• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie:)ja pije kawkę,i za niedługo jedziemy,oby pogoda była ładna...choc u nas od rana jes słonecznie:-)zobaczymy jak dalej bedzie....Wiecie,mierzę ta tem,ale mi się zdaje,ze ona jakas "dziwna"jest............:confused:tz.chyba z trzy dni z rzędu miałam 36,7.Dzis miałam 36,8.Skok minimalny...dwa razy miałam ponad 37 stopni,był to 12 i 13 dzień cyklu.Dzis mam 22 dc.i wynosi 36,8.Sorki,ze tak wam piszę,ale "zabijcie"mnie...ja nie mam pojęcia jak ten wykres zrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Dziewczyny,ja spadam.Bede jutro pop południu.Życze udanego weekendu dla wszystkich!!Mamuśką błogiego leniuchowania:-),a za wszystkie staraczki,oczywiście kciuki trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
witajcie:)ja pije kawkę,i za niedługo jedziemy,oby pogoda była ładna...choc u nas od rana jes słonecznie:-)zobaczymy jak dalej bedzie....Wiecie,mierzę ta tem,ale mi się zdaje,ze ona jakas "dziwna"jest............:confused:tz.chyba z trzy dni z rzędu miałam 36,7.Dzis miałam 36,8.Skok minimalny...dwa razy miałam ponad 37 stopni,był to 12 i 13 dzień cyklu.Dzis mam 22 dc.i wynosi 36,8.Sorki,ze tak wam piszę,ale "zabijcie"mnie...ja nie mam pojęcia jak ten wykres zrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Dziewczyny,ja spadam.Bede jutro pop południu.Życze udanego weekendu dla wszystkich!!Mamuśką błogiego leniuchowania:-),a za wszystkie staraczki,oczywiście kciuki trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Cześć :-) A ja myślałam ze pierwsza tu zajże ;-)
Kaweczkę z mleczkiem pije tyle że w pracy:happy2:

Jak będziesz jutro wieczorkiem to ci pomogę z tym wykresikiem:tak:
Pzdrawiam

cześć Dziewczynki,
piękne słońce za oknem - od razu żwawiej
my wczoraj z Cudem cały dzień na świeżym powietrzu, odwiedzaliśmy koleżankę Cuda. i jak już wróciliśmy do domu to Cud padł zaraz po kąpieli i kolacji... a ja zaraz za nim
Kasia.natka - trzymam mocno kciuki i patrząc po swoim przykładzie - mam nadzieję, że Cię TO zaskoczy w domu i do szpitala pojedziesz już "tylko" urodzić Misię
miłego dnia Dziewczynki
p.s. zbieram dziś inspiracje co na obiad - nie mam weny

Obiecałam sobie już nic więcej nie pisać na ten temat, ale teraz to mnie szlag trafia!!!! Jak śmiesz nazywać nas emigrantów hienami????? wszystkich wrzucasz do jednego worka??? wszędzie są ludzie i ludziska!!!! Masz nam za złe, że wzięliśmy los w swoje ręce i coś próbujemy zrobić z własnym życiem? Patrz na siebie, Ty jesteś w kraju...ale czy coś robisz, żeby go zmieniać? jak to piszesz "robisz porządek w swoim kraju"??? Śmiem twierdzić, że ja robię więcej dla naszego kraju niż Ty, bo inwestuję w niego, chociażby daje zarobić firmom budowlanym, hurtowniom z art. budowlanymi, ekipom malaskim itp. Miedzy innymi dzięki nam, emigrantom, ruszyło się w budowlance, bo zarobione pieniądze wkładamy w budowy domów itp. Ciekawe jakby było, gdyby każdy tylko płakał, że jest mu źle? ja wiem, że to nie nasz rola, mamy od tego rząd itd., ale skoro jest jak jest, to czy to źle, że radzimy sobie jak umiemy, a nie czekamy jak nam państwo coś rzuci???? Jak ktoś jest chamem i prostakiem, to uwierz, jest nim i w POlsce i na obczyźnie!!! Tu emigracja nic nie ma do tego...chyba, że ja 12 lat żyję w jakimś kosmosie...
Przysięgam, że to jest ostatni mój post do Ciebie. Odpisuj...nie odpisu...nie mam siły na takie bezsensowne rozmowy,a tym bardziej czytanie o sobie takich epitetów, bo jak sobie dobrze przypominam, każda z nas chciała w jakiś tam sposób Ci poradzić, bo uważałyśmy, że tego oczekujesz, wyraźnie pomyliłyśmy się, też się tak zdarza...ale żadna z nas Cię nie obrażała, dlatego nie rozumiem dlaczego Ty to robisz???

nie pisałam o tobie , to był przykład z innego podwórka ale widzę że i tak wszyscy są tu źle do mnie nastawieni

Witam się!

Ale mi smaka zrobiłyście na rabarbar, uwielbiam go:tak: obok uczelni mieliśmy taką starą ciastkarenkę z przepysznymi drożdżówkami z rabarbarem, ehh:-)...

A jeżeli lubicie, to zdradzę przepis na pyszny kompot z rabarbaru: klu tematu, goździki, cynamon, anyż, imbir, ciupka gałkimuszkatołowej pogotowane, ostudzone, posłodzone miodem jak ktoś lubi, ilości przypraw trzeba dostosować do własnego gustu i upodobań, mniam....

A jak już się tak kulinarnie rozpędziłam, to dzisiaj w planie: sernik z makiem i cytrynowa babka drożdżowa z figami i daktylami topionymi rumem...... Muszę mamę porządnie wyekwipować, to się rozpędziłam:-p

Czy któraś z Was ma może system na podanie kotu tabletki na robaki?? Wciskam do wszelkich przysmaków,mleka, ryby, wyczuwa dziadostwo i po ptakach. Jak znacie jakiś system, to zdradźcie proszę bo paskuda chuda jak wiatrak.

czesc kobietki :-)
kasia.natka oj wyobrazam sobie jak teraz ciezko sie turlac... oby temperatury jeszcze Cie nie dobiły:no: trzymajcie sie z Misią jeszcze razem;-):-) przynajmniej dwa tygodnie;-)

zaraz sobie doczytam co popisałyscie... strasznie duzo 'produkujecie' ;-):-D a ja nie nadazam czytac bo padam jak kawka po pracy ;-)

Tasza, masz tu instrukcje obsługi kota ;-):-D:-D dla facetów wprawdzie, no ale cytuje :

1. Weź kota na ręcę i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowlę. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej reki po obu stronach pyska i nacisnij lekko trzymajac tabletke w pozostalych palcach prawej reki. Gdy kot otworzy pysk wpuść tabletkę, pozwol kotu zamknąć pysk i przełknąć.
  2. Podnieś tabletkę z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz caly proces jeszcze raz.
  3. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamlaną już tabletkę.
  4. Wyjmij nową tabletkę z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednocześnie trzymając lewą ręką wierzgające tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletkę tak głęboko, jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu.
  5. Wyciągnij tabletkę z akwarium a kota z garderoby. Zawołaj żonę do pomocy.
  6. Przyduś kota do podłogi klinując go między kolanami jednocześnie trzymając wierzgające przednie i tylnie łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzyma głowę kota jednocześnie wpychajac mu drewnianą linijkę między zęby. Następnie wsuń tabletkę wzdłuż linijki między rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia.
  7. Wyciągnij kota siedzącego na karniszach i rozpakuj nową tabletkę. Zanotuj sobie, żeby wymienic firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je posklejać później.
  8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wcisnąwszy rurkę między rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka.
  9. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie wypij jedną butelkę piwa, żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w ustach. Zabandażuj żonie rozdrapane ramię, a następnie przy pomocy wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu.
  10. Przynieś kota z altanki sśsiada. Rozpakuj następną tabletkę. Przygotuj następną butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak, żeby przez szczelinę wystawała tylko jego glowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczką od herbaty i przy pomocy gumki recepturki strzel tabletką miedzy rozwarte zęby.
  11. Przynieś śrubokręt i przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wypij piwo. Weź butelkę wódki. Nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepionyna tężec. Przemyj policzek wódką w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoic ból. Podartą koszulę możesz już wyrzucić.
  12. Zadzwoń po straż pożarną, żeby sciągnęli tego pier… kota z drzewa. Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota przebiegającego przez ulicę. Wyjmij kolejną tabletkę z opakowania.
  13. Skrępuj tego drania przy pomocy sznurka od bielizny zwiazujac razem przednie i tylnie łapy, a następnie przywiąż go do nogi od stołu. Weź grube, skórzane rękawice ogrodnicze. Wciśnij tabletkę kotu do gardła popychając dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej. Już nie musisz być delikatny. Przytrzymaj głowę kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła, żeby spłukać tabletkę.
  14. Wypij pozostałą wódkę z butelki. Pozwól żonie zawieźć się na pogotowie. Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zaszyć ci ramię i wyjać resztki tabletki z oka. Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół.
  15. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego mutanta z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie mają chomików.
:cool2:

Ostatnia edycja:
kok.o no ja padłam ze śmiechu :-D:-D:-D no z rana czytam i co ja widzę od razu kok.o z dobrym tekstem na początek dnia ;-):-)

tak w ogóle to cześć dziewczyny

ja nie dawno wstałam ,ogarniam się no i w planach po południu grill ,kok.o lalka czy po alkoholu to tak tempka wzrasta?bo ja aż nie wierze ,kurka no ja jakaś inna czy co?
kasica miłego wyjazdu :-)
Tasza ale różności podałaś już mam głoda :tak:
caterina miłej pracy w takim razie :tak::-)

kok.o już doczytałam,że to normalne po spożyciu alkoholu,krótkiego snu czy innych zakłóceń ,że temperatura wzrasta :tak:

Ostatnia edycja:
kok.o ryczę ze śmiechu:-D:-D:-D
cześć dziewczyny widzę że już wszystkie po smacznej kawce
piekny u mnie dzień więc chęć do pracy jest trzeba działać

reklama
kok.o:-D:-D:-D no weź nie dawaj takich tekstów z samego rana, bo teraz to ja muszę zbierać resztki kanapek z całego dywanu:-D a o oczyszczeniu monitora już nie wspomnę:-D:-D zaje....tekst!!!!! czytałam kiedyś podobną instrukcję dla facetów próbujących zrobić szarlotkę:-) ehhh super!!!

cześć wszystkim!!! co Wy baby spac nie możecie? sobota przecie!!!!! ja dopiero jem śniadanko...tzn.próbowałam zjeść, ale się poplułam:-D kawki nie piję, mam herbatkę z cytryną na moje przeziębienie. Dziś już jest lepiej, gardło mniej boli, glut w nosie jest...wieczorem jestem umówiona z dziewczynami na babski wieczór, to myślę, że jak walnę jakiegoś drina to mi chorobę wyleczy..a po powrocie muszę dorwać eMa, no bo owu mam mieć dzisiaj, nie?;-)
aaa zuzanka nie napisałaś jak Wam się podobał film "W ciemności"???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry