• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kasia.natka skoro ostatnie usg wykazało ze wszystko jest w porządeczku to może Misia po 4 czerwca się urodzi;-) koniecznie daj znać po jutrzejszej wizycie co u Misi :tak: (chyba podkradnę pomysł z firankami;-))..
Gatto no wiedziałam że cuś jest na rzeczy z Lokomotywą;-) :shocked2:

a mi jakoś dziś smutnawo byłoo.. :zawstydzona/y: ale jak se wylałam troszkę łezek.. przeszło.. prawie połowa cyklu a ja jakaś taka jakby to właśnie @ przyszła.. :-(
oby jutro było lepiej..

a mi jakoś dziś smutnawo byłoo.. :zawstydzona/y: ale jak se wylałam troszkę łezek.. przeszło.. prawie połowa cyklu a ja jakaś taka jakby to właśnie @ przyszła.. :-(
oby jutro było lepiej..
niesmuć się maleńka wiosna w pełni, niedługo lato ... i z nowym cyklem szansa na nowe -ciekawsze bzykanko ....:wink:
czesc kobietki
ja dzisiaj w pracy
zuzanka - te liczby na wykresie pojawia Ci sie, jak zaznaczysz sobie granice wyzszych temperatur. Na Twoim chyba trzeba by zaznaczyc w 19dc. Aaaale masz fajną wysoką tempke!
a co ty babo w pracy dzisiaj robiłaś ?!
no i pytanie 2 - o co chodzi z tymi cyferkami? no i kiedy zaznacza się tą granice wyższych temperatur?
kasia.natka - piękny ten pokoik dla misi, cudeńko :)
katiuszka - i co dobrego kupiłaś do lodówki?
zuzanka - pierogi ulepione, następnym razem jak do mnie przyjedziesz zrobimy wspólnie ciastoterapię - mojej siostrze wczoraj pomogło:tak:
Gatto - a może i jakoś tak wypadną dni z glutem u ciebie? długie masz cykle ?Powiem ci że ja to już we wszystko uwierzę :) ;-)

huh.. wczoraj miałam dzień "przemysleń".. ot tak sobie jakieś myśli mi do głowy wpadały.. tak mimowolnie.. rodzaj jakby "kurzego niebytu" typu "jestem więc myślę".. czy jak to tam nazwać i doszłam do takich wniosków:
- tydzień temu minął tydzień jak wyszłam ze szpitala..
- za prawie 2 tygodnie zostałabym mamą..
- coś mi pieniądze z konta szybko zniknęły ostatnio.. a nic takiego nie kupowałam..
- w przeglądanej przezemnie jakiejś tam książce kucharskiej widziałam chyba z 10 przepisów na "zupę pomidorową"
- chciałabym taką ekstra lustrzankę canona
- za tydzien o tej porze będę prawie w 7 niebie..
- dziś na karaibach w cieniu ma być 31 stopni.. jak mnie jutro na forum nie będzie - znaczyć będzie że się "roztopiłam"..

Bzzzz Twoje pocieszenie przeszło do moich szarych komórek i teraz się zastanawiam jak urozmaicić bzykanko:confused:
Jutro lecę na spinning więc "kącik rozkoszy" zostanie jakby to powiedzieć "poruszony".. piwko na zakwasy tym razem chyba z soczkiem - da mam nadzieję MEGA inne jak do tej pory bzykanko..

Ani@k absolutnie nie czuje nic coby bylo na rzeczy z Lokomotywa:-(Jestem od dwoch dni placzliwa i czuje sie kiepsko, glownie fizycznie, bo mnie muli i boli glowa jak cholera.

Bzzzz cykle po # mam porabane jak drzewo w lesie. Raz 30, raz 23, teraz bedzie 3-ci i zobaczymy:confused:Ogolnie mialam zawsze 28-29 i glut w 20 dc to jest po prostu rzecz kompletnie od czachy!:baffled:Mialam se dzis isc zmierzyc progesteron, ale u nas leje jak cholera i po prostu mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny .
Myślałam że tylko ja mam jakieś zmienne nastroje .Wczoraj jakiś dzień załamania miałam:baffled:
Dzisiaj mam wizytę u gina, idę z badaniami i usg zobaczymy co powie.A boję się jak cholera:-(

sporo tych twoich przemyśleń ...ale czasem są po prostu takie dni i już ...
Ja mam kiepski nastrój od wczoraj , dostałam złe wieści i tłucze mnie nerwa że ho ho .. najgorsze jest to że nic nie mogę zrobić tylko czekać .... w dodatku owu się zbliża a jak ja się skupię na seksie - na seksie jak ja seksie ale na orgazmie ....czy można sobie zafundować sztuczny orgazm ? :dry:
No nic - czasem są lepsze dni , czasem gorsze ... dam radę, dam radę ,......:unsure::unsure:

Miłego dnia babeczki, ja jak zwykle do fabryki na cały dzień ... :baffled:
PS dżem rabarbarowy zyskał aprobatę M. :tak:

caterina - trzymam kciuki za wizytę, myślę że wszystko będzie dobrze :)

ale napisałam.. nie tydzień minął tylko pół roku minęęło jak wyszłam ze szpitala.. yyy znaczy 5 miesięcy..

Gatto to po tym trzęsieniu.. trochę ci wleciało nie to co miało wlecieć i dlatego ten nastrój taki.. jak przestanie padać będzielepiej, zobaczysz!!!
Caterina nie bój się.. taki strach przed tym co ma być jest najgorszy.. po co psuć niepotrzebnie dobrą energię? gin. powie ze wszystko w porzadku.. i wtedy "odetchniesz" z ulgą.. będzie dobrze&&&&&&&&&&&&&
Bzzzz dasz radę!!! i nie ze sztucznym a prawdziwym orgazmem.. a takie dni gdzie się qźwa wali i pali są do doopy!!!! jedyne pocieszenie że te "gorsze" dni mijają.. i zawsze po burzy (jak to mówią) wychodzi słońce!!!!

Ostatnia edycja:
Ani@k absolutnie nie czuje nic coby bylo na rzeczy z Lokomotywa:-(Jestem od dwoch dni placzliwa i czuje sie kiepsko, glownie fizycznie, bo mnie muli i boli glowa jak cholera.

Bzzzz cykle po # mam porabane jak drzewo w lesie. Raz 30, raz 23, teraz bedzie 3-ci i zobaczymy:confused:Ogolnie mialam zawsze 28-29 i glut w 20 dc to jest po prostu rzecz kompletnie od czachy!:baffled:Mialam se dzis isc zmierzyc progesteron, ale u nas leje jak cholera i po prostu mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
co to są cykle po # ? hmmm .... nie wiem co ci odpowiedzieć ...ale wiesz - mój gin ostatnio mi mówił ze ja przy długich cyklach (zdarza mia się i 34) mogę mieć i dni płodne ok 20 dc.... :szok:tego to ja nie wiedziałam na przykład.
A z tymi bólami głowy i samopoczuciem to moze być migrenowe .
ale napisałam.. nie tydzień minął tylko pół roku minęęło jak wyszłam ze szpitala..
Bzzzz dasz radę!!! i nie ze sztucznym a prawdziwym orgazmem.. a takie dni gdzie się qźwa wali i pali są do doopy!!!! jedyne pocieszenie że te "gorsze" dni mijają.. i zawsze po burzy (jak to mówią) wychodzi słońce!!!!
tak ... masz rację u nas słońce jak ta lalalalalal ..... a mnie głowa zaczyna boleć (z nerwów) i nie mogę sie na niczym skupić ... oby ten dzień szybko minął.Wiem jedno - że w fabryce jak zajmę się pracą te myśli trochę da się odgonić... A zatem do roboty !!!
smutne są takie rzeczy które nas spotykają ... Ja w sumie poroniłam 3 ciąże ,owszem wszystkie na początku ale jak czasem skumulują mi się mysli w tym kierunku to mało mi serce nie pęknie ...Chyba tak już będzie zawsze , takie życie ... Ale cię pocieszył m-sorki :dry:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry