Ani@k
Fanka BB :)
nie to żebym jakoś nie teges od samego rana była.. ale Gatto ja naprawdę nie mam nic w subskrybcjach.. nie wazne i tak tu siedzę cały czas więc nie muszę mieć powiadomień
Zuzanka Kok.o własnie do kibelka się przytula.. później się zimną wodą ochlapać musi więc.. dajmy jej jeszcze chwile;-)
a ja u siebie sprawdzałam i po % temp. mi nie rośnie..
przytoczę jeszcze wykres Kok.o kiedyś napisała ze w dniu poprzednim wypiła tylko jedno piwo a temp. do tej pory się utrzymuje na wysokim poziomie, więc nie bierzcie % tak na poważnie
no i Zuza rzeczywiście spaaadek jak nie wiem co.. jutro do góry podejdzie, i juz.. a bole przed@-owe i Muma czuła i Kok.o i zapewne Kasia.natka..
Kasia.natka rozumiem że jeszcze sobie z eMem rozmawiasz i w trudzie romontu żyjesz a Misia jeszcze grzecznie w brzuszku siedzi.. w wolnej chwili napisz parę słów..
Muma heloł??? wstajemy!!! Fasola trza nakarmić!!!! jak przebiegła wczorajsza wizyta??? napisz coś!!!
Zuzanka Kok.o własnie do kibelka się przytula.. później się zimną wodą ochlapać musi więc.. dajmy jej jeszcze chwile;-)
a ja u siebie sprawdzałam i po % temp. mi nie rośnie..
przytoczę jeszcze wykres Kok.o kiedyś napisała ze w dniu poprzednim wypiła tylko jedno piwo a temp. do tej pory się utrzymuje na wysokim poziomie, więc nie bierzcie % tak na poważnie
no i Zuza rzeczywiście spaaadek jak nie wiem co.. jutro do góry podejdzie, i juz.. a bole przed@-owe i Muma czuła i Kok.o i zapewne Kasia.natka..Kasia.natka rozumiem że jeszcze sobie z eMem rozmawiasz i w trudzie romontu żyjesz a Misia jeszcze grzecznie w brzuszku siedzi.. w wolnej chwili napisz parę słów..
Muma heloł??? wstajemy!!! Fasola trza nakarmić!!!! jak przebiegła wczorajsza wizyta??? napisz coś!!!

znaczy sie nie masz masz 30 lat???
no wiesz?? wstydziłabyś sie...