Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(chyba podkradnę pomysł z firankami;-))..
ale jak se wylałam troszkę łezek.. przeszło.. prawie połowa cyklu a ja jakaś taka jakby to właśnie @ przyszła.. :-( niesmuć się maleńka wiosna w pełni, niedługo lato ... i z nowym cyklem szansa na nowe -ciekawsze bzykanko ....a mi jakoś dziś smutnawo byłoo..ale jak se wylałam troszkę łezek.. przeszło.. prawie połowa cyklu a ja jakaś taka jakby to właśnie @ przyszła.. :-(
oby jutro było lepiej..

a co ty babo w pracy dzisiaj robiłaś ?!czesc kobietki
ja dzisiaj w pracy
zuzanka - te liczby na wykresie pojawia Ci sie, jak zaznaczysz sobie granice wyzszych temperatur. Na Twoim chyba trzeba by zaznaczyc w 19dc. Aaaale masz fajną wysoką tempke!

Ogolnie mialam zawsze 28-29 i glut w 20 dc to jest po prostu rzecz kompletnie od czachy!
Mialam se dzis isc zmierzyc progesteron, ale u nas leje jak cholera i po prostu mi sie nie chcialo

co to są cykle po # ? hmmm .... nie wiem co ci odpowiedzieć ...ale wiesz - mój gin ostatnio mi mówił ze ja przy długich cyklach (zdarza mia się i 34) mogę mieć i dni płodne ok 20 dc....Ani@k absolutnie nie czuje nic coby bylo na rzeczy z Lokomotywa:-(Jestem od dwoch dni placzliwa i czuje sie kiepsko, glownie fizycznie, bo mnie muli i boli glowa jak cholera.
Bzzzz cykle po # mam porabane jak drzewo w lesie. Raz 30, raz 23, teraz bedzie 3-ci i zobaczymyOgolnie mialam zawsze 28-29 i glut w 20 dc to jest po prostu rzecz kompletnie od czachy!
Mialam se dzis isc zmierzyc progesteron, ale u nas leje jak cholera i po prostu mi sie nie chcialo
![]()
tego to ja nie wiedziałam na przykład. tak ... masz rację u nas słońce jak ta lalalalalal ..... a mnie głowa zaczyna boleć (z nerwów) i nie mogę sie na niczym skupić ... oby ten dzień szybko minął.Wiem jedno - że w fabryce jak zajmę się pracą te myśli trochę da się odgonić... A zatem do roboty !!!ale napisałam.. nie tydzień minął tylko pół roku minęęło jak wyszłam ze szpitala..
Bzzzz dasz radę!!! i nie ze sztucznym a prawdziwym orgazmem.. a takie dni gdzie się qźwa wali i pali są do doopy!!!! jedyne pocieszenie że te "gorsze" dni mijają.. i zawsze po burzy (jak to mówią) wychodzi słońce!!!!