• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bzzzz krateczka# w jezyku forumowym oznacza poronienie:-(Migreny nigdy nie mialam, ale to raczej nie byl taki bol. Widzialam jak moja szefowa cierpi na migrene, a to moje to raczej nie to. Zmeczenie raczej i stres jaki mamy ostatnio:-(

Ani@k ja dopiero teraz mam 3 cykl wiec sie zobaczy:confused:

Dziewczyny sasiad mi gra lubu-dubu za sciana, zwariuje za chwile:angry:

reklama
Bzzzz krateczka# w jezyku forumowym oznacza poronienie:-(Migreny nigdy nie mialam, ale to raczej nie byl taki bol. Widzialam jak moja szefowa cierpi na migrene, a to moje to raczej nie to. Zmeczenie raczej i stres jaki mamy ostatnio:-(

przepraszam nie wiedziałam :zawstydzona/y:... człowiek całe życie się uczy . u mnie to będzie też trzeci cykl jak dobrze liczę , no bo miałam już dwie @ .... ach ... co za życie ...Ani@k zaraziłaś refleksją ... ja dzisiaj podatna jestem na takie rzeczy ....:dry:
A sąsiadowi zapuść coś na złagodzenie obyczajów - polecam Carl Orff -Carmina Burana słowo pierwszy numer i sąsiad wymięka :-D tylko musi być na full !!!

tak ... masz rację u nas słońce jak ta lalalalalal ..... a mnie głowa zaczyna boleć (z nerwów) i nie mogę sie na niczym skupić ... oby ten dzień szybko minął.Wiem jedno - że w fabryce jak zajmę się pracą te myśli trochę da się odgonić... A zatem do roboty !!!
smutne są takie rzeczy które nas spotykają ... Ja w sumie poroniłam 3 ciąże ,owszem wszystkie na początku ale jak czasem skumulują mi się mysli w tym kierunku to mało mi serce nie pęknie ...Chyba tak już będzie zawsze , takie życie ... Ale cię pocieszył m-sorki :dry:

ojo joj :zawstydzona/y:

ja też nie wiedziałam.. ale tak sobie pomyślałam.. czyli jeden plus za jeszcze jako takie myślenie mam;-) a na sąsiada rady nie mam.. też mam takiego sąsiada :-(

przepraszam nie wiedziałam :zawstydzona/y:... człowiek całe życie się uczy . u mnie to będzie też trzeci cykl jak dobrze liczę , no bo miałam już dwie @ .... ach ... co za życie ...Ani@k zaraziłaś refleksją ... ja dzisiaj podatna jestem na takie rzeczy ....:dry:
A sąsiadowi zapuść coś na złagodzenie obyczajów - polecam Carl Orff -Carmina Burana słowo pierwszy numer i sąsiad wymięka :-D tylko musi być na full !!!

zaraz muszę zobaczeć cóż to za cudowna muzyka.. :tak:
a refleksja czasami potrzebna.. z tym ze nie miałam w zamiarze nasuwać żadnych smutnych myśli..:zawstydzona/y:

a złych wiadomości nie lubię.. tak jak piszesz Bzzzz łeb pęka i nawet wyć się nie chce..

a serducho to mi codziennie pęka..:sorry2: sie czasami dziwię ze daje radę aż tak często..

chyba ciśnienie wali bo mi tez zaczyna łepetyna nawalać..

Ostatnia edycja:
Alee mniee olśniłoooo!!!!:szok:
już wiem dlaczego mnie łepetyna zaczęła boleć!!!!!!!!!!!
wiatrak miałam włączony!!!!!!!!! wiatrak jest już w stanie spoczynku.. odczekam pare minut - jak przejdzie znaczy ze wiatrak mi dzisiaj nie będzie potzrebny.. jak nie przejdzie - pójdę po kawę.. :-)

Ani@k chyba taki jakiś dzien dzisiaj bo mój M też właśnie miał "pyskówkę" z klientem co on (tnz M) niespotykanie spokojny człowiek przecie .... A muzyka to taka żeby dobić upierdliwego sąsiada !!! na dokładkę dołożyłabym Requiem -mozarta -dies irae - tak na marginesie marzy mi się muzykoterapia i jak wszystko pójdzie dobrze - znowu będę się uczyła - kolejny fakultet -ale jakiż przyjemny !!! :-D No to rozchmurzamy się kochane i zapodajemy koncert brandenburski J.S.Bacha :)

pędzę się szykować, żeby się nie spóźnić jak co poniedziałek ....
laugh2.gif
, a specjalnie dla Ani@k pocztówka muzyczna na dziś Ewa Bem -Podaruj mi trochę słońca :))) miłego słuchania

Bzzzz jak sobie zapuszcze Carmina Burana to sie juz chyba pochlastam z zalu..... lepiej nie:baffled:

Jestem na etapie farbowania wlosow i wlaczylam sobie Gotye :happy:

Ani@k u ciebie tak goraco, ze wiatrak musialas zapuszczac? ja w polarze siedze, znaczy teraz nie, bo farbuje wlosy....ale zimno u nas i leje. Masakra jakas:baffled:
Jesli chodzi o # to na watku ciaza po poronieniu sie operuje takim znakiem:-(

Gatto słońce carmina burana dla sąsiada oczywiście jest przeznaczona ty w tym czasie słuchawki na uszy i bach - tzn Jan Sebastian Bach :))):-D Ależ dbam o twoje samoopczucie :) Ja nigdy nie byłam na tym wątku ale już bede wiedziała o co chodzi .A gotye - cudeńko -lubię .PS na jaki kolor włosy robisz ?
... ide pogrzebać w CD- bo musze wymienić te w samochodzie i spadam do pracy. Jeszcze raz miłego dnia :)))))))

u mnie masakrycznie gorąco.. tak jak wczoraj.. słońce świeci jak zwykle.. ale skoro mi jeszcze okluray z nosa nie spływają - znaczy ze jeszcze wytrzymuję.. głowa jakby mniej teraz (bez wiatraka) boli.. za to mi się niedobrze zrobiło..:baffled:

ok, ok - ja już nie narzekam.. bo w jakąś paranoję zaraz wpadnę.. :nerd:

"podaruj mi trochę słońca.. podaruj mi trochę slońca.. "

Bzzzz koniecznie Ewę weź do auta..!!!!!!!!!!!

Miłego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
cześć dziewczyny

U nas pogoda od piątku piękna ,weekend przyjemnie spędzony w ogrodzie z przyjaciółmi (moją szefową :tak:) od dzisiaj zarzuciłam dietę bo mi coś portki letnie nie chcą się zapiąć!!!!:wściekła/y:ale 3 kg zrzuec i będzie spoko ...no i właśnie chyba od tego momentu rano dopadła mnie wściekłość na świat ,jeszcze moja tempka wariuje i sama nie wiem co ona sobie myśli ,brzuch i (.)(.) pobolewają na @ i zaczyna mnie dzisiaj jakiś szlak dopadać :wściekła/y::crazy: ale postanowiłam ,że się nie dam!!! przecież ja niepoprawna optymistka?? nie dam się chandrze @-wej!!!!

kochane tak sobie myślę (zrobiłam kawkę i siedzę hehe) i myślę :happy: ,że los to chyba sobie znasz czasami kpi ,ale kiedyś przeczytałam taką książkę ( nie pamiętam tytuły ...ale sobie przypomnę !!:crazy: ) o kobietach jedna co straciła dziecko ,poznaję drugą co zaszła a trzecią też która chyba zaraz rodzi i ich historia się ze sobą łączy ...opisuje piękną historię ,w której losy tych trzech kobiet złączyły się bo miało tak być ....wyszło na końcu wszystko dobrze itd . o co mi chodzi:happy:,że może los wystawia nas na próbę?? może "ten na górze" chce nas sprawdzić albo ma misję dla Nas ,sama nie wiem ..... w każdym bądź razie chcę Wam napisać moje kochane,że wszystko będzie dobrze .....:tak:
Ani@k to po prostu kwestia czasu u Ciebie ,zobaczysz uda Ci się słonko :tak:jesteś młoda ,zdrowa więc czemu ma się nie udać??
bzzz słonko tulę Cię mocno ,oj ale się u Ciebie dzieje ostatnio jak nie urok to ....kabaczek noo!!!:angry:
Gatto kciukasy i za Ciebie &&& a na jaki kolor farbujesz włosy??? ja uwielbiam Gotye przestudiowałam całą płytę ich ostatnią :rofl2:

a no i już wiem na jaki kolor :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry