cześć dziewczyny
U nas pogoda od piątku piękna ,weekend przyjemnie spędzony w ogrodzie z przyjaciółmi (moją szefową

) od dzisiaj zarzuciłam dietę bo mi coś portki letnie nie chcą się zapiąć!!!!

ale 3 kg zrzuec i będzie spoko ...no i właśnie chyba od tego momentu rano dopadła mnie wściekłość na świat ,jeszcze moja tempka wariuje i sama nie wiem co ona sobie myśli ,brzuch i (.)(.) pobolewają na @ i zaczyna mnie dzisiaj jakiś szlak dopadać

ale postanowiłam ,że się nie dam!!! przecież ja niepoprawna optymistka?? nie dam się chandrze @-wej!!!!
kochane tak sobie myślę (zrobiłam kawkę i siedzę hehe) i myślę

,że los to chyba sobie znasz czasami kpi ,ale kiedyś przeczytałam taką książkę ( nie pamiętam tytuły ...ale sobie przypomnę !!

) o kobietach jedna co straciła dziecko ,poznaję drugą co zaszła a trzecią też która chyba zaraz rodzi i ich historia się ze sobą łączy ...opisuje piękną historię ,w której losy tych trzech kobiet złączyły się bo miało tak być ....wyszło na końcu wszystko dobrze itd . o co mi chodzi

,że może los wystawia nas na próbę?? może "ten na górze" chce nas sprawdzić albo ma misję dla Nas ,sama nie wiem ..... w każdym bądź razie chcę Wam napisać moje kochane,że wszystko będzie dobrze .....
Ani@k to po prostu kwestia czasu u Ciebie ,zobaczysz uda Ci się słonko

jesteś młoda ,zdrowa więc czemu ma się nie udać??
bzzz słonko tulę Cię mocno ,oj ale się u Ciebie dzieje ostatnio jak nie urok to ....kabaczek noo!!!
Gatto kciukasy i za Ciebie &&& a na jaki kolor farbujesz włosy??? ja uwielbiam Gotye przestudiowałam całą płytę ich ostatnią
a no i już wiem na jaki kolor