• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki!!!
ja jeszcze w domu, ale już jedną nogą na zewnątrz:-D niezły mam rozkrok, nie?:-D wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć, że wczorajsze mierzenie stroju kąpielowego w lodowatym sklepie zaowocowało przeziębieniem!!! gardło mnie boli jak cholera i glut jest, ale w nosie:wściekła/y:pije herbatkę z cytrynką, zaraz poszukam jeszcze jakiś super witamin i może przejdzie. Kto to widział, żeby w połowie maja chorować????
aha i jeszcze co chciałam napisać do luminy...ja jeżdzę do pracy 1,5 godziny w jedną stronę autobusem, metrem, kolejkami podmiejskimi...czym się da, tyle samo wracam:crazy: i co mam zrobić? zamknąć się w domu i powiedzieć, że to za daleko? każdy by chciał mieć super pracę pod domem i zarabiać kupę kasy...ale nie żyjemy w bajce...No to tyle, to była ostatnia rzecz na ten temat. AMEN
Miłego dzionka Kochane, wpadnę wieczorkiem!!!

Aaaa gatto to Ty pisałaś o zupce ogórkowej...sorrki...pomyliło mi się...pisałaś, że jesteś z Dębicy, to mamy do siebie najbliżej, ja jestem z Sędziszowa Młp.:-) z tym, że 12 lat mnie już tam nie ma...to znaczy jestem i mnie nie ma...pojawiam się i znikam;-)
Dobra, teraz już uciekam naprawdę, bo się spóźnie...proszę do mnie nie pisac, bo nie wyjde z domu przez Was!!!! hihihi
yyyy a kok.o pewnie uskutecznia poranną rozmowe z kibelkiem:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
czesc gaduły jedne :-)

Ani@k hyhy no zaaapomniałas zapyyyyytac :-p eech.. to ja Ci powiem - odławiane zyjątka są przewożone do południowej Polski do restauracji i tam ludzie je jedzą pod nazwą "owoce morza śródziemnego" hyhy
katiuszka widze, ze od dna sie odbiłas :-D no, to teraz ttylko w góre!
ciekawe co u zuzankowej tempki dzisiaj... o ile znów jej nie zapiła procentami ;-):-D

a co do moich pawików - one dziwne są... znaczy jak wstane rano to czuje sie dobrze, dopiero po 1-2 h, jak sie juz poruszam i cos juz zjem, to zaczyna sie rozkrecać mulenie...:eek: no i czasem coś mi tam ucieknie ;-):-) W sumie dobrze,ze tak jest, bo moge spokojnie do pracy dojechać, bez awaryjnego wysiadania z autobusu ;-):-) no a w pracy kibelek dość blisko mam:-)

Kok.o nie martw się pawikami każda z nas marzy o takiej chorobie morskiej:tak:
A jak bardzo będzie cię męczyć to kup sobie Prenatal Complex z wyciągiem z imbiru który działa p/wymiotnie.

Miałam sienie odzywać bo od niedawna tu z wami jestem ale :sorry: Lumina najłatwiej jest narzekać jak to mi jest
źle.Chodzi właśnie o to żeby to zmienić . Myślisz że tylko tobie jest źle, ja co prawda mieszkam w mieście ,ale jest to Lublin czyli polska C. Po 8 latach pracy w szpitalu zarabiam 1300 zł, pracując światek piątek i w niedzielę. Od samego początku dorabiam kosztem swojego czasu wolnego,biegam to tu to tam na parę godzin. Po to by jako tako żyć.Uwielbam swój zawód i kontakt z ludźmi i nie zamieniłabym tego na nic innego.
Tak więc myślę że powinnaś zmienić nastawienie kobieto.

Teraz to ja będę chyba melisę parzyć, albo Leszka sobie wypiję:happy:

kto powiedział że ja mam złe podejście ? może mam czasem ciężkie dni i chciałam gdzieś się wyżalić ale nie po to by powodować ogólne oburzenie bo każdy chce mi życie urządzić według siebie i udziela rad które nie są mi przydatne za które jednak dziękuję ,

próbowałam znaleźć salon w którym bym podnajmowała i po pół roku szukania straciłam tyle paliwa że doskonale wiem czy by mi się to opłacało i raczej wiem że nie ,
a jest tyle osób które żyją jak ja i nie robi się z tego halo , czasem trzeba się wyżalić ale nie po to by ktoś mnie tylko ganił i krytykował ,

że pisze że nie będę pracować za 900 ? moja sprawa , nie wierze że żyjecie za te 800 - 900 zł bo za to się nie da żyć - to jest wegetacja ,
nie ma u mnie autobusów, zlikwidowali bo nikt nimi nie jeździł a utrzymanie samochodu to nie tylko paliwo , niestety w Polsce jest jak jest a to dlatego że naród się na to zgadza , w Grecji mieli o wiele lepsze warunki życia niż my a już dawno się postawili , ale Polacy wolą jeździć za granice i tam dorabiać niż zrobić porządek w swoim kraju , zresztą jak się zachowują Polacy za granicą - stado hien i jedno przeciwko - drugiemu , rozmawiam czasem na n-k z koleżankami z liceum to mi piszą że tam tylko jak najdalej od rodaka a przyjaźnią się z cudzoziemcami ,

ja nie potrafię zrozumieć że taka wojna - że ja nie chodzę do lekarza ( chwilowo) i nie liczę dni płodnych i nie faszeruję się hormonami choć miałam okazję , bo uważam że leczy się choroby jak jest taka konieczność i jak się ma środki finansowe ,

tak łatwo jest oceniać z własnego punktu widzenia , mnóstwo osób żyje jak ja i nikogo to nie oburza

a pisze bo nie umie sobie wyłączyć powiadomień na meila i ciekawi mnie jak tym razem i kto mi dokopie i coraz bardziej mnie śmieszy ta wasza "solidarność "
jak wyciągacie po kolei moje wady i to co wcześniej napisałam ,
wiecie co na innych forach są różne osoby , na niektórych tylko same bany - tak potrafią się osoby nawzajem obrzucać błotem więc nic mnie już nie zdziwi - polska mentalność jest bardzo uwidoczniona w internecie

Katiuszka rzeczywiście meeega rozkrok:-D
Gatto a co to są "kiszaki"???:eek:
Alex__ nie to żebym miała jakieś pretensje, wątpy.. ale dlaczego fluidki dla tych które "na dniach" testują??? to ze ja testuje w czerwcu oznacza że ja po te fluidki sięgnąć nie mogę, taak???:wściekła/y: jak dasz mi konkretny powód Twojej decyzji o rozsyłaniu fluidków - nie będę się czepaić.. ale jak nie dasz to się czepaić będe <foch>

Ani@k kiszaki, moja droga, to są zaje..fajne zakiszone ogóry :-)

Grzoszek wysyła wszystkim e-ciotkom : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ani@k hyhy no zaaapomniałas zapyyyyytac :-p eech.. to ja Ci powiem - odławiane zyjątka są przewożone do południowej Polski do restauracji i tam ludzie je jedzą pod nazwą "owoce morza śródziemnego" hyhy

a co do moich pawików - one dziwne są... znaczy jak wstane rano to czuje sie dobrze, dopiero po 1-2 h, jak sie juz poruszam i cos juz zjem, to zaczyna sie rozkrecać mulenie...:eek: no i czasem coś mi tam ucieknie ;-):-) W sumie dobrze,ze tak jest, bo moge spokojnie do pracy dojechać, bez awaryjnego wysiadania z autobusu ;-):-) no a w pracy kibelek dość blisko mam:-)

dobrze ze nie lubię owoców morza śródziemnego ;-)
a pawiki się rooozkręcą..

kto powiedział że ja mam złe podejście ? może mam czasem ciężkie dni i chciałam gdzieś się wyżalić ale nie po to by powodować ogólne oburzenie bo każdy chce mi życie urządzić według siebie i udziela rad które nie są mi przydatne za które jednak dziękuję ,

próbowałam znaleźć salon w którym bym podnajmowała i po pół roku szukania straciłam tyle paliwa że doskonale wiem czy by mi się to opłacało i raczej wiem że nie ,
a jest tyle osób które żyją jak ja i nie robi się z tego halo , czasem trzeba się wyżalić ale nie po to by ktoś mnie tylko ganił i krytykował ,

że pisze że nie będę pracować za 900 ? moja sprawa , nie wierze że żyjecie za te 800 - 900 zł bo za to się nie da żyć - to jest wegetacja ,
nie ma u mnie autobusów, zlikwidowali bo nikt nimi nie jeździł a utrzymanie samochodu to nie tylko paliwo , niestety w Polsce jest jak jest a to dlatego że naród się na to zgadza , w Grecji mieli o wiele lepsze warunki życia niż my a już dawno się postawili , ale Polacy wolą jeździć za granice i tam dorabiać niż zrobić porządek w swoim kraju , zresztą jak się zachowują Polacy za granicą - stado hien i jedno przeciwko - drugiemu , rozmawiam czasem na n-k z koleżankami z liceum to mi piszą że tam tylko jak najdalej od rodaka a przyjaźnią się z cudzoziemcami ,

ja nie potrafię zrozumieć że taka wojna - że ja nie chodzę do lekarza ( chwilowo) i nie liczę dni płodnych i nie faszeruję się hormonami choć miałam okazję , bo uważam że leczy się choroby jak jest taka konieczność i jak się ma środki finansowe ,

tak łatwo jest oceniać z własnego punktu widzenia , mnóstwo osób żyje jak ja i nikogo to nie oburza

a pisze bo nie umie sobie wyłączyć powiadomień na meila i ciekawi mnie jak tym razem i kto mi dokopie i coraz bardziej mnie śmieszy ta wasza "solidarność "
jak wyciągacie po kolei moje wady i to co wcześniej napisałam ,
wiecie co na innych forach są różne osoby , na niektórych tylko same bany - tak potrafią się osoby nawzajem obrzucać błotem więc nic mnie już nie zdziwi - polska mentalność jest bardzo uwidoczniona w internecie

Spoko Lumina.. w końcu demokracja nastała.. chciałaś się wyżalić - się wyżaliłaś.. a my jak te krnąbrne owieczki poszłyśmy za głosem "aby pomóc". Odebrałaś to jak odebrałaś, rozgorzała "dyskusja" kazdy ma rację w tym co napisał.. i koniec.

A jak się włącza takie powiadomienia??? bo mi na maila nic nie przychodzi... chyba ze jak przychodzą prywatne wiadomosci to tak..:confused2:

no ze ja nie wpadłam że jakże uwielbiane przezemnie kiszone ogórki to po prostu "kiszaki"? chyba dlatego ze Gatto napisała ze "od ruskich".. a te z kolei kojarzą mi się z jakże przezemnie uwielbianymi pierogami..

Kok.o przekaż usciski i podziękowania dla Groszka!!!!

Ostatnia edycja:
Jak subskrybujesz temat jest tam takie okienko gdzie musisz dac ptaszka-zeby przychodzily powiadomienia, a kliknac na ptaszka, zeby nie przychodzily.

Katiuszka mnie tez od 15-16 lat nie ma w D-cy :)

reklama
Katiuszka rzeczywiście meeega rozkrok:-D
Gatto a co to są "kiszaki"???:eek:
Alex__ nie to żebym miała jakieś pretensje, wątpy.. ale dlaczego fluidki dla tych które "na dniach" testują??? to ze ja testuje w czerwcu oznacza że ja po te fluidki sięgnąć nie mogę, taak???:wściekła/y: jak dasz mi konkretny powód Twojej decyzji o rozsyłaniu fluidków - nie będę się czepaić.. ale jak nie dasz to się czepaić będe <foch>

chyba źle mnie Babolu zrozumiałaś, rozdaję wszystkim, pytam która testuje pierwsza z czystej ciekawości. a jakby się tak już czepiać to czerwiec tuż, tuż

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry