• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki,
Kok.o!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&
Ani@k, aj low ju!

reklama
kok.o specjalnie dla Ciebie!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&
ani@k
jesteś wielka!!!!
Miłego dnia Kobietki!!!
wpadnę wieczorkiem!!!
aha...i stukam się z Wami poranną kawką:tak:

kok.o &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No Ani@k lowjam :))))
Od razu micha mi się smieje :)))))))))))))))))

Kawka się pije , która dołącza?!

ps czy ja mogę już zaznaczyć granice wyższych temperatur?

Ostatnia edycja:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o maleńka :**
Ani@k :****

a ja dzisiaj na podwórku z Antkiem ,kawkę spijam i od wczoraj na diecie kg mniej więc już wodę wysikuje znaczy się :-Dtempka zatrzymała się ,zobaczymy jak dalej się sytuacja potoczy ??:tak:no i pogoda dzisiaj w dechę upał się zapowiada.....ja obiadek wstawiłam ,Anto się bawi a ja chwilę dla siebie :-)

kok.o jak samopoczucie dzisiaj kochana?
Ani@k a jak u Ciebie lepiej chandra przeszła?? ja wczoraj u fryzjera poprawiłam sobie humor :tak:dzisiaj wrzucę fotkę ....

aaa i znalazłam tę książkę co wczoraj pisałam o niej :-)

Małe trzęsienia ziemi - Weiner Jennifer za | empik.com

Ostatnia edycja:
dolaczam kciukasy dla Kok.o

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&

kok.o - dla Was od nas:tak::tak::tak: Będzie dobrze, nie ma innej opcji !! :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kok.o
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

trzym się dzielnie!!

Po wizycie u gina jestem i mam mieszane uczucia:crazy: Niby wszystkie badania mam idealne , jak pokazałam prolaktyne ( bo robiłam sama prywatnie) to po mimo zwyżki pani doktor stwierdziła ze to nie ma znaczenia:no: Więc już zgłupiałam:errr: Bo skoro wszystko ok to dlaczego fasolki niema:confused:
Babka która robiła mi wcześniej usg powiedziała ze koniecznie Bromergon bo ta prolaktyna jest pewnie problemem w zajściu:-(

Wiesz co, ja mam chyba podobnie. Prolaktyna za wysoka, nie pamiętam teraz ile i w jakiej jednostce bo badana byłapo drodze na dwa sposoby ale: żarłam bromergon, znosiłam go tragicznie i na dodatek w normach jednych? był zakres gdzieś 145-450 mniej więcej a ja miałam coś koło 1000; w trakcie jego brania spadała do 4!!:szok:, delikatne odstawienie i wyższy skok; potem żarłam norprolac, znosiłam jeszcze gorzej zasada taka sama. Robiłam test z metklopramidem (przekręciłam na pewno) i wyszedł skok kwalifikujący zdaje się na czynnościową prolaktynę?? czyli nie guz, tylko urok osobisty:no::-D hehe
ja przerażona co to, mój doc kazał olać:szok: i lecieliśmy z IUI na clo i dupku i na tym stanęła moja intensywna terapia rozrodcza, co teraz będzie jeszcze nie wiem, ale z tego wynika że nie każdym podniesionym poziomem prolaktyny trzeba się przejmować

Tasza powiem szczerze, że się nie dziwię, że Twój kot sam pożarł wszystkie tabletki:-D po przeczytaniu takiej instrukcji - zrobiłabym dokładnie to samo:-D:biggrin2: a tak na serio..udało Ci się jakos mu przemycić tą tabletkę?

Tak na serio, to kot mamnie centralnie w dupie:biggrin2:... mnie i moja tabletkę... paskuda jedna, ale chyba przetestuje radę na surową wątróbkę, tylko nie miałam jeszcze okazji przyatakować jakiegoś sklepu.

Kawa !!!!!!!!!!!!!!!!

a mi coś dzisiaj kawa nie smakuje ,nie wchodzi mi .....chyba za mało mleka dodałam :angry:

obiadek już gotowy mam , posprzątałam kuchnie i gluta biorę do basenu ,wodę mu naleje niech śmiga :laugh2:

reklama
Bzzzz - czytałam " Coś pożyczonego", jak i wszystkie pozostałę Giffin. Teraz czytam nową Kalicińską, jesli któraś na ochotę na ebooka to chętnie oddam kod empika, bo dostałam w pakiecie, a jednak wolę papierowy czar
Widzę dziś już lepiej. I tak ma być już zawsze - mały spadek każdemu może się zdarzyć, ale generalnie ma być pozitiv
a co do muzy - to ja kocham Comę, Bajora, jazz w damskim wykonaniu, ostatnio odkrywam Mozila

o mamo, Cud zjada truskawki - patrzę, a ten całą koszulkę w czerwieni, czas na pralkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry