• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zgadza się katiuszka jesteśmy tu po to aby miło w swoim gronie spędzić czas i żeby czegoś nowego i ciekawego się nauczyć :tak:jeszcze :-D
no dokładnie jak się ma regularne to wtedy wiesz mniej więcej że tego 14 lub 16 masz owu ,ale w przypadku nie regularnych no to niestety trzeba liczyć na monitoring ,wykres lub testy owu :tak:aa i jak będziesz miała owu jutro 17 dc to @ powinna do Ciebie przyjść 31 dc :tak:z wyliczeń 14 dni od końca ,bo wiemy kiedy masz owu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
zgadza się katiuszka jesteśmy tu po to aby miło w swoim gronie spędzić czas i żeby czegoś nowego i ciekawego się nauczyć :tak:jeszcze :-D
no dokładnie jak się ma regularne to wtedy wiesz mniej więcej że tego 14 lub 16 masz owu ,ale w przypadku nie regularnych no to niestety trzeba liczyć na monitoring ,wykres lub testy owu :tak:aa i jak będziesz miała owu jutro 17 dc to @ powinna do Ciebie przyjść 31 dc :tak:z wyliczeń 14 dni od końca ,bo wiemy kiedy masz owu ;-)

tak by wychodziło, ale mogę mieć owu później...umnie to różnie bywa..obstawiam jutro albo niedzielę...ostatni cykl miałam 34 dni, to owu była jeszcze później.
No nic, i tak nic nie przyśpieszę ani nie zmienię, poczekamy...zobaczymy...a jak nie zobaczymy...to na Kretę polecimy:-D
a tak mi się przypomniało, kupiłaś te kiecki z Allegro???

ps. no patrz!!! znowu bym zapomniała...widziałam na Twoim wykresie, że zażywasz dupka??? lekarz Ci kazał? a na co??? tak na wszelki wypadek???

Ostatnia edycja:
no ale to wiesz już 34 a nie 4... :shocked2:ale przy clo zawsze się reguluje cykl do minimum :tak:tylko trzeba sprawdzać czy pękają ...jeszcze nie kupiłam ,jeszcze oglądam i przeglądam :-(:confused2: szukam takiej jednej co wcześniej oglądałam ale nie mogę jej znaleźć ,może mi się uda a jak nie to zamówię te dwie co wrzucałam na bb

a dzisiaj wymyśliłam sobie ,że jak mi tempka skacze do góry po % to chyba będę po owu pić alk żeby się utrzymywała hihi:-):-D:laugh2::laugh2::tak:

ta nie głupia :tak:
http://moda.allegro.pl/sukienka-nude-falbany-lipsy-asos-rozmiary-tu-s-m-i2357414096.html

Ostatnia edycja:
to dufaston jest ,biorę go ,żeby dostać w określony dzień @ bo w przyszłym miesiącu mam zabieg mieć na te jajowody i muszę w danym cyklu iść na nie ,a już jestem zapisana od 2 miesięcy w szpitalu i nie mogę przełożyć,więc staram się aby cykl był odpowiedni :tak:

lalka uciekam do M bo obiecałam dzisiaj wieczór z filmem ,drinkiem i z dużą ilością seksu :-D;-)
Miłej nocki :***

to dufaston jest ,biorę go ,żeby dostać w określony dzień @ bo w przyszłym miesiącu mam zabieg mieć na te jajowody i muszę w danym cyklu iść na nie ,a już jestem zapisana od 2 miesięcy w szpitalu i nie mogę przełożyć,więc staram się aby cykl był odpowiedni :tak:

lalka uciekam do M bo obiecałam dzisiaj wieczór z filmem ,drinkiem i z dużą ilością seksu :-D;-)
Miłej nocki :***

aaa to już rozumiem skąd u Ciebie w menu dupek:-D a pewnie, zmykaj, bawcie się dobrze!!!! i do jutra!!!
Ja tez uciekam, bo mi M. się budzi po poobiedniej drzemce;-) wymęczyłam go w nocy, to musi odespać teraz:-D

witam wieczorowo i od razu przepraszam że tak tylko na szybko i w skrócie ale jestem mocno zmęczona i nie mam siły na czytanie :sorry:
zauważyłam nowe koleżanki więc witam i kciuki zaciskam &&&
pochwalę się że właśnie skończyliśmy z M szykowanie łóżeczka dla Misi :-) i jest piękne, w ogóle pokoik wyszedł śliczny, taki malutki, cieplutki...
szafa też skończona i wymyta tylko już sił mi dziś zabrakło żeby ją zapełnić
łazienka też w zasadzie skończona tylko wciąż ją doczyszczamy a ja jeszcze ciągle coś ustawiam itp. :sorry:
została tylko część zewnętrzna :confused2:

Kasia.natka rozumiem że jeszcze sobie z eMem rozmawiasz i w trudzie romontu żyjesz a Misia jeszcze grzecznie w brzuszku siedzi.. w wolnej chwili napisz parę słów..:sorry:
!
dziękuję kochana że o nas pamiętasz :tak: poza zmęczeniem na własne życzenie, trudnościami z chodzeniem, bólami @-owymi (podobno to są pierwsze skurcze :eek:) i innymi w podbrzuszu oraz obolałymi dłońmi i stopami to czuję się dobrze :-D

w poniedziałek rano mam ktg a po południu gina więc jak dotrwam to dam znać co i jak :tak:

kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
fluidki dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kasia.natka kochana dobrze że jeszcze się turlasz:tak:bo Misia powinna się urodzić w terminie ,ale takie porządki i obowiązki mogą przyśpieszyć poród więc uważaj nie chodź po schodach,nie podnoś rąk do góry(zawieszanie firan) noi oczywiście zero seksu bo to służy skurczom porodowym :tak:,pomimo iż suwaczek Twój mówi co innego :tak::-Dwrzuć fotkę jak zrobiliście pokoik dla malutkiej ,ja jestem na etapie oglądania dla dzieci rzeczy bo postanowiłam się przygotować na przyjście maleństwa troszkę wcześniej niż to jest wskazane:happy::laugh2::-Dmoże nie od razu łóżeczko ale inspiracje wskazane:tak:

daj znać co u gina ,a tak w ogóle to cieplutko ściskamy nooo i łapię fluidki bo idę:-) pierwsza pod test!:tak:

witajcie wieczornie:)my juz po pracy:)Jutro z rana do tesciów jedziemy.Ja tez robiłam przez 4 mc.testy owualcyjne,kupiłam je na Allegro...za zaczynałam je robic tak koło 11 dnia cyklu,a nieraz koło 10 bo byłam ciekawa kiedy ta owulka?!:-)Wy tu o jedzeniu!!kurcze zgłodniałam"przez was":-)To ja wam podam przepis na pyszna sałtke,jest lekka,wiosenna i bardzo pyszna:):)..no bynajmniej mi smakuj bardzo i ty co ją jedli:-) 1 kalafior,1 brokuł,4 pomidory,4-5 jajek.Kalafiora i brokuł,gotujemy w osobnych garnkach,ale nie do zupełniej miekkośći tylko,tak "al'denet".Gdy sa juz ugotowane,to skubiemy,je na tak zwane"różyczki",pomidory kroimy w "ósemki"jakja też ,lub w większa kostkę.Do tego robimy sos czosnkowy-troszkę śmietany,majonezu,czosnek.Sos dajemy do wszystkich składników i delikatnie mieszamy!!przed podaniem należy schłodzic w lodówce.Do smaku,sół i pieprz.Mówię Wam..................jest pyszna:):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry