Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tempka zatrzymała się ,zobaczymy jak dalej się sytuacja potoczy ??
no i pogoda dzisiaj w dechę upał się zapowiada.....ja obiadek wstawiłam ,Anto się bawi a ja chwilę dla siebie :-)
dzisiaj wrzucę fotkę ....

Będzie dobrze, nie ma innej opcji !! :-)Po wizycie u gina jestem i mam mieszane uczuciaNiby wszystkie badania mam idealne , jak pokazałam prolaktyne ( bo robiłam sama prywatnie) to po mimo zwyżki pani doktor stwierdziła ze to nie ma znaczenia
Więc już zgłupiałam
Bo skoro wszystko ok to dlaczego fasolki niema
Babka która robiła mi wcześniej usg powiedziała ze koniecznie Bromergon bo ta prolaktyna jest pewnie problemem w zajściu:-(
, delikatne odstawienie i wyższy skok; potem żarłam norprolac, znosiłam jeszcze gorzej zasada taka sama. Robiłam test z metklopramidem (przekręciłam na pewno) i wyszedł skok kwalifikujący zdaje się na czynnościową prolaktynę?? czyli nie guz, tylko urok osobisty
hehe
i lecieliśmy z IUI na clo i dupku i na tym stanęła moja intensywna terapia rozrodcza, co teraz będzie jeszcze nie wiem, ale z tego wynika że nie każdym podniesionym poziomem prolaktyny trzeba się przejmowaćTasza powiem szczerze, że się nie dziwię, że Twój kot sam pożarł wszystkie tabletkipo przeczytaniu takiej instrukcji - zrobiłabym dokładnie to samo
a tak na serio..udało Ci się jakos mu przemycić tą tabletkę?
... mnie i moja tabletkę... paskuda jedna, ale chyba przetestuje radę na surową wątróbkę, tylko nie miałam jeszcze okazji przyatakować jakiegoś sklepu.