• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ha ha ha, Ani@k rozwalasz tymi pytaniami. Nie masz w subskrypcjach ani jednego tematu? To jak sledzic tematy. Masz na pewno!!

Caterina mialam na mysli zaznaczenie ptaszka:-D

chyba źle mnie Babolu zrozumiałaś, rozdaję wszystkim, pytam która testuje pierwsza z czystej ciekawości. a jakby się tak już czepiać to czerwiec tuż, tuż

No!!! od razu inaczej;-)
a Tobie moja droga chyba już brzuszek widać, hę???
a czerwiec to taki czas kiedy będę w zadumie.. bynajmniej począteczek..:zawstydzona/y:

Ptaszka dawać:eek::-)
Ptaszki są od innych rzeczy:-)
Ja testuję po 1 czerwca , może to bedzie szczęśliwy Dzień Dziecka:tak:

no mi też "ptaszki" się kojarzą z "inną robotą";-)
"dać ptaszka", "kliknąć na ptaszka" :eek: Gatto zasłania się subskrybcją.. a męczy te ptaki jak szalona:-)

Gatto no nie mam żadnych tematów..:zawstydzona/y: poza tym ja nie śledzę.. ja "obserwuję":-)

Ostatnia edycja:
heloł kobity

ja przyjechałam dzisiaj do domku popracować ,mój niunio się bawi to ja nadrabiam inne rzeczy;-) no i dzisiaj moja tempka spadła ohhohoho nisko!

Ani@k test wyjdzie II pozytywnie no w końcu się nie lenić tylko działać kok.o jak się zawzieła tak wysikała II ,katiuszka no tempka u Ciebie skoczyła więc u Ciebie normalny cykl :tak:bo u mnie jakieś wariacje hehe
kok.o a jak dzisiaj pawik był czy dzisiaj luz masz? a wczoraj nie piłam alkoholu bo szybko spać poszłam i padłam jak kawka wieczorem po kąpieli :laugh2::confused2:no i obiecałam,że po owu będę teraz przy temperaturce nie pić alkoholu :happy::laugh2:chyba,że melisa nie zadziałała i będzie się trzeba wspomóc :szok::-D:tak:
alex_ ja łapię,łapię jeszcze ma 7 dni do testowania więc może coś się wydarzy chodź już brzuch na @ boli ,ale co tam jak nie teraz to kiedyś :-)
Gatto oj zrana takie tłumaczenie to i dla mnie ciężkie :laugh2:ale załapałam już hehehe

idę po kawkę

moje gg się zablokowało hasłem i nie mogę się dowiedzieć co bzzz gin powiedział wczoraj??

witajcie babeczki
muszę was doczytać ...bo wczoraj byłam tak zmęczona że nie miałam siły siedzieć przy komputerze, zapodałam fil i leżeliśmy z M przed TV. dzisiaj mam trochę luzu a jutro wyjątkowo do pracy :confused2:no entuzjazm .... nie ma co..... kurka wstawiłam pranie bo świeciło słońce a tutaj coś się chmurzyć zaczyna :cool2: cholerka ....

hej kochane z kawką:):)
widzę że dużo jest aktywnych w tej chwili
:):)
skróćcie mi te 5 dni - mamy 2 kreski na wątku może czy dalej czekamy????:eek: bo juz się pogubiłam

reklama
ino objawy ciążowe.
Ja właśnie po wizycie i gin
USG nic nie wykazało mówił, że macica wygląda jakbym niedługo... miała dostać @.
Mąż ok
Hasi kontrola co 3 msc i ostatnio było ok ale doktor powiedział, że przy tym powinnam mieć badanie więcej niż tylko tsh i USG tarczycy, dostałam skierowanie na kilka innych w tym prolaktyna, jutro z rana robię.
I właśnie teraz jak M się całkowicie zdeklarował to musiało coś się spi.....:-(:angry::-(
Wyniki pewno będą dopiero do odbioru w poniedziałek więc do poniedziałku.

No cóż kochana - musisz cierpliwie poczekać. Spokojnie - wszystko się naprostuje , ale na to potrzeba czasu. Może miałaś jakieś zmiany w życiu ostatnio i organizm tak własnie na nie zareagował ...:sorry:

Witaj Taszko - ja cię niestety nie pamiętam bo dołączyłam do dziewczyn w styczniu czy w lutym ale miło mi cię poznać :)
cześć wam :)
widzę że wygryzłyście luminę
:)
wpadnę później bo synek chce pograć na kompie papatki
no co ty :szok: po prostu każda powiedziała co miała do powiedzenia a że dziewczyna nie rozumie po polskiemu to trudno ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry