzieć się wcześniej bo i tak już urodzę po trzydziestce:rofl2:

dla kok.o &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

O kurna to takie nie tanie. Może doktorek się zlituje i sam da na to skierowanie jak dalej nie będzie @

Kurna nie wiem co robić. Są kobiety które w którymś miesiącu z kolei dowiadywały się o ciąży. Z jednej strony dobrze nie mieć większych problemów z ubocznymi skutkami ciąży ale ja bym wolała najnormalniej dowiedzieć się wcześniej bo i tak już urodzę po trzydziestce:rofl2:

U mnie w Luxmedzie kosztuje 24 zł a w Diagnostyce 20
:tak:

Kok.o&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzanka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
caterina ale masz wysoką tempkę :-) oby się utrzymała cały czas taka sama :tak:
niunia
to faktycznie długi ale może to być również w tym miesiącu brak owu ,przeważnie brak owulacji w danym cyklu przedłuża cykl :crazy:miałyśmy tak z katiuszką :tak::wściekła/y:ja najdłuższy 44 dc a katiuszka chyba nawet dłuższe:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry