katiuszka79
Fanka BB :)
zuzka, podpatrywałam Twój wykres
wowww a co to za mega skok zanotowałaś???
:-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
a filmu jeszcze nie oglądaliśmy bo chcę go w spokoju obejrzeć ,żeby mi nikt nie przeszkadzał
a u Ciebie też nie zły skok tempki oj ja coś czuje ,że Ty jesteś do kolejki po II kreski :-)

Witaj ja rozdrabniałam i do wątróbki świeżej dodawałąm zjadało zwierzę jak szalone - rozdrobnić !!!Czy któraś z Was ma może system na podanie kotu tabletki na robaki?? Wciskam do wszelkich przysmaków,mleka, ryby, wyczuwa dziadostwo i po ptakach. Jak znacie jakiś system, to zdradźcie proszę bo paskuda chuda jak wiatrak.
no ale jak trzeba to trzeba - pierogi robię - czyli "ciastoterapia" 
Czesc Dziewczyny. Niezla ta instrukcja![]()
Katiuszka do dziela skoro 2 grube kreski! Tym bardziej, ze bedziesz w szampanskim nastroju jak wrocisz:-) Ja sie ostatnio zapomnialam z winkiem, bo takie dobre biale i mocno schlodzone bylo, i rano bolal mnie leb troche. A to byl 3 dni po owu, kurde, ale fujara ze mnie.
Zuzanka-Twoj skok to mega skok
Ha ha, ale tekst z tymi hienami. Mieszkajac od 1998 roku w Niemczech jakos nie spotkalam na swojej drodze hien, moze malych przyglupow, ale tych mozna spotkac wszedzie. Jak to sie mowi, podroze ksztalca, ale chyba nie w kazdym przypadku
A Alex_ mi nie odpisala![]()