katiuszka79
Fanka BB :)
helloo Babeczki!!!
Jestem i ja
ledwo żyję, ale jestem!!!! gardło mnie boli na maxa, stan podgorączkowy...to nie wiem czy jest sens dalej mierzyć tempkę...skoro i tak będzie zaburzona przez chorobę
aaa i termometr do du....!!!! już wiem to na pewno!!!! czuję, ze mam gorączkę, rozpalona jestem, oczy świecace...mierzę tym badziewiem, a tam 35,8
a na rtęciowym 37
i się czuję na te 37!!!! tak więc Kochane moge śmiało mój wykres wymazać z pamięci, bo takim złomem to ja se mogę namierzyć
A dziś na teście owu pojawiła się druga krecha i to w trybie błyskawicznym, a co najlepsze jest dużo mocniejsza niż ta kontrolna
super!!! nigdy tak nie miałam..czyli owu jutro...
gatto progesteron bada się 7-8 dni po owulacji...tylko teraz określ kiedy ona była...dlatego przyjmuje się 21-22 dzień cyklu, z tym, przy cyklach 28-31 dni wtedy można robić prog. i będzie wynik wiarygodny. Moje cykle są dłuższe, owu wypada na 17-18 dc, to progesteron badam między 24-26 dc. W tym cyklu tez mam go zbadać, niby zaplanowałam na 24 dc, ale może mi się przesunie na 26. I według lekarza, wynik tego hormonu powie nam czy owu była czy nie...
Muma...przykro mi, że mama tak Ci nagadała
kurcze...może miała jakiś ciężki dzień...albo humor coś nie tegez...zobaczysz, jak już wnusio będzie to inaczej będzie mówiła!!!!!! a Ty się nie martw, nie stresuj...to była Wasza decyzja, walczyliście o tego dzidziusia to co teraz komu do tego??? Wiem, że łatwo się mówi...ale spróbuj o tym nie myśleć...czasem ktoś coś powie, a później żałuje...ona pewnie też żałuje
No i M. mnie wybił z rytmu
coś mi tu pstryka...zapomniałam co miałam napisać...
aha..
ani@k ja też mam owu podobnie jak Ty...ja zaczęłam testować w 14 dc, codziennie o tej samej porze (mniej więcej) i pamiętaj, żeby 3 godz przed testowaniem starać się nie pić, przynajmniej na moich tak jest napisane.
Jestem i ja
ledwo żyję, ale jestem!!!! gardło mnie boli na maxa, stan podgorączkowy...to nie wiem czy jest sens dalej mierzyć tempkę...skoro i tak będzie zaburzona przez chorobę
aaa i termometr do du....!!!! już wiem to na pewno!!!! czuję, ze mam gorączkę, rozpalona jestem, oczy świecace...mierzę tym badziewiem, a tam 35,8
a na rtęciowym 37
i się czuję na te 37!!!! tak więc Kochane moge śmiało mój wykres wymazać z pamięci, bo takim złomem to ja se mogę namierzyć
A dziś na teście owu pojawiła się druga krecha i to w trybie błyskawicznym, a co najlepsze jest dużo mocniejsza niż ta kontrolna
super!!! nigdy tak nie miałam..czyli owu jutro...gatto progesteron bada się 7-8 dni po owulacji...tylko teraz określ kiedy ona była...dlatego przyjmuje się 21-22 dzień cyklu, z tym, przy cyklach 28-31 dni wtedy można robić prog. i będzie wynik wiarygodny. Moje cykle są dłuższe, owu wypada na 17-18 dc, to progesteron badam między 24-26 dc. W tym cyklu tez mam go zbadać, niby zaplanowałam na 24 dc, ale może mi się przesunie na 26. I według lekarza, wynik tego hormonu powie nam czy owu była czy nie...
Muma...przykro mi, że mama tak Ci nagadała
kurcze...może miała jakiś ciężki dzień...albo humor coś nie tegez...zobaczysz, jak już wnusio będzie to inaczej będzie mówiła!!!!!! a Ty się nie martw, nie stresuj...to była Wasza decyzja, walczyliście o tego dzidziusia to co teraz komu do tego??? Wiem, że łatwo się mówi...ale spróbuj o tym nie myśleć...czasem ktoś coś powie, a później żałuje...ona pewnie też żałuje
No i M. mnie wybił z rytmu
coś mi tu pstryka...zapomniałam co miałam napisać...aha..
ani@k ja też mam owu podobnie jak Ty...ja zaczęłam testować w 14 dc, codziennie o tej samej porze (mniej więcej) i pamiętaj, żeby 3 godz przed testowaniem starać się nie pić, przynajmniej na moich tak jest napisane.
Ostatnia edycja:
pewno po to tak napisali zeby ciągle dokupować testy ...
i powiedział też że to ta druga część cyklu u każdej kobiety jest stałą 14 dni!!! czyli żeby sobie sprawdzić jak w poprzednim cyklu miałam dni płodne to muszę odliczyć 14 dni do tyłu od 1dc nowego - o rany chyba nic nie pokręciłam.
:-)