• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
jestem po KTG ale dr który mnie później badał taki jakiś małomówny ale powiedział że tętno bardzo ładne :tak: o skurczach nie mówił tylko pytał czy czuję no i powiedział że Misia jeszcze dość wysoko - mam przyjść za tydzień więc wygląda na to że mamy czas

Ani@k co do firanek to śmiało :-)

całuję mocno i ślę fluidki bo do EURO już mało czasu ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kok.o nie martw się przecież wszystko dobrze jest!!!!!!!!! :tak:

czasami dopada jakaś deprecha ale przecież wiemy,że to dlatego że dzisiaj poniedziałek i trzeba było iść do pracy :crazy:

dla zmiany tematu a ja dzisiaj zmieniam fryzurę :laugh2: tylko jeszcze nie wiem na jaką :laugh2::confused:

kasia.natka super wieści dobrze ,że jeszcze jesteście w dwupaczku i oby do 40 tygodnia a to już za pasem ;-)

Kok.o, jak mój kot zobaczył co napisałaś.... łyknął całą paczkę bez popicia:-D:tak:
Wiem, że to piekielnie trudne ale znajdź sobie jakieś trudne i nielubiane zajęcie, żeby się na nim skupić zanim pójdziesz do gina. Coś na kształt zabicia myśli... głowa do góry, my tu zaciskamy co trzeba:-)

Ale dziś jest taki głupi dzień w ogóle, zaczął się wieczorem jak mało co tir nas nie wkomponował w rów, bo myślał, że cała droga jego; potem koło północy urodził się cielaczek z przepukliną pępowiny, tak dużą, że jelitka wyszły mu na zewnątrz, nie do zaszycia przez weta i został uśpiony:no:; pisemko od klienta, ze obniża nam cenę; i jakiś ogólny brak logiki w myśleniu dnia dzisiejszego, obniżenie nastroju i takie tam... moze to poniedziałek co? jutro będzie lepiej... ;-)

Katiuszka79
, mąż niech się nie obraża na takie propozycje, w końcu był "wyjątkowo potrzebny w szczególnym momencie" - nie byle kto, tylko on właśnie:-p

Wiecie co, ja może nad dziećmi się nie trzęsę, ale jak widzę to pozytywnie zazdroszczę...

Tasza ja zawsze zapuszczam ,ale jakoś mi to nie idzie :baffled::rofl2: ja mam na głowie irokeza na razie ale już są za długie i wkurza mnie ogonek już z tyłu więc dzisiaj chyba karczek pójdzie pod maszynkę :rofl2::laugh2::rofl2: i jadę na blond w tym sezonie :-D:szok::-D

a ja dzisiaj zmieniam fryzurę :laugh2: tylko jeszcze nie wiem na jaką :laugh2::confused:

no Zuzanka, no! kto ci uwierzy ze Ty tak co chwilę fryzury zmieniasz, co??? a tyle razy prosiłam, błagałam.. słaniałam się żeby fotę pokazać, a tu nic!!! tylko słyszę i słyszę opowieści o zmianie.. oj Zuza popraw się!!!;-)

Ja często dowiaduję się dopiero na fotelu, a jak przychodzą diaboliczne upały wszelkie plany hodowlane toną w gruzach, gdy na głowie zostaje 10mm:tak:

uuuuuuuuuu to Ty Tasza prawie jak chłopaczysko.. taaakie króciuteńkie wloski???
moje mają chyba z pół metra..:baffled:

Tasza ja zawsze zapuszczam ,ale jakoś mi to nie idzie :baffled::rofl2: ja mam na głowie irokeza na razie ale już są za długie i wkurza mnie ogonek już z tyłu więc dzisiaj chyba karczek pójdzie pod maszynkę :rofl2::laugh2::rofl2: i jadę na blond w tym sezonie :-D:szok::-D

no i tu powinnam powtózyć to co napisałam do Ciebie powyżej:-p

Ani@k bo ja nie wyglądam jeszcze w tej fryzurze tak atrakcyjnie żeby się upubliczniać hehehe:laugh2::laugh2: ja od tamtej pory siedzę w domu i nikomu się nie pokazuje :-D:laugh2:

tia.. a Twój nochal mi po biurku szlifuje teraz.. taki pinokio z Ciebie:-p przecież sama napisałaś że na mazurach byłaś, kłamczuszko jedna!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry