Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ups...ale sie rozpisalam...A no wlasnie, ja mam mnostwo rzeczy i nawet kilka druzgocacych problemow, wiec mialabym na co narzekac, ale co to da??? Czy placz, zdenerwowanie, stres czy narzekanie w czyms kiedykolwiek pomoglo??? Trzeba brac zycie za rogi!!

Gatto - Witaj i rozgość się, a właściwie zadomów ;-)Kosmiczny masz wykresik ale może coś jeszcze będzie z tego
niunia27 - ja nie wiem jak to jest z Hashimoto...A robiłaś badania hormonów, pewnie tak ? A badałaś eMa ??? Po 4 latach starań to już koniecznie musisz mieć pewność , że z nim wszystko OK.
Dzięki,a ja taka nieświadoma jestem i zdziwina ze takie zyg-zaki mam na wykresiecześć kobitki
Muma ja ostatnio byłam na imprezie (na ognisku) i każdy piwko i wódeczka ,a ja prowadziłam więc piwo bezalkoholowe sobie wzięłam do kiełbaski i ja jako kierowca słyszałam "bezalk pijesz?jedno piwko jak wypijesz normalne to nic Ci nie wykaże,możesz pić śmiało!" pomyślałam sobie wtedy ,że gdzieś myślenie ludziom się wyłączyłoa o kobietach w ciąży pijących nie będę się wypowiadać bo to już dla mnie całkowicie nie poważne !
bzzzz oj będzie się działo kochana ,a podanie o ładną pogodę już złożyłam mam nadzieję,że rozpatrzą ją w trybie natychmiastowym i pozytywnie
caterina a u Ciebie ładny skok po owulacji więc teraz tak trzymać :-) a ja ostatnio też mam jakąś dobrą melodię do spania ;-)
Gatto no to ładnie Cię wywiało
lumina to ja mam dla Ciebie ostatnią radę ,daj sobie na luz i nie wchodź tutaj może to wtedy nikt nie będzie Ci udzielał rad i nie będziesz musiała czytać co piszemy bo Tobie się nie dogodzi a My już jesteśmy zmęczeni Twoim zrzędzeniem wiecznym!!!!

Ale tak to kiedyś było w zamierzchłych czasach

;-)