• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kate ja nie mam bladego pojęcia co z tym termometrem patrzyłam kilka razy bo nie mogłam uwierzyć ,że aż tak!! to może po drinu i wojażach nocnych hehehehe:-Da filmu jeszcze nie oglądaliśmy bo chcę go w spokoju obejrzeć ,żeby mi nikt nie przeszkadzał :tak:a u Ciebie też nie zły skok tempki oj ja coś czuje ,że Ty jesteś do kolejki po II kreski :-):tak:

a pro po wykresów to każda ma inny :-D

Czesc Dziewczyny. Niezla ta instrukcja:-D
Katiuszka do dziela skoro 2 grube kreski! Tym bardziej, ze bedziesz w szampanskim nastroju jak wrocisz:-) Ja sie ostatnio zapomnialam z winkiem, bo takie dobre biale i mocno schlodzone bylo, i rano bolal mnie leb troche. A to byl 3 dni po owu, kurde, ale fujara ze mnie.
Zuzanka-Twoj skok to mega skok

Ha ha, ale tekst z tymi hienami. Mieszkajac od 1998 roku w Niemczech jakos nie spotkalam na swojej drodze hien, moze malych przyglupow, ale tych mozna spotkac wszedzie. Jak to sie mowi, podroze ksztalca, ale chyba nie w kazdym przypadku
A Alex_ mi nie odpisala:(

Odnosnie filmu to polecam Wam taki francuski "Nietykalni" (ogladalam online na kino.pecetowiec) Jest cudny, mozna sie posmiac i uronic lezke. Dobre europejskie kino. Nawet moj ze mna ogladal, a on nie przepada za obyczajowymi, woli horrory (brrr) czy jakies typu Wladca Pierscieni.

Witam weekendowo.

Kok.o jak pierwszy raz przeczytalam ta instrukcje kota, to przysiegam posilam sie ze smiechu. Jest naprawde super!!
:tak:
Zuza wow, niezla tempka:szok:

Ja zastrajkowalam i dzis nie zmierzylam, basta. Najlepsze, ze zaobserwowalam ciagnacego sie gluta przezroczystego nie mam pojecia o co chodzi:confused::eek:

Czy któraś z Was ma może system na podanie kotu tabletki na robaki?? Wciskam do wszelkich przysmaków,mleka, ryby, wyczuwa dziadostwo i po ptakach. Jak znacie jakiś system, to zdradźcie proszę bo paskuda chuda jak wiatrak.
Witaj ja rozdrabniałam i do wątróbki świeżej dodawałąm zjadało zwierzę jak szalone - rozdrobnić !!!
kasia.natka - też jestem za zdjęciami pokoiku i łazienki oczywiście ....

oj nie doczytam ... może później, dzisiaj musiałam do pracy pojechać i cały piękny dzień sp....ony :wściekła/y:no ale jak trzeba to trzeba - pierogi robię - czyli "ciastoterapia"
miłego wieczoru - bo dzięn jest piękny i słoneczny :-D

ale cisza, widać weekend:)
my dziś w popołudniu w kafejce dla rodzin z małymi dziećmi, mnóstwo zjeżdżalni, huśtawek, piaskownic. no i widziałam się z moją kumpelą świeżo zaciążoną, cieszę się jak wariatka
jak ogarnę zdjęcia to wrzucę
Czesc Dziewczyny. Niezla ta instrukcja:-D
Katiuszka do dziela skoro 2 grube kreski! Tym bardziej, ze bedziesz w szampanskim nastroju jak wrocisz:-) Ja sie ostatnio zapomnialam z winkiem, bo takie dobre biale i mocno schlodzone bylo, i rano bolal mnie leb troche. A to byl 3 dni po owu, kurde, ale fujara ze mnie.
Zuzanka-Twoj skok to mega skok

Ha ha, ale tekst z tymi hienami. Mieszkajac od 1998 roku w Niemczech jakos nie spotkalam na swojej drodze hien, moze malych przyglupow, ale tych mozna spotkac wszedzie. Jak to sie mowi, podroze ksztalca, ale chyba nie w kazdym przypadku
A Alex_ mi nie odpisala:(

Aleksis, nie odpisała, bo nie doczytała pytania. myślałam, że na priv podajesz miejscowość skąd pochodzisz, bo nie chcesz na ogólnym forum.

a ja chce z ciastoterapi pierogi ruskie bzzzy bzzzz odmienia się czy nie ??:-D:happy2::-D moja kochana no chyba nie odmówisz???coo??:-D:cool2:

alex_ cisza bo wszyscy korzystają ze słonka ,dziewczyny buszują z mężami po kątach .........oh wiosna !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry