• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
o matko dziewczyny ale smaka na robiłyście bzzz uwielbiam dżemory mniam,mniam :tak::-) nie wspomnę o łososiu ,ziemniaczki młode alex_dawaj tu szybko porcję dla mnie!!!!:wściekła/y::-);-):-)Gatto ja mam gofrownice ale nie mam dobrego przepisu na gofry?#@?$%??:eek:może w necie znajdę?

my wróciłyśmy już ,na szczęście obyło się bez korków i w miarę się jechało :happy:ja ostatnie pranie rozwiesiłam 4 pralki dzisiaj utłukłam ale pogoda taka nie dało się mniej ,jeszcze tylko pościel wstawie do prania i wsio :tak:Muma wrzuć przepis na schizkółko!coś Ty wymysliła??może M spróbuje bo on lubi ostre i na ostro :rofl2::-D:rofl2:

no i weekend mamy ,jeszcze po mojego maluszka przyjadą odbiorą go i luz blus dzisiaj :-p:happy::laugh2:

i czy może mnie ktoś kopnąć aby w aptece w końcu kupić magnez????
:crazy: do apteki marsz !!!
ale zrobiłaś mi smaka tym dżemem
dżemujcie dziewczyny !!! Sezon uważam za rozpoczęty !!!

No i chciałam zauważyć że niezłe "smaczki" macie dzisiaj babeczki :-D ja coś ostatnio nie mam apetytu i dobrze :confused2: bo inaczej zaczęłabym się juz turlać z tych krągłości !!! Wy rybkę tak przy piątku rozumiem - a my steka i gulasz wołowy -to też tak przy piątku :-p

no i zrobiłam gofry ,ale beznadzieja jakaś kit taki wyszedł,że masakra!!!!:no::wściekła/y:i niby ciasto na te gofry chrupiące!!!!:wściekła/y::no::laugh2::laugh2: no i d...poległam przy pieczeniu tak banalnego deseru :zawstydzona/y::-(

reklama
Zuza trza było naleśniki usmażyć!!! ja dziś porcyjkę pysznyyych "ruskich pierogów zjadłąm" z czerwonym barszczykiem.. a na jutro planuję coś z pieczarkami upichcić ale jeszcze nie wiem co..
A gofry najlepsze nad morzem z dżemikiem czy fruzeliną jagodową.. mniam!!!

Dziewczyny a jak to jest z testami owulacyjnymi??? jeżeli wiem ze np. owulacja ma być u mnie w 17 dc.. to kiedy robię test aby mi potwierdził owulację? w 16 dc czy w 17 dc.. czy moze jeszcze kiedy indziej..???:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry